Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ από την άνετη επικράτηση 3-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» κατάφερε για πρώτη φορά να πετύχει τρίτη διαδοχική νίκη, να κρατήσει για τέταρτο σερί ματς ανέπαφη την εστία της και πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών τον τρίτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τα διοικητικά παραμένουν στο επίκεντρο, καθώς αύριο είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του συλλόγου και πως θα χρηματοδοτείται η ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τις πιθανότητες λήψης δανείου να αυξάνονται διαρκώς.
Φαβορί να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Θανόπουλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης προς τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιο Μανωλά.
«Πρώτα απ' όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, πρέπει να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας», δήλωσε αρχικά ο κ. Θανόπουλος και πρόσθεσε: «Η τεχνική ηγεσία έχει την εμπιστοσύνη μας. Είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε τη σημαία (σ.σ.: τον Μανωλά) μας;». Ερωτηθείς αν θα είναι αυτός ο νέος πρόεδρος της ομάδας, απάντησε: «Ειλικρινά δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Θα το δούμε στο Δ.Σ. Η θέση του προέδρου είναι πολύ τιμητική, γνωρίζετε ότι είμαι διευθύνων σύμβουλος κι αυτό το πόστο έχει πολλή δουλειά».
Κληθείς να σχολιάσει την οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί, τόνισε: «Αυτά θα τα δούμε από αύριο και τον Μάιο θα ξέρουμε αναλυτικά τι θα κάνουμε. Η μετοχική ομάδα θα στηρίξει την ΑΕΚ με όλες τις δυνάμεις της». Για το αν οι αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν κάποια πρόσωπα: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είμαστε όλοι ΑΕΚ κι έχουμε προσφέρει».
• Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Κούλης, να υποβάλει την παραίτησή του από το Δ.Σ της ομάδας, καθώς είναι προβληματισμένος με τις πρόσφατες εξελίξεις και ιδιαίτερα με την αποχώρηση Τάκη Κανελλόπουλου.
Τζεμπούρ: «Δεν ξέρω για Παναθηναϊκό»
Άγνοια περι ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού και πρόταση του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν ξέρω», είπε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και στη συνέχεια δήλωσε: «Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με πολλά γκολ, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο Πανιώνιος ήθελε να ανοίξει το παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα ήταν δύσκολα γι' αυτόν. Εμείς τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί είμαστε με την πλάτη στο τοίχο».
Σάχα: «Το καλύτερο ματς»
Ικανοποιημένος για τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ο Σεμπαστιάν Σάχα. «Θέλαμε τον χρόνο για να προσαρμοστούμε και πιστεύω ότι αυτό ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Γενικά έχει βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας κι μας αυτό βοηθάει όλους μας. Αν παίξουμε με τον Ολυμπιακό όπως με τον Πανιώνιο, σίγουρα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», τόνισε ο Αργεντινός τερματοφύλακας.
Από την πλευρά του, ο Αγκουστίν Πελετιέρι, δήλωσε: «Το σημερινό (χθεσινό) κι αυτό με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι τα δύο καλύτερα παιχνίδια μας. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να νικάμε», είπε και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα έχω αντιληφθεί εδώ και δύο εβδομάδες ότι όλοι γι' αυτό μιλάνε, εμείς όμως κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού».
• Με κάκωση στην ποδοκνημική (του δεξιού του ποδιού) αποχώρησε ο Χουανφράν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.