DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θα χει πιττούλα ;)και όπως φαίνετε θα νεκραναστήσω τον Λάζαρο.......... ;) ;) ;)
Δικαιη περα για περα η νικη της ΑΕΚ απενατι στην ομαδα μου που ηταν αθλια και φοβισμενη!Οσο για Κοντρερας εντελως αδικαιολογητος!ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!
Αναλογα,εμενα κατι φιλοι μου χτες λεγανε οτι παιζανε καλυτερα
Δικαιη περα για περα η νικη της ΑΕΚ απενατι στην ομαδα μου που ηταν αθλια και φοβισμενη!Οσο για Κοντρερας εντελως αδικαιολογητος!ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!
σωπα ρε υπαρχει ρετιρε στο μπασκετ?αφου η παναθα τα παιρνει δικαιαΜεγάλη ψυχή χθες η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ,που παραλίγο να κάνει το μπαμ στο ΟΑΚΑ,αλλά ας όψωνται οι διαιτητές ,που δεν ήθελαν να χαλάσουν την ζαχαρένια των αδελφών χόμπιτ
Παπαριες σου ειπανε ;)Αναλογα,εμενα κατι φιλοι μου χτες λεγανε οτι παιζανε καλυτερα
και αμα δεν μενανε με 10 παικτες ,εμεις νικη δεν θα βλεπαμε ....
δεν πηγατε αεροδρομιο να τον υποδεχτειτε?
Παπαριες σου ειπανε ;)
για αυτο φαινεται οτι ο διαμαντιδης βαρεσε περισσοτερες βολες απο ολη την αεκΕστω κ έτσι τους κοιτάξαμε κατάμουτρα κ τους τρομάξαμε.Που όλη η ΑΕΚ,κοστίζει όσο ο καθένας μόνος του παγκίτης παίχτης του ΠΑΟΓ
για αυτο φαινεται οτι ο διαμαντιδης βαρεσε περισσοτερες βολες απο ολη την αεκ
ο μαλάκας ο Εντίνιο,που έχασε στο 46' πιο κοφό τετ α τετ από αυτό του Σίλβα την προηγούμενη βδομάδα ,συν τις άλλες 2-3 κλασσικές ευκαιρίες
ρε σι πυ ισε ... ενταξι ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!
οι νανοι??ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον χωρις πλακα η αεκ εχθες επρεπε να βαλη 4
μην βαρατε τωρα δεχθειτε αληθειες..
ειμαι μια βαζελη τρελη.
8 2 81 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε σι πυ ισε ... ενταξι ;) ;) ;) ;) ;) ;)
λοιπον χωρις πλακα η αεκ εχθες επρεπε να βαλη 4
μην βαρατε τωρα δεχθειτε αληθειες..
ειμαι μια βαζελη τρελη.
μπραβο στον γκγκατση που καθιερωσε τα πλει-οφ και εδωσε ενδιαφερον στο πρωταθλημαΜπράβο στον Ολυμπιακό που σας κατάντησε γιατί περί κατάντιας πρόκειται να μαλώνετε οι τριτοτεταρτοπεμπτοι μεταξύ σας!
αφου δεν καθετε κανενας αλλος γι χερι;;Το ξέρουμε ρε μεγάλε.Μέσα ήμασταν κ τράβαγα τα μαλλιά που δεν έχω.
Τελικά μόνο για να βάζεις χέρι στον agiana για το ψωμί κάνεις.