Επισκέπτης
Στον ημιτελικό με τον Νικητή απο Πανσεραικος-παο!
Στον ημιτελικό με τον Νικητή απο Πανσεραικος-παο!
Και για να το ολοκληρώσουμε...τελικός ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και η κούπα στη Ν.Φ.!Το πιο ωραίο είναι ότι ενώ παίζετε με την Ξάνθη που είναι σαφώς ανώτερη από τον Πανσεραικό, λέτε για τον ημιτελικό που είστε σίγουροι ότι θα παίξετε ενώ την ίδια στιγμή μιλάτε για τον αντίπαλό σας που δεν είστε σίγουροι αν θα είναι Παναθηναικός ή Πανσεραικός και γι αυτό λέτε για τον νικητή του ζευγαριού αυτού που θα τεθεί αντίπαλός σας! Μήπως τον πήρατε ψηλά τον αμανέ με μια καλή εμφάνιση και μόνο;
Ω ρε ξεσαλωμένε εκπρόσωπε της βου Εθνικής...μου θύμισες την Βουλγάρα!www.freesmileys.org][/url]
Kάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου και σκέψου τι έγραψες...και μετά αναρρωτήσου...
Το πόσο μακάκας είσαι σου θύμισα αλλά,περί ορέξεως...κολοκυθόπιταΩ ρε ξεσαλωμένε εκπρόσωπε της βου Εθνικής...μου θύμισες την Βουλγάρα!![]()
Δεν γαμάω οπαδούς μικρότερων κατηγοριών!Το πόσο μακάκας είσαι σου θύμισα αλλά,περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα![]()
Εγώ εσένα ασάλιωτα...Δεν γαμάω οπαδούς μικρότερων κατηγοριών!![]()
Τι έγινε ρε γίδι?Ψόφησε το πρόβατο και ψάχνεις ερωτικό σύντροφο?Εγώ εσένα ασάλιωτα...![]()
![]()
![]()
![]()
Ο βιαστής σου δεν είναι ερωτικός σύντροφος Ψιψίνα... :-*Τι έγινε ρε γίδι?Ψόφησε το πρόβατο και ψάχνεις ερωτικό σύντροφο?![]()
Μαζέψτε τον...έχει αφηνιάσει ο τσοπάνος!Ο βιαστής σου δεν είναι ερωτικός σύντροφος Ψιψίνα... :-*
Ρε παπάρα κανά βέλασμα θα άκουσε απο καπου και ξεσηκώθηκε!Μαζέψτε τον...έχει αφηνιάσει ο τσοπάνος!![]()
Είναι και υπό την επήρεια της 8άρας και την είδε επιβήτορας!Ας του πει κάποιος να ετοιμάζει την σβερκάρα του για του χρόνου...Ρε παπάρα κανά βέλασμα θα άκουσε απο καπου και ξεσηκώθηκε!![]()
Όχι ρε εσυ μην είσαι άδικος, η Καλλιθέα είναι εφάμιλλη τουλάχιστον της ρεαλ!Είναι και υπό την επήρεια της 8άρας και την είδε επιβήτορας!Ας του πει κάποιος να ετοιμάζει την σβερκάρα του για του χρόνου...![]()
Ρε παπάρα κανά βέλασμα θα άκουσε απο καπου και ξεσηκώθηκε!![]()
Θα μου κλάσετε τον τσιόκο...Είναι και υπό την επήρεια της 8άρας και την είδε επιβήτορας!Ας του πει κάποιος να ετοιμάζει την σβερκάρα του για του χρόνου...![]()
Τσε βάλε...γιατί έχεις ρίξει εσύ ποτέ 8άρα στη Ρεάλ???Όχι ρε εσυ μην είσαι άδικος, η Καλλιθέα είναι εφάμιλλη τουλάχιστον της ρεαλ!![]()
Γράφε Ελληνικά ρε παπάρα, εμείς δεν βγάζουμε τα πρόβατα βόλτα με λουρί όπως εσείς!Θα μου κλάσετε τον τσιόκο...Τσε βάλε...γιατί έχεις ρίξει εσύ ποτέ 8άρα στη Ρεάλ???
![]()
Μπα,θες ελληνικά μωρή βρεττανίδα ψωλοαρπάχτρα???Γράφε Ελληνικά ρε παπάρα, εμείς δεν βγάζουμε τα πρόβατα βόλτα με λουρί όπως εσείς!![]()