nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι αυριο στις 5 εχει παιχνιδακι με το μαρουσι
Καλή χρονιά ΑΕΚΑΡΕΣ...άιντε και εύχομαι να μπούνε φέτος οι βάσεις και να γυρίσουμε στο ΣΠΙΤΙ μας!Τώρα δέσαμε αδερφέ.....Βαλτε του κι ένα ξυπνητήρι στον πάγκο ....
Χρόνια Πολλά φίλε...Αλλά εγώ πιστεύω ότι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ καλός προπονητής......Καλή χρονιά ΑΕΚΑΡΕΣ...άιντε και εύχομαι να μπούνε φέτος οι βάσεις και να γυρίσουμε στο ΣΠΙΤΙ μας!![]()
![]()
Για τον Ντουσκοπρίτη θέλω να πω ότι είναι άλλο θέμα αν τον γουστάρουμε ή όχι και άλλο αν είναι καλός ή κακός προπονητής...
Αυτό είναι σίγουρο...αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι αντέχαμε άλλο πείραμα τύπου Δώνη!Χρόνια Πολλά φίλε...Αλλά εγώ πιστεύω ότι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ καλός προπονητής......
Σίγουρα...Γι'αυτό σκάστα και πάρε κάτι καλό.....Αυτό είναι σίγουρο...αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι αντέχαμε άλλο πείραμα τύπου Δώνη!
καλο ξημερωμαΑλλαγή ώρας του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Πιο συγκεκριμένα κατόπιν αποδοχής αιτήματος της Αστυνομίας, η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 (αντί για τις 19:00).
Τόσα έχουν βάλει από την τσέπη τους ρε αχάριστε...Σίγουρα...Γι'αυτό σκάστα και πάρε κάτι καλό.....
Ο λόγος ποιος είναι?Θα ξεστολίζουν οι μπάτσοι το δέντρο νωρίτερα και δεν προλαβαίνουν?Αλλαγή ώρας του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Πιο συγκεκριμένα κατόπιν αποδοχής αιτήματος της Αστυνομίας, η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 (αντί για τις 19:00).
πεστα του αχαριστουΤόσα έχουν βάλει από την τσέπη τους ρε αχάριστε...![]()
Ο λόγος ποιος είναι?Θα ξεστολίζουν οι μπάτσοι το δέντρο νωρίτερα και δεν προλαβαίνουν?![]()
εισαι αδερφοςκαλη χρονια και ευχομαι να παρετε το πρωταθλημα φετος
στο χαντμπολ,εννοω![]()
Εκδηλώθηκες κρυφογαυρίνα...Τη φώτο με την ερυθρόλευκη του Ντιόγκο τώρα ρε κότα...![]()
Εγώ????άλλος έκανε δηλώσεις ότι άν έρθει στην Αεκ ο μπάκακας θα ανεβάσει φώτο με τη φανέλα του Ντιόγκο...αλλά εώς τώρα κάνει την κότα...Εκδηλώθηκες κρυφογαυρίνα...![]()