1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λοιπόν επειδή με κουράσατε πάω στο σάιτ με τα ριμπενάκια να βγάλω το άχτι μου....
μην με καρφωνησ .. ακουνε ρεεεεεεεεεεεεΠάψε ρε μαλάκα να γράφεις ανορθόγραφα.
Εχω που έχω τον άλλον κ γράφει έτσι κ μου βγαίνουν τα μάτια μου κ θα πάει στράφι το λέιζερ που έκανα,έχω κ σενα να μαλακίζεσαι,δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Αει σιχτιρ πια.
Θα φέρω μόνο τον agiana κ σένα θα σε στείλω στο νεκροταφείο δίπλα.
Α ξέχασα σε έκοψε ο πεθαμένος,λόγω του ότι είσαι προαγωγός εσύ.Ξέχασα,συγνώμη.
τυπος που εμφανιζεται αραια και που στο θρεντ ιωαννινα με την εξης ερωτηση
"καμια καλη πουτανα στα γιαννενα παιζει η θα μας φαει η μαλακια?
ομηρικοι καυγαδες με μπουλ και πολυ γελιο
τυπος που εμφανιζεται αραια και που στο θρεντ ιωαννινα με την εξης ερωτηση
"καμια καλη πουτανα στα γιαννενα παιζει η θα μας φαει η μαλακια?
ομηρικοι καυγαδες με μπουλ και πολυ γελιο
πολι σοστοσ ισε Κολιτε ,πρεπι να μορφοθουν ολι οποσ εγοΠάψε ρε μαλάκα να γράφεις ανορθόγραφα.
Εχω που έχω τον άλλον κ γράφει έτσι κ μου βγαίνουν τα μάτια μου κ θα πάει στράφι το λέιζερ που έκανα,έχω κ σενα να μαλακίζεσαι,δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Αει σιχτιρ πια.
Θα φέρω μόνο τον agiana κ σένα θα σε στείλω στο νεκροταφείο δίπλα.
Α ξέχασα σε έκοψε ο πεθαμένος,λόγω του ότι είσαι προαγωγός εσύ.Ξέχασα,συγνώμη.
Αυτα γινόντουσαν πέρσι!φωνάχτε ρε μαλάκες ,να γελάσω κ γω εκεί μέσα
σε ειχαμε παρει τηλ αλλα εκανες λεσβιακο σεξ με την σαρλιζφωνάχτε ρε μαλάκες ,να γελάσω κ γω εκεί μέσα
φωνάχτε ρε μαλάκες ,να γελάσω κ γω εκεί μέσα
πολι σοστοσ ισε Κολιτε ,πρεπι να μορφοθουν ολι οποσ εγο
ρε σι εγο ιμε βλαμενι μι ασχολισε θα σε μπανπολι σοστοσ ισε Κολιτε ,πρεπι να μορφοθουν ολι οποσ εγο
οντως ειχα λυσσαξει να μαθω ποιος ειναι ο βοθρος γιατι σιγουρα ειναι κλωνος αλλα ποτε δεν εμαθα.ποιος ειναι τελικα?Μάγκες μούρλια.Ο πεθαμένος δίπλα δίνει μεγάλες πενιές.Διαβάστε:
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΛΩΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣ VS ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑΣ...
από arion1955 την Παρ Ιαν 30, 2009 3:01 pm
ΑΣΕ ΚΛΩΝΕ ΒΟΘΡΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...... ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΕ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ βΟΣΠΟΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ?όταν δεις και σε χλευάζουν προχώρα μπροστά γιατί αυτό που κάνεις το κάνεις σωστά......
όταν βλέπεις ότι σε χειροκροτούν γύρνα λίγο πίσω και δες τα λάθη σου....... διόρθωσε τα και ξεκίνα πάλι μπροστά.
arion1955
Διαχειριστής
Δημοσ.: 2802
Εγγραφη: Πέμ Σεπ 18, 2008 10:07 pm
σε ειχαμε παρει τηλ αλλα εκανες λεσβιακο σεξ με την σαρλιζ
κλαμαααααααααααααααααααααααΜάγκες μούρλια.Ο πεθαμένος δίπλα δίνει μεγάλες πενιές.Διαβάστε:
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΛΩΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣ VS ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑΣ...
από arion1955 την Παρ Ιαν 30, 2009 3:01 pm
ΑΣΕ ΚΛΩΝΕ ΒΟΘΡΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...... ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΕ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ βΟΣΠΟΡΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ?όταν δεις και σε χλευάζουν προχώρα μπροστά γιατί αυτό που κάνεις το κάνεις σωστά......
όταν βλέπεις ότι σε χειροκροτούν γύρνα λίγο πίσω και δες τα λάθη σου....... διόρθωσε τα και ξεκίνα πάλι μπροστά.
arion1955
Διαχειριστής
Δημοσ.: 2802
Εγγραφη: Πέμ Σεπ 18, 2008 10:07 pm
κολαουζο ινε η ρεμορεσ στα καρχαρονια και σαλαχια,To ότι είσαι μορφωμένος στην πραγματικότητα ,και όχι αυτό που πουλάς εδώ μέσα,ΕΙΣΑΙ.
Δεν χρειάζεται να μου το πεις.
Νησί που φαίνεται,κολαούζο δεν θέλει.
ούτε να μας ζαλίζει τα πελέ χρειάζεται....To ότι είσαι μορφωμένος στην πραγματικότητα ,και όχι αυτό που πουλάς εδώ μέσα,ΕΙΣΑΙ.
Δεν χρειάζεται να μου το πεις.
Νησί που φαίνεται,κολαούζο δεν θέλει.
αφού εγώ είμαι ηλίθιος και εσύ τα ξέρεις όλα, για πες μας ποιος πλήρωσε όλο το εσωτερικό του Καραισκάκη. εξέδρες, καθίσματα, χλοοτάπητα,ηλεκτρονικό πίνακα, αποδυτήρια, ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό .... Το ΑΘΗΝΑ 2004 ρε βλάκα και το ξέρουν όλοι. Αυτό έγινε γιατί είπεο Σωκράτης ότι δεν μπορε΄΄ι να το κάνει προδιαγραφές ΔΟΕ και το ανέλαβε η ΓΙάννα. Βλάκα αυτό το έχει παραδεχτεί και επισήμως ο οργανισμός ΑΘΗΝΑ 2004, όπως έγινε και σε όλα τα γήπεδα που φιλοξένησαν αγώνες ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς. Μόνο που τα υπόλοιπα υπήρχαν σαν γήπεδα και έγιναν αναβαθμίσεις (καυτατζόγλειο, χαριλάου ως προπονητικό τους έφτιαξαν τις τριώροφες σουίτες, πανθεσσαλικό....δεν γινεται να εισαι τοσο ηλιθιος
το καραισκακη εγινε με ιδιωτικα κεφαλαια(70 εκ)και η συμφωνια προβλεπει για 15 χρονια να μην πληρωνει το 15% των εισητηριων στη Γ.Γ.Α
επισης το καραισκακη επειδη ειναι της Ε.Ο.Ε. απαγορευεται βασει νομου να χρησιμοποιηθει ή να πωληθει απο το κρατος για οποιαδηποτε αλλη χρηση περα απο αθλητικη
αυτα που γραφεις ςιναι μαλακιες και λασπη που σου σερβιρει η κωλοφυλλαδα που διαβαζεις
οντως ειχα λυσσαξει να μαθω ποιος ειναι ο βοθρος γιατι σιγουρα ειναι κλωνος αλλα ποτε δεν εμαθα.ποιος ειναι τελικα?
μεχρι και τον βασο εχω σκεφτει
αφτοσ πουλαι ορε τσουρεκι στι κιφισιαοντως ειχα λυσσαξει να μαθω ποιος ειναι ο βοθρος γιατι σιγουρα ειναι κλωνος αλλα ποτε δεν εμαθα.ποιος ειναι τελικα?
μεχρι και τον βασο εχω σκεφτει