Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει μωρέ μειονέκτημα είναι(Το γάυρος).Αλλά όχι να πατάς πάνω σε αυτο το ελάττωμα του χαρακτήρα του άλλου κ στην αδυναμία του,για να τον πικάρεις με αισχρές συκοφαντίες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μισο να τον παρω τηλ να κλαψω λιγο... :2funny: :2funny:
Ειπαμε...η περιπτωση ειναι ανιατη...
Αλλα απο τον αλλη εχουμε κατι να ασχολουμαστε με κατι ολοι εμεις που δεν δουλευουμε και μας τα φερνουν στο πιατο οι γυναικες μας.. :2funny: :2funny:

εντάξει.Ωραία η πλάκα κτλ,κτλ,αλλά ε΄γώ είπα ένα πράγμα.
Δεν θα τον ψάξω ποτέ,μου είναι αδιάφορος.
Ου κ αλλίμονο κ τον πετύχω ποτέ μου.
Αυτά που χλεύασε για την αναπηρία του άλλου,ας προσέξει μην τα λουστεί.Και να δοπύμε μετά ποιος θα βάζει τα δεκανίκια στον κώλο του.
Για να δω μετά γαμώ το ξεσταύρι σου παλιομαλάκα,χοντρέ,που σε έχουν αφήσει όλοι κ μαλακίζεσαι με τις Βουλγάρες σου ,στο μπουρδέλο σου,ανα θα μπορείς να φτάσεις να βάλεις τα δεκανίκια στην κωλάρα σου ,παλιομπινέ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.348
Πόντοι
12.056
εντάξει.Ωραία η πλάκα κτλ,κτλ,αλλά ε΄γώ είπα ένα πράγμα.
Δεν θα τον ψάξω ποτέ,μου είναι αδιάφορος.
Ου κ αλλίμονο κ τον πετύχω ποτέ μου.
Αυτά που χλεύασε για την αναπηρία του άλλου,ας προσέξει μην τα λουστεί.Και να δοπύμε μετά ποιος θα βάζει τα δεκανίκια στον κώλο του.
Για να δω μετά γαμώ το ξεσταύρι σου παλιομαλάκα,χοντρέ,που σε έχουν αφήσει όλοι κ μαλακίζεσαι με τις Βουλγάρες σου ,στο μπουρδέλο σου,ανα θα μπορείς να φτάσεις να βάλεις τα δεκανίκια στην κωλάρα σου ,παλιομπινέ.

Μην στεναχωριεσαι αγορι μου...
Θα σε φτιαξει ο Θειος Αλτεκ...

Αμα μου δωσεις 200 ευρω θα σου δωσω και μια διευθυνση κομμωτηριου στο Περιστερι να πας να χτενιστεις... ;) :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εχω να βάλω τσατσάρα στο κεφάλι μου ρε μαλάκα 15 χρόνια,καθόσον καραφλοκόρακας

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Μην στεναχωριεσαι αγορι μου...
Θα σε φτιαξει ο Θειος Αλτεκ...

Αμα μου δωσεις 200 ευρω θα σου δωσω και μια διευθυνση κομμωτηριου στο Περιστερι να πας να χτενιστεις... ;) :grin: :grin:

χτενίζουν και το κάτω κεφάλι εκεί?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εχω να βάλω τσατσάρα στο κεφάλι μου ρε μαλάκα 15 χρόνια,καθόσον καραφλοκόρακας

οπως αναφέρεται σε σχετικό thread που περιλαμβάνει πόνημα σχετικά με τις επιπτώσεις του αυνανισμού.. έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι η  :jerking: :jerking: :jerking: προκαλεί φαλάκρα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.348
Πόντοι
12.056
Ειπανε πουθενα μαλακιες για τον ******????
Aν οντως εγινε το θεωρω χτυπημα κατω απο την ζωνη και θα προβω αμεσα σε αποκαλυψεις...και οποιον παρει ο Χαρος  :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οπως αναφέρεται σε σχετικό thread που περιλαμβάνει πόνημα σχετικά με τις επιπτώσεις του αυνανισμού.. έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι η  :jerking: :jerking: :jerking: προκαλεί φαλάκρα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ναι ρε συ.Εχω κάνει την Σαρλίζ Τατουάζ στην χούφτα μου,και την παίζω ολημερίς κ ολονυχτίς.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τζιλά... (κερί για γυάλισμα παπουτσιών για όσους δεν θυμούνται τους παλιούς λούστρους... θαρώ ότι έχει απομείνει ένας κάπου στην Πανεπιστημίου)
εκτος και αν θελει λουστραρισμα στο κατω κεφαλι

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.348
Πόντοι
12.056
Καλημερα σε ολους  :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρα πεθαμένε :grin: :grin: :grin:

Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,νίκη με τας Σέρρας(αν κ το βλέπω να το δίνουμε) νίκη κ στο μπάσκετ αύριο.Στο μπάσκετ παίζουμε με τα αρειανά;;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom