Καταρχην γραψε και σε ποια παιχνιδια αναφερεσαι.
Μεχρι τοτε,διαβαζε τις ανακοινωσεις των τυρογαλων και του Βατσινα,που την ωρα που την εγραφε επαιρνε τσιμπουκι στον Τζιγκερ,περι πρασινων βανδαλων που λεηλατησαν στο περασμα τους.
Ανοιξε τα ματια σου και δες ποιας ομαδας οπαδοι εκαναν βολτουλες μεσα στον αγωνιστικο χωρο(βλ.Λαρισα) και ποιας ομαδας οι οπαδοι πλακωνοντουσαν με τους μπατσους ή μονοι τους(βλ.ΟΦΗ) με αποτελεσμα να πεσουν δακρυγονα στο γηπεδο.Μηπως θυμασαι και σε ποια πλευρα πεσαν?Καλα τους καναν και τους γαμησαν μετα απο αυτο.
Για τους βλαχους σεριφηδες στην Λαρισα δεν αναφερω περισσοτερα.
Τωρα σ'αφηνω,παω να κοιταχτω στον καθρεφτη να δω αν υπαρχω.
είμαι σαφής όσον αφορά τα παιχνίδια.
στο πόλο το μεταξύ μας ματς. Τα ίδια είχανε γίνει και στο βόλλευ. Στο μπάσκετ επίσης στο μεταξύ μας ματς (αν θυμάμαι καλά). Σουηδέ, δεν έχεις καταλάβει πως εγώ εδν κρατάω αρχείο με ματς και παραλείψεις διαιτητικές ή αποφάσεις. Εμένα με ενδιαφέρει να μην τα βλέπουνε μονόφθαλμα κάποιοι και όταν πρόκειτια για την ομάδα τους όλα να είναι λάδι, όταν είναι για τον άλλον όλα να είναι παραγάδι.
Γιατί με αυτά και με αυτά έχει καταντήσει ο οποιοσδήποτε χουλιγκάνος να είναι ήρωας στα μάτια κάποιων.
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
και επειδή είμαστε σε ξένο θρεντ, όσον αφορά την ΑΕΚ, εγώ σας βλέπω λιγάκι σκούους στο ντέρμπι...αλλά πάλι συνέταιροι είσαστε...ποιος ξέρει....
και κάτι θα σας φυλάει και ο Μπάγεβιτς...
αλλα ο Μπασινάς δεξί μπακ;;;;;;;;; Ήμμμμαρτον...