Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.538
Κριτικές
61
Like
42.944
Πόντοι
22.785

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Έκανε τέτοιο πράγμα;;;;
θα τον σκοτώσω τον μπινέ :knuppel: :knuppel: :knuppel: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μαυρο φιδι που τον εφαγε εαν δεν ειναι....
οχι σαν εχθες που με πουλησε κ ανεβηκα το εβερεστ μονος μου...
ξερω οτι ακους για μιλα τωρα...

Ρε μεγάλε, ήμουνα στο Μαραθώνα με όλο τον άμαχο πληθυσμό...... δεν γινόταν τίποτε. Πάντως, μετά το φαγητό, θα πάμε και για κοκό. Το υπόσχομαι!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Τι γνωμη εχεις για το βατραχο τωρα ....
αγαπαη η οχι την ομαδα;;;;


Καταρχάς ΠΟΤΕ δεν τον είπα βάτραχο.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
Ήμουν από αυτούς που είπα καλώς έκανε και γύρισε,ότι έγινε-έγινε,Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Αυτή την στιγμή,είτε θέλουν μερικοί να τον λένε βάτραχο,είτε πρίγκηπα,είτε Σέρβο,είτε Ντούσαν όπως η αφεντιά μου,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ.
Τελεία και παύλα.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:


Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ από την άνετη επικράτηση 3-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» κατάφερε για πρώτη φορά να πετύχει τρίτη διαδοχική νίκη, να κρατήσει για τέταρτο σερί ματς ανέπαφη την εστία της και πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών τον τρίτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τα διοικητικά παραμένουν στο επίκεντρο, καθώς αύριο είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του συλλόγου και πως θα χρηματοδοτείται η ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τις πιθανότητες λήψης δανείου να αυξάνονται διαρκώς.

Φαβορί να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Θανόπουλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης προς τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιο Μανωλά.

«Πρώτα απ' όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, πρέπει να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας», δήλωσε αρχικά ο κ. Θανόπουλος και πρόσθεσε: «Η τεχνική ηγεσία έχει την εμπιστοσύνη μας. Είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε τη σημαία (σ.σ.: τον Μανωλά) μας;». Ερωτηθείς αν θα είναι αυτός ο νέος πρόεδρος της ομάδας, απάντησε: «Ειλικρινά δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Θα το δούμε στο Δ.Σ. Η θέση του προέδρου είναι πολύ τιμητική, γνωρίζετε ότι είμαι διευθύνων σύμβουλος κι αυτό το πόστο έχει πολλή δουλειά».

Κληθείς να σχολιάσει την οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί, τόνισε: «Αυτά θα τα δούμε από αύριο και τον Μάιο θα ξέρουμε αναλυτικά τι θα κάνουμε. Η μετοχική ομάδα θα στηρίξει την ΑΕΚ με όλες τις δυνάμεις της». Για το αν οι αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν κάποια πρόσωπα: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είμαστε όλοι ΑΕΚ κι έχουμε προσφέρει».

• Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Κούλης, να υποβάλει την παραίτησή του από το Δ.Σ της ομάδας, καθώς είναι προβληματισμένος με τις πρόσφατες εξελίξεις και ιδιαίτερα με την αποχώρηση Τάκη Κανελλόπουλου.

Τζεμπούρ: «Δεν ξέρω για Παναθηναϊκό»

Άγνοια περι ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού και πρόταση του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν ξέρω», είπε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και στη συνέχεια δήλωσε: «Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με πολλά γκολ, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο Πανιώνιος ήθελε να ανοίξει το παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα ήταν δύσκολα γι' αυτόν. Εμείς τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί είμαστε με την πλάτη στο τοίχο».

Σάχα: «Το καλύτερο ματς»

Ικανοποιημένος για τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ο Σεμπαστιάν Σάχα. «Θέλαμε τον χρόνο για να προσαρμοστούμε και πιστεύω ότι αυτό ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Γενικά έχει βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας κι μας αυτό βοηθάει όλους μας. Αν παίξουμε με τον Ολυμπιακό όπως με τον Πανιώνιο, σίγουρα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», τόνισε ο Αργεντινός τερματοφύλακας.

Από την πλευρά του, ο Αγκουστίν Πελετιέρι, δήλωσε: «Το σημερινό (χθεσινό) κι αυτό με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι τα δύο καλύτερα παιχνίδια μας. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να νικάμε», είπε και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα έχω αντιληφθεί εδώ και δύο εβδομάδες ότι όλοι γι' αυτό μιλάνε, εμείς όμως κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού».

• Με κάκωση στην ποδοκνημική (του δεξιού του ποδιού) αποχώρησε ο Χουανφράν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.538
Κριτικές
61
Like
42.944
Πόντοι
22.785
Μην με παρεξηγης Σκοτεινε το βατραχος εινε ενα παρατσουκλι οπως
το δικο μας.
φυσικα κ εινε ενωτικος.
 

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα
88
Like
2
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Συνημμένα

  • 121505-bam.jpg
    121505-bam.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • ocfp.jpg
    ocfp.jpg
    127,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.479
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φιλαρακο θελεις να πεις τωρα οτι ο καθε προεδρος με τοσα λεφτα ενδια φερεται για τους νομους του κρατους,  ενδιαφερεται να βγαζει χρηματα .το περσινο θεμα με βαλνερ αμαυρωνει την ιστορια του οσφπ  και εγινε καθαρα για τα χρηματα του τσαμπιον λινγ που τελικα τα πηρε ολα ο παο. δε γινεσαι δισεκατομυριουχος με το σταυρο στο χερι φιλε.
μάλλον δεν εκφράστηκα καλά εγώ ή εδν διάβασες καλά εσύ.
Είπα πως ο κόκκαλης και ο κάθε μεγαλομέτοχος ομάδας (ΌΛΩΝ των ομάδων) ενδιαφέρεται για το χρήμα. Κι εσύ αν ήσουνα στη θέση του αυτό θα σε ενδιέφερε.
Και είπα πως εμένα με ενδιαφέρει ο νόμος να τηρείται. ΕΜΕΝΑ! Και όχι στη συμμετοχή του Βάλνερ. Παντού. Και είπα πως επειδή στην ελλάδα (με μικρά) αυτός ο νόμος είναι ο τελευταίος που μας μάρανε είπα ας είναι τουλάχιστον έστω αυτός ο ένας που θα τηρηθεί! Επειδή δεν συνέφερε τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ δεν σημαίνει πως πρέπει να τα κάνουμε τα μαύρα άσπρα. Και αν έχει παραβεί ο ΟΣΦΠ άλλους νόμους ή ό,τι άλλο μπορείτε να πείτε δεν σημαίνει πως πρέπει να παραβούμε καπάκι άλλους για να ισοφαρίσουμε!
Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η ζωή ορισμένων να είναι αγκυστρωμένη από μια ομάδα (όποια και να είναι αυτή). δηλ. μία εταιρία, που δεν του δίνει λεφτά, μόνο του ζητάει διαρκώς και που ποτέ τα λεφτά του δεν βλέπει που άκριβώς πάνε και δεν χρησιμοποιούνται για το λόγο που τα δίνει. Και αυτοί που τα παίρνουνε κάνουνε πάντα του κεφαλιού τους και κερδίζουν στην πλάτη του!
Μπάλα είναι, ήμαρτον!
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Μοικανέ η ομάδα ευτυχώς δεν είναι μόνο εταιρία όσο κι αν προσπαθούν οι τεχνοκράτες που έχουν μπουκάρει στον χώρο να τις μετατρέψουν σε τέτοιες...
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.538
Κριτικές
61
Like
42.944
Πόντοι
22.785
παρε κοσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 

Συνημμένα

  • e4.jpg
    e4.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 19

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Αυτη τη στιγμή με το πρόγραμμα που έχουμε κ με ανεβασμένη την ομάδα,θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί,για την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.Μετά το παιχνίδι της Κυριακής κ μετά από το παιχ΄νίδι της άλλης Κυριακής κόντρα στην Λάρισα,μετά με το πρόγραμμα που έχουμε μπορούμε να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Οι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ έχουν πολυ πιο δύσκολο πρόγραμμα κ επιπλέον ο ΠΑΟ έχει κ την Ευρώπη.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πιστέυω την Κυριακή να μην έχουμε τουλάχιστον 40.000 χάνουμους κόντρα στους πέτσινους;;;
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Σωστή,καίρια,και προς το παρόν σωτήρια η δήλωση του Θανόπουλου,που πρόσκαιρα θα επιφέρει την ηρεμία στην ομάδα μας,μέχρι να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.
όπως φαίνεται ξεκάθαρα πια,ο Νοτιάς θα κάνει παιχνίδι στις προσεχείς εξελίξεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom