1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Περσόνα ,έλα ρε μας ξεκατινιάζει.Διάβασε:
Μπουμπουλίνα όσο και να θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου εγώ δεν μπαίνω στο μπουρδελάκι σας παπάρα.......
και για να μάθετε και κάτι άλλο μιας και ο 1Ρ..... μιλάει για κάποιους από εκεί..... και μιας και γράφει και για τον ΚΟΜΑΝΤΟ μέσα στα άτομα που γράφει... ο ΚΟΜΑΝΤΟ πέρασε παρέα με τον ΤΑΛΟ όταν αρχίσαμε και μαζευόμαστε και δεν έχω καμιά διαφορά με το παλικάρι ,,, αν κάποιος έγραψε κάτι εδώ αυτός δεν ήμουν εγώ ...... τώρα για τους κλώνους που γράφεις μαλάκα αν είσαι μάγκας φτιάξε και εσύ λιγούρι site με πάνω από 800 κλώνους που για να μπεις στο Ιντερνέτ μόνο στην δουλειά σου μπορείς ξεβράκωτε και άφραγκε....... τουλάχιστον τώρα από τα ρέστα που θα περισσέψουν πάρε μια καρτούλα για να μπαίνεις στο ιντερνέτ από το σπίτι σου για να γελάμε μαζί σου και της υπόλοιπες ώρες της ημέρας μαλάκα......
TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.Παραδέχεται ότι υπάρχουν μόνο κλώνοι στο νεκροταφείο του.
800 κλώνοι-νικ νέιμς όσο να ναι θέλει προσπάθεια κ μυαλό για να το καταφέρεις.
για να δεις τι κλασαρχίδι είναι ούτε το νικ δε γράφει μετά από τον κλώνο που έφτιαξε με το ακκάουντ μου...
φοβάται μην πέσει το νεκροταφείο απ τα ασφαλιστικά.......
Υ.Γ.
Πες του σκοτεινέ....
10 χιλιάρια για να φτιάξουν σάιτ να μιλάνε με τον εαυτό τους δεν τα δίνουν τα λιγούρια...
Οι παγουράδες τα δίνουν.......