boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Και περισσότερο απο όλους , ο φίλος μου ο Bull
Επειδή μου τα'σπασες παρτην....Εγώ????άλλος έκανε δηλώσεις ότι άν έρθει στην Αεκ ο μπάκακας θα ανεβάσει φώτο με τη φανέλα του Ντιόγκο...αλλά εώς τώρα κάνει την κότα...
[move]![]()
![]()
[size=15pt]ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ [/size]
![]()
![]()
[/move]
Καλή χρονιά Θεε...ότι επιθυμείς να το βρείς...Και περισσότερο απο όλους , ο φίλος μου ο Bull
Επειδή μου τα'σπασες παρτην....
Αυτός δεν είσαι εσύ ρε...τον πλέζουρα έβγαλες φώτο???Επειδή μου τα'σπασες παρτην....
Μόνο μην τρέμεις όταν πληκτρολογείς γιατί χτυπάς διπλές παραθέσεις!!Αυτός δεν είσαι εσύ ρε...τον πλέζουρα έβγαλες φώτο???![]()
![]()
Υ.Γ. μ'αρέσει να σου τα σπάω Ιοτά![]()
ποτε προλαβες να παχυνεις ρε?Επειδή μου τα'σπασες παρτην....
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ναύαρχε?Επειδή μου τα'σπασες παρτην....
Δεν έτρεμα ρε...ξερόχυνα όταν σε είδα με την ερυθρόλευκη...Μόνο μην τρέμεις όταν πληκτρολογείς γιατί χτυπάς διπλές παραθέσεις!!![]()
![]()
![]()
Σίγουρα γράφει rivaldo η φανέλα θα νοιώθει λιγότερη ξεφτίλα σαν αεκτζης...ποτε προλαβες να παχυνεις ρε?
γυρνα και πλατη να δουμε ονομα
μαλλον τζιοβανι λεει ειναι παλια φανελα αυτη
Οχι αν τολμάς ξαναπές μου κουβέντα τώρα πρακτορίσκο...εσύ είμαι σίγουρος ότι φοράς στριγκάκια του ολυμπιακού...Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ναύαρχε?![]()
![]()
![]()
Καλά η δική σου κατάσταση έχει ξεφύγει...ξέρεις και ποια χρονιά παίζανε οι γαύροι με αυτή την φανέλα!Μην ντρέπεσαι...πες ότι είσαι γαυράκι!άλλωστε είναι παλιά φανέλα σιγά μη γράφει Ντιόγκο...Οχι αν τολμάς ξαναπές μου κουβέντα τώρα πρακτορίσκο...εσύ είμαι σίγουρος ότι φοράς στριγκάκια του ολυμπιακού...![]()
Βάλε και μια της ομαδούλας σου να σου ποιας χρονιάς είναι...τρόμπα...μην μου γυρίζεις την κουβέντα αλλού γαυροτσατσόνι...Καλά η δική σου κατάσταση έχει ξεφύγει...ξέρεις και ποια χρονιά παίζανε οι γαύροι με αυτή την φανέλα!Μην ντρέπεσαι...πες ότι είσαι γαυράκι!![]()
που να σου πει και ιστοριες απο την εκστρατεια στα τρικαλα την δεκαετια του 60Καλά η δική σου κατάσταση έχει ξεφύγει...ξέρεις και ποια χρονιά παίζανε οι γαύροι με αυτή την φανέλα!Μην ντρέπεσαι...πες ότι είσαι γαυράκι!![]()
στις συνειδησεις μας ειναι πλεον Α/ΓΕΝΤι ξεφτιλίκια είναι αυτά ναύαρχε?![]()
![]()
![]()
Το 66 ημουν κι εγώ εκεί..σε υγρή μορφη στα @@ του πατέρα μου...ήμουν ακόμα ιδέα...σαν τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου...τον Θρύλο μαςπου να σου πει και ιστοριες απο την εκστρατεια στα τρικαλα την δεκαετια του 60
αρχιγαυραρος ο μπουλακος
Το 64 ιδρύθηκαν, πότε πρόλαβαν να κάνουν και εκστρατείες τότε?που να σου πει και ιστοριες απο την εκστρατεια στα τρικαλα την δεκαετια του 60
αρχιγαυραρος ο μπουλακος
Τον έχω καταλάβει εδώ και καιρό...ο Τσουκαλάς της Ηπείρου!που να σου πει και ιστοριες απο την εκστρατεια στα τρικαλα την δεκαετια του 60
αρχιγαυραρος ο μπουλακος
Δεν μπορώ ρε φίλε με τον π@@@τη στην ομάδα,κάτι παθαίνω...Άλλωστε το είπα και δημόσια και σαν στρατιωτικός κρατάω το λόγο μου...Μην ξεχνάς όμως ότι Χώρα,γυναίκα και δουλειά αλλάζεις εύκολα.Ομάδα ΠΟΤΕ!!!Ήταν ένα στοίχημα γιατί ποτέ δεν περίμενα να έρθει πίσω ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.Δυστυχώς όμως ποτέ μη λες ποτέ...Ναύαρχεεεεεε , ντροπή,Κάνεις τα χατήρια και θα σε φωνάζουν αλλόθρησκο. Αντε να βγάλεις την ρετσινιά τώρα
![]()
το 66 ιδρυθήκαμε...άλλο λέει ο δωρητής...Το 64 ιδρύθηκαν, πότε πρόλαβαν να κάνουν και εκστρατείες τότε?
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΔεν μπορώ ρε φίλε με τον π@@@τη στην ομάδα,κάτι παθαίνω...Άλλωστε το είπα και δημόσια και σαν στρατιωτικός κρατάω το λόγο μου...Μην ξεχνάς όμως ότι Χώρα,γυναίκα και δουλειά αλλάζεις εύκολα.Ομάδα ΠΟΤΕ!!!Ήταν ένα στοίχημα γιατί ποτέ δεν περίμενα να έρθει πίσω ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.Δυστυχώς όμως ποτέ μη λες ποτέ...
ΥΓ:Kαραβλαχάρα BULL,η φανέλα είναι φίλου και δεν γράφει τίποτε πίσω...και η φωτο είναι τραβηγμένη στο γραφείο μου να μη μας κράξει και το σύμπαν....