doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εισαι ακομη νυχτωμενος βαθιαΤο 64 ιδρύθηκαν, πότε πρόλαβαν να κάνουν και εκστρατείες τότε?
εισαι ακομη νυχτωμενος βαθιαΤο 64 ιδρύθηκαν, πότε πρόλαβαν να κάνουν και εκστρατείες τότε?
κανα δυο τετοια στοιχηματα να χασεις ακομη και σωθηκεςΔεν μπορώ ρε φίλε με τον π@@@τη στην ομάδα,κάτι παθαίνω...Άλλωστε το είπα και δημόσια και σαν στρατιωτικός κρατάω το λόγο μου...Μην ξεχνάς όμως ότι Χώρα,γυναίκα και δουλειά αλλάζεις εύκολα.Ομάδα ΠΟΤΕ!!!Ήταν ένα στοίχημα γιατί ποτέ δεν περίμενα να έρθει πίσω ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.Δυστυχώς όμως ποτέ μη λες ποτέ...
ΥΓ:Kαραβλαχάρα BULL,η φανέλα είναι φίλου και δεν γράφει τίποτε πίσω...και η φωτο είναι τραβηγμένη στο γραφείο μου να μη μας κράξει και το σύμπαν....
Δεν βλέπεις που γέρνω μπροστα????κανα δυο τετοια στοιχηματα να χασεις ακομη και σωθηκες
ευγε παντως που μπορεσες να την φορεσεις και να σταθεις ορθιος,ειναι πολυ βαρια![]()
![]()
ερχοσαστε Παρασκευη βραδακιχανουμάκια καλημέρα.....πιστεύω να ετοιμαστήκατε γι αύριο....μπιντέ,καθαρό στρίνγκ κ.λ.π..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..ερχοσαστε Παρασκευη βραδακι
οταν αδειαζει το δωματειακι
και βαλτε το,καλα μες το μυαλο σας
κουμαντο κανουμε στο γηπεδο σας![]()
καλο ε?πσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..
τέ λέ ρέ ????![]()
![]()
οχι, μαλακια ηταν..καλο ε?![]()
οχι, μαλακια ηταν..![]()
συνηθισμένοι είμαστε..........ετσι θα γινη το οπισθιον σας.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα, εισαι μαλακας ????....κρυφογαυρε
για εμενα ξερουν οτι ειμαι αδερφη :oκαλα, εισαι μαλακας ????
θα το πιστεψουν..
..και μετα κι εγω θα λεω οτι κι εσυ εισαι αδελφη και θα μας βγει αμφοτερο-τερότερων το ονομα..![]()
ναι, αλλα το ξερουν οτι τον παιρνεις ????για εμενα ξερουν οτι ειμαι αδερφη :o