Πλακα πλακα χτυπαει ανετα δευτερη θεση η Αεκ.Όντως για πέναλτι φάνηκε και χωρίς τα ριπλέι!
Κατα τα άλλα καλά παίζουμε χάσαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ναι 20.000 θέλω για να σεΚαι όπως είπαμε ε...20.000
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ευσεβείς Πόθοι...Ναι 20.000 θέλω για να σε
Καλά σας κάνουν ρε τα σκουλήκια παλιοκάφροι
Ετσι βεντούζαααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
Μαγική εικόνα είναι ρε, αυτοί δεν κάνουν τέτοια!Ευσεβείς Πόθοι...
Καλά σας κάνουν ρε τα σκουλήκια παλιοκάφροι
Ετσι βεντούζαααααααααααααααααααααααααα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε προβοκάτορες παοκτσήδες είναι που παρυσφρύσανε στην κερκίδα των αρειανών για να τα κάνουν όλα πτάνα...Μαγική εικόνα είναι ρε, αυτοί δεν κάνουν τέτοια!
Επισκέπτης
η καφριλα σε ολο το μεγαλειο και μετα τους φταιει το κατεστημενο της αθηνας!!!!! μιλαμε εκει πανω δεν σας πιανουμε ουτε με τριπλη!!!Ναι ρε προβοκάτορες παοκτσήδες είναι που παρυσφρύσανε στην κερκίδα των αρειανών για να τα κάνουν όλα πτάνα...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[size=14pt]SCOKO 3-0!!![/size]
Επισκέπτης
Η καλύτερη φετινή εμφάνιση και βοήθησε και ο πανιώνιος σε αυτό μια που δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, μετά το 60 έπεσε η ομάδα αλλά λογικό ήταν!
Μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ!
Μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
βλέπεις πως δεν εστιάζεις σε λάθος βάθος;Εκει ειναι η διαφορα..Οτι κανετε "οτιδηποτε" για να κερδισετε....
Ο Βαλνερ ηταν η αιτια που χασατε το ματς....χαχαχα... λες και ηταν ο Κακα... μαλλον αλλος εχει πεσει χαμηλα..
Εχετε πεσει χαμηλα για τα λεφτα, το εχουν καταλαβει ολοι και σας ποναει...
υ.γ. Ποτε δε καταλαβα γιατι εκδοθηκε δελτιο στο Βαλνερ
φιλαράκο, αν ακόμα και έτσι όπως είναι η ΑΕΚ δεν έχεις καταλάβει πως οι ομάδες μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιχειρήσεις, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Εσύ μου λες τώρα πως σε αντίστοιχη θέση αν ήταν η ΑΕΚ δεν θα έκανε ένσταση; Ζεις σε όνειρο ή μαλλον δεν ξέρεις καν πως κοιμάσαι. Και για αυτό το λόγο η ΑΕΚ έχει αυτά τα προβλήματα τώρα αλλά δεν προβλέπω να σώνεται.
Φυσικά και δεν ήταν ο Κακά ο Βάλνερ. Και αυτό με κάνει εμένα να σκέφτομαι πως έκανε μεγάλη μαλακία η Καλαμαριά που τον χρησιμοποίησε. Το πρόβλημά σου είναι πως υπάρχει νομικό πάτημα που μπορεσε ο Ολυμπικαός να το χρησιμοποιήσει. Εμένα με χάλασε που το πήραμε έτσι ρε αδερφέ. Αλλά από την άλλη αν περνούσε η παρανομία αυτή φέτος θα γινόντουσαν χειρότερες παρανομίες στο πρωτάθλημα. Θα μου πεις, αυτό μας μάρανε. Δεν έχει σημασία, ας είναι έστω αυτό.
Είμαι σίγουρος πως αν ήταν ανάποδα τα πράγματα (η ΑΕΚ στη θέση του Ολυμπιακού) θα λέγαμε και ακριβώς τα ανάποδα πράγματα.
Και για να μη μακρυγορώ (ήδη το έκανα αρκετά). οι ομάδες μας είναι εταιρίες μετοχικές. εκ των οποίων μετοχές ΔΕΝ έχουν οι οπαδοί. Άρα ΔΕΝ είναι τσιφλίκια μας (ευτυχώς ή δυστυχώς) και οι διοικήσεις τους ΔΕΝ κάνουνε ό,τι θέλουμε εμείς.
Στην τελική, αν το πας κι εκεί, πες μου εσύ ΈΣΤΩ ΜΙΑ άλλη ομάδα που να παίρνει πρωτάθλημα και οι οπαδοί της να βρίζουνε τον πρόεδρό της γιατί δεν έπαιξε μπάλα. ΕΜΕΙΣ το κάναμε και δεν ακούω την παραμικρή αντίρρηση για αυτό.
Πέρυσι κάνατε πολλές μαλακίες. Η μεγαλύτερη κατεμέ είναι που γίνατε η ομάδα του Ριβάλντο, αντί η ΑΕΚ. Ακολουθούσατε τα καπρίτσια του. Και φάνηκε πολύ γρήγορα το πόσο παρτάκιας ήτανε και ήμουνα ο πρώτος που το φώναζε από τη στιγμή που μεταγράφηκε σε εσάς (σε εμάς το είχε δείξει από το δεύτερο χρόνο όταν μας έβγαλε το ξύδι για να μείνει).
Υ.Γ. από το καλοκαίρι έλεγα πως έχετε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ με βάση τις μεταγραφές. Αλλά δυστυχώς ο Μπάγεβιτς δεν θα σας πάει μακριά με τις εμμονές του.
masterjim1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε φιλαρακο θελεις να πεις τωρα οτι ο καθε προεδρος με τοσα λεφτα ενδια φερεται για τους νομους του κρατους, ενδιαφερεται να βγαζει χρηματα .το περσινο θεμα με βαλνερ αμαυρωνει την ιστορια του οσφπ και εγινε καθαρα για τα χρηματα του τσαμπιον λινγ που τελικα τα πηρε ολα ο παο. δε γινεσαι δισεκατομυριουχος με το σταυρο στο χερι φιλε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Αυτό χθες ήταν Α.Ε.Κ.
Αυτό χθες ήταν Α.Ε.Κ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα βαζελή τρελλή....
το Σάββατο έχουμε αγώνα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
[move]Και την 8,και την 9 και την πουτάνα τη νονά[/move]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.302
- Πόντοι
- 22.785
Αν εχουμε λεη;;;;;;;;;Καλημέρα βαζελή τρελλή....
ανεβαλα κ παγωσα ολες τις εργασιες για το σαββατο.
Εμεις κλασικα τρεις αυτοι που ερχομαστε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις