δεν εχω υπαρξιακα με την ηλικια μου deker...30!!! ;) :-*ξερω ξερω,δεν ειναι ευγενικο να ρωτας την ηλικια μιας κυριας........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
δεν εχω υπαρξιακα με την ηλικια μου deker...30!!! ;) :-*
εγο 63 χρομοσοματα εχο
31 η 39?πλακα κανω.ελπιζω να μην παρεξηγεις.....δεν εχω υπαρξιακα με την ηλικια μου deker...30!!! ;) :-*
31 γεναρη σαν τα γενεθλια μου!!!!31 η 39?πλακα κανω.ελπιζω να μην παρεξηγεις.....
θα φωναζουν οι αλλοι,το μαμησαμε το θρεντακι!!!
μια χαρα....εχεις δικιο,θα μας κραξουν.τωρα συντομα δηλαδη εχεις τα γενεθλια σου ε?τι δωρο θες να σου παρω?31 γεναρη σαν τα γενεθλια μου!!!!
θα φωναζουν οι αλλοι,το μαμησαμε το θρεντακι!!!
Tην συμπαθεια σας και να μη με πειτε ξανα "cosmogirl" !!!μια χαρα....εχεις δικιο,θα μας κραξουν.τωρα συντομα δηλαδη εχεις τα γενεθλια σου ε?τι δωρο θες να σου παρω?
pleaseeeeeeee!!!!!
εμενα θελο να με λετε ομοσ,τορα κοσμογερλ και απο ανιξι,επι καλιφορνεζασ κοσμομποιTην συμπαθεια σας και να μη με πειτε ξανα "cosmogirl" !!!
pleaseeeeeeee!!!!!
done θρουλη !!!!! :-*εμενα θελο να με λετε ομοσ,τορα κοσμογερλ και απο ανιξι,επι καλιφορνεζασ κοσμομποι
αν κ ποτε δεν σε ειπα ετσι,το δεχομαι.....Tην συμπαθεια σας και να μη με πειτε ξανα "cosmogirl" !!!
pleaseeeeeeee!!!!!
ντιν νταν,κανι η καμπανα μονο που εγο δε ιμε χριστιανοdone θρουλη !!!!! :-*
γενικα το ειπα .... !!!! :-* :-*αν κ ποτε δεν σε ειπα ετσι,το δεχομαι.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Έλα ντε.....Το σκίσανε το thread!Σκοτεινε βαλε ταξη.........
:'( σορυ και τους το ειπα....Έλα ντε.....Το σκίσανε το thread!
εχω ποσταρει εναν αρκουδο fun της ομαδας!!!
το σωζω ετσι ?!?!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια ,ξαδέλφια,φίλοι και ορκισμένοι οχτροί και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Εύχομαι ολόψυχα να σας μπήκε καλά ο καινούργιος χρόνος και να διασκεδάσατε και να φάγατε όσο θέλατε...εγώ τουλάχιστόν τα διέλυσα όλα και σε φαί και σε διασκέδαση.
Εύχομαι ολόψυχα να σας μπήκε καλά ο καινούργιος χρόνος και να διασκεδάσατε και να φάγατε όσο θέλατε...εγώ τουλάχιστόν τα διέλυσα όλα και σε φαί και σε διασκέδαση.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστον τον φίλο μου το Νίκο.
Καλή χρονια να χεις ρε συ.
Ρε αν μπορείς στείλε μου σε pm το καινούργιο σου νούμερο.
Καλή χρονια να χεις ρε συ.
Ρε αν μπορείς στείλε μου σε pm το καινούργιο σου νούμερο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καταρχάς πριν συνεχίσω θα ήθελα να αφιερώσω την σημερινή ημέρα κ τα ποστ που θα γραφτούν σήμερα,στον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο τον μεγάλο παλαίμαχο τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ,που έφυγε πλήρης ημερών ,σε ηλικία 102 ετών και η κηδεία του γίνεται σήμερα.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ :'(
ΑΘΑΝΑΤΟΣ :'(
αδερφε νομιζω ηταν ακριβως 100
Γεννήθηκε το 1908. Άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία οκτώ ετων στον Πειραϊκό Σύνδεσμο ως αθλητής της "αναρρίχησης επί κάλω". Ως ποδοσφαιριστής πρωτοέπαιξε στον Αήττητο Πειραιώς, ο οποίος στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Άρη Πειραιώς, με έδρα την πλατεία Αλεξάνδρας.
Γεννήθηκε το 1908. Άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία οκτώ ετων στον Πειραϊκό Σύνδεσμο ως αθλητής της "αναρρίχησης επί κάλω". Ως ποδοσφαιριστής πρωτοέπαιξε στον Αήττητο Πειραιώς, ο οποίος στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Άρη Πειραιώς, με έδρα την πλατεία Αλεξάνδρας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις