DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
πάντως εγώ τις δικιές μου μετοχές , δεν τις πουλάωΚατα τις πληροφορίες μου,ο ΄Νοτιάς θέλει να μείνει μόνος με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών κ να κάνει από Μάη παιχνίδι με τον Τίγρη,που τον γουστάρει τρελλά,και θέλει να συνεργαστεί μαζί του κ σε άλλα πεδία πέραν της ΑΕΚ,μιας κ όπως είναι γνωστό έχουν κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα.Οπότε νομίζω,αν σήμερα γίνει αυτό που φημολογείται,δηλαδή η πώληση των μετοχών κάποιων μικρομετόχων,το τελευταίο βήμα πριν το μπάσιμο Μελισσανίδη,θα είναι αυτό.
μην ξυνεσαι ρε..
Ζήλεψε τον άλλο Πάμπλο ο αμυντικός που δεν κάνει φάουλ ποτέ...Κοντρέρας.....
Ποιός ακούει αύριο Παλέρμο και Κονσεϊσάο....για σφαγή θα μιλάνε και για κράτος-Κόκκαλη!!!!
Ρε θα φαμε τιποτα;;;;;;;;;;;;τελικά ξαδέλφια μας καταφέρατε.. έστω και οριακά.. τι να κάνουμε μπάλλα είναι αυτή και στρογγυλή η πουτάνα... ΣΚΟΤΕΙΝΕ ετοίμασε τον σβέρκο σου...
Ρε θα φαμε τιποτα;;;;;;;;;;;;
κοκορετσι κατα προτιμηση.
Αγαπησιαρηηηηηηηηηηηηηηηηησίγουρα θα φάμε... πάντως ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ θα φέι και τις φάπες του.. δεν ξέρω γιατί θα του τις ρίξω.. είμαι σίγουρος όμως ότι αυτός θα ξέρει..
δεν ξέρω,αλλά λέω να επαναφέρω τον ΄΄πεθαμένο΄΄ στην παρέα,για να κρατάει τα μπόσικα...και τις φάπες
δεν θα εχει ψωμακι η ταβερνα................Σεβαστείτε το φίλο μου τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ βρεεεεεεεεεεε!!!