doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
vickycfu καπως ετσι δεν το θυμαμαι κιολας το νικποια vicky7 εννοεις ?!?!?!?!
vickycfu καπως ετσι δεν το θυμαμαι κιολας το νικποια vicky7 εννοεις ?!?!?!?!
την κοπελια δεν την ξερω...vickycfu καπως ετσι δεν το θυμαμαι κιολας το νικ
Αλλα πρόσεχεςvickycfu καπως ετσι δεν το θυμαμαι κιολας το νικ
Ρε ακόμα ξύπνιοι είστε???άντε στα κρεβάτια σας κωλόπαιδα...Αλλα πρόσεχες![]()
![]()
και εσυ bullako τι κανεις ακομα εδωΡε ακόμα ξύπνιοι είστε???άντε στα κρεβάτια σας κωλόπαιδα...![]()
Ελα που θα το συζητήσουμε κιόλα...αφεντικά και δούλοι..σκατά γίναμε ούλοι...και εσυ bullako τι κανεις ακομα εδω:-*
:-*
δεν σε φοβαμαι εσενα καλο μου!!!!Ελα που θα το συζητήσουμε κιόλα...αφεντικά και δούλοι..σκατά γίναμε ούλοι...
Κακές παρέες κρίστι μου,κακές παρέες...μ'εχουν ρίξει στο πιοτό και το ξενύχτι...![]()
Καλή ξεκουράδα...δεν σε φοβαμαι εσενα καλο μου!!!!
αντε παω...ωραια μουσικουλα εβαλες για νανακια!!!!
φιλιαααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
καλο ξημερωμα!!!
στα μουτρα σουΚαλή κουράδα...![]()
Αφήστε το παλικάρι ρε...παντρεύτηκε και έγινε ΑΝΤΡΑΣ και θα τα χώνει σε όποιον γουστάρει!Tι έχεις πάθει τελευταία και τα βάζεις με όλους? Συνερθε ρε , εσύ δεν ήσουν έτσι.
Και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς με αυτούς!Πρωινός βλέπω...πάλι σούβλες ετοιμάζεις?Συνεχίζεις το υποχθόνιο έργο σου πράκτορα ψιψινέλ πετόντας λάσπη στο τεράστιο Ντεμίνιο βλέπω...πόσα σου έδωσε πάλη αυτ'η η λέρα η δωρήτρια???![]()
Οχι...τα κάρβουνα στο τζακι...έχει κοψίδια σήμερα με τσίπρο και κλαρίνο...Και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς με αυτούς!Πρωινός βλέπω...πάλι σούβλες ετοιμάζεις?![]()
Εσύ θα παίζεις το κλαρίνο?Οχι...τα κάρβουνα στο τζακι...έχει κοψίδια σήμερα με τσίπρο και κλαρίνο...![]()
Επειδή είναι χρονιάρα μέρα δεν θα σου πώ να πας να γαμηθείς....Εσύ θα παίζεις το κλαρίνο?![]()
Ωστε ταλέντο ο δωρητής!Τον πληρώνεις ή το κάνει με την ευχαρίστηση του?Επειδή είναι χρονιάρα μέρα δεν θα σου πώ να πας να γαμηθείς....
Οχι βέβαια...ο δωρητής![]()
Τίποτε από τα 2...με πηρώνειΩστε ταλέντο ο δωρητής!Τον πληρώνεις ή το κάνει με την ευχαρίστηση του?![]()
Καλη χρονια να εχεις φιλε με παρα πολλη υγεια........Τίποτε από τα 2...με πηρώνει![]()