DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
τι :o ολοι αυτοι θα ρθουν??
νταρκ καλα σου'πα το πρωι οτι το βλεπω καλοκαιρινο το ταβερνακι του ανθρωπου
ΟΧΙ ρε συ.Αστον να λέει τον ταραχοποιό.
τι :o ολοι αυτοι θα ρθουν??
νταρκ καλα σου'πα το πρωι οτι το βλεπω καλοκαιρινο το ταβερνακι του ανθρωπου
λέω άμα έρθει το ριμπενάκι να μην αισθανθεί μοναξιά......ΟΧΙ ρε συ.Αστον να λέει τον ταραχοποιό.
καλά στα γεράματα ακόμα με αυτά τα εφηβικά ασχολείσαι;
Μάγκες,μούρλια.Τρεχτε στο φέρετρο του πεθαμένου πιο δίπλα,ακι δείτε που με ξεκατινιάζει...εννοείται.
Και όπως πάντα ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ.
δεν έχεις ακούσει .. μιά στα νιάτα και μιά στα γεράματα... μου καταλογίζουν το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας..
μόλις έλαβα το κάτωθι πι εμ από την παρέα του ριμπενακιου....
akoma de barethikes mwrh xamoura na asxoleisai me tous teleutaious malakes auths ths ghs ? Grin Grin
poso megalh ypomoni exeis reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Uglystupid Uglystupid
pws pas mwrh kariola ? kala ? hsoun xammenos...toso kairo...de se eixa dei katholou mesa... Huh? Huh?
Ξάδερφε,ο πεθαμένος σου δίνει συμβουλές δίπλα:
άκου τι σου διαμηνύει:
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΡΙΑ ΕΤΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
εμενα θα μου δοσισ 20 εβρο περνο 4 κοτοΞάδερφε,ο πεθαμένος σου δίνει συμβουλές δίπλα:
άκου τι σου διαμηνύει:
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΡΙΑ ΕΤΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
παι ι μπαλα...... ιμε μαλακο ι μου φενετε;;
Ξάδερφε,ο πεθαμένος σου δίνει συμβουλές δίπλα:
άκου τι σου διαμηνύει:
ακριβα τα περνισρε τσακαλια τι ζονι τον μεσεον βαρον πιοσ θα τιν δοσι?εμενα θα μου δοσισ 20 εβρο περνο 4 κοτο
???????????????????
ΤΕΡΑΣ.... Πες του εγώ απο συνήθειο γαμάω τζάμπα.......
τα 20 τα βάζω βενζίνη..... πάω Γύθειο και αγοράζω Ριζοσπάστη στην Πλατεία για να το παιζω άντρας......
Ριμπενόγερροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......
δεν γαμάω για μένα......
Για την ψυχή της γιαγιούλας μου γαμάω ρε......
Θα μου δώσεις μπαμπάκα κανά φράγκο για να γαμήσω καμμιά τάνα,όχι για μένα,αλλά για την φουκαριάρα την μανα μου ,που ήθελε το αγόρι της να είναι ντούρο κ άντρακλας.
καθολου ακριβα ινε κοτο σπεσιαλ οχι μπουκιτσεσ σα τα δικα σουακριβα τα περνισ