Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να σου πω παιχταρά μου κάτι:τα εμετικά πανό που βγάζετε με τα καροτσάκια πάνο τα εγκρίνεις;κανείς ποτέ δεν είπε ότι έφταιγε ο αρης για τον τραυματισμό του Νικολάκη.Αλλά μετά όπου βρεθείτε κ όπου σταθείτε βγάζετε πανό με καροτσακια πάνω...ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Για την μπάλλα δεν ασχολούμαι μαζί σας,πρτιμώ να ασχολούμαι με ομάδες Α'Εθνικής κ όχι με ασανσέρ.Όσο για το μπάσκετ που λες ότι είμαστε για τον πούτσο το έφαγες το καβλάκι σου στο κύπελλο φέτος.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Κ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ Β'ΕΘΝΙΚΗ. :birdman:

[glow=red,2,300]ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ[/glow].

Επισκέπτης
τα πανο αυτα που λες τα κατακρινω!!!οσο για το μπασκετ μας κερδισες στην αρχη που ειμασταν ανετοιμοι!!κοιτα τωρα την βαθμολογια και σκασε  :birdman:!!χωνεψε και την ψωλια το μακεδονικου και εισαι οκ  :grin:!!!και στο επομενο παιχνιδι της ευρωλιγκας αλλαξε και δες το στην τηλεοραση να δεις πως ειναι  :2funny:!!και τουλαχιστον εμεις ρε φιλε δεν απειλουσαμε την οικογενεια του προπονητη μας,ουτε του στελναμε σφαιρες,ουτε τον χτυπαγαμε στο αεροδρομια!οσον αφορα την β εθνικη ,εμεις πεσαμε 2 φορες και μαζευουμε λαο εσεις ρε στα δυσκολα λακιζετε,οπως φετος στο μπασκετ !!!αλλα τοπως σου ειπα στο ποδοσφαιρο ειστε απο πανω!στο μπασκετ ομως ειστε αεκακι μπροστα μας  :birdman:!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο πρώτος που κατέκρινε τα μαλακισμένα για αυτά που έκαναν στον Μπάγεβιτς είμαι εγώ.όσο για το λαό στο μπάσκετ έχουμε πουλήσει 2000 διαρκείας φέτος.Κ όσον αφορά τα συγκρίσιμα μεγέθη στα μεταξύ μας κ τι πορείες έχει διαγράψει ο καθένας,δες τι έχετε κάνει εσίς στην μεταΓκάλη εποχή κ τι εμείς.Όλος ο Αρης σε συλλογικό επίπεδο ανεξαρτήτου σπορ είναι ένας Γκάλης, κ τίποτα άλλο.Αν δεν είχατε κ αυτόν η ιστορία σας θα ήταν μια κόλλα χαρτί.ʼντε τώρα προσέχτε μη φάτε παλι φούντο(αλήθεια γιατί δεν μπήκαν πάλι οι επιστήμονες οπαδοι σας να διακόψουν το ματς όπως τότε με τις γριές)γιατι δεν σας βλέπω καλά.Πάλι καλα που υπάρχουν οι γριές που τις βλέπω να πέφτουν αυτές άκλαφτες κ όχι εσείς.Αλήθεια με το 44 εσείς ,μήπως ξέρεις να μου πεις πόσα λεφτά φάγατε από τα καημένα τα παιχτάκια;Μπορεί κ μεις να μπήκαμε στο 44 αλλά από παίχτη δεν φάγαμε ούτε λεπτό.

Επισκέπτης
εσας στο μπασκετ ποια ειναι η ιστορια σας??ο γκεκος μηπως ? :2funny:!!!κοιτα τους τιτλους που εχουμε παρει απο την εποχη του γκαλη ως τωρα και μετα συγκρινε τους και βγαλε συμπερασματα  ;)!!!μπροστα μας στο μπασκετ ειστε πολλυ λιγοι και το ξερεις!δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις!οσον αφορα το 44 αφου δεν φαγατε φραγκα απο τους παιχτες γιατι σας εφυγε η πιστη να μπειτε? ;)!!!και μπορει να πεσαμε β εθνικη αλλα δεν γιναμε και δεν ειμαστε υποκαταστημα κανενος!!!και εγω ρε φιλε το λεω!στο ποδοσφαιρο ειστε πιο ψηλα απο μας!στο μπασκετ ομως σας εχουμε για την πλακα!και σαν ιστορια και σαν ομαδα και σαν οπαδους  ;)!!!!πρωτη στα εισιτηρια  ειμαστε τα τελευταια χρονια  :dancing:!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα !!
φιλε πηραμε ευρωπαικο με μονο ελληνες παιχτες!!!

Επισκέπτης
1 ετσι δεν ειναι ? :2funny: :2funny: :2funny:!!!να σου υπενθυμισω λιγο το τορινο?την τοφας μεσα στην τουρκια?το κυπελλο ελλαδος στην θεσσαλονικη με απληρωτους παιχτες?το κυπελλο στην λαμια ? :dancing: :dancing:!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου αρειανε η ιστορια σου περιοριζετε σε 15 χρονια !!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και αν θες να ξεριες για μενα η μεγαλυτερη επιτυχια του αρη ειναι οτι καταφερε να ενωσει ολη την ελλαδα!!!
αξεχαστες οι πεμπτες που ολοι βλεπαμε αρη!!

Επισκέπτης
ι ιστορια της αεκ στο μπασκετ σε ποσα χρονια περιοριζεται?ειστε ανυπαρκτοι σε αυτο το αθλημα παρτε το χαμπαρι επιτελους!!!αντε πηγαιντε στο γεωργιο μοσχος και πολυ σας ειναι  ;)!!!ΥΓ.κατατρεγμενη η αεκ αλλα χτες ο χαλκιας πηρε κιτρινη καρτα επειδη φοραγε σταυρουδακι μεσα απο την φανελα του  :o :o :o!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ι ιστορια της αεκ στο μπασκετ σε ποσα χρονια περιοριζεται?ειστε ανυπαρκτοι σε αυτο το αθλημα παρτε το χαμπαρι επιτελους!!!αντε πηγαιντε στο γεωργιο μοσχος και πολυ σας ειναι  ;)!!!ΥΓ.κατατρεγμενη η αεκ αλλα χτες ο χαλκιας πηρε κιτρινη καρτα επειδη φοραγε σταυρουδακι μεσα απο την φανελα του  :o :o :o!!!
ευτυχος που οι περισσοτεροι αρειανοι δεν εχουν τα μυαλα σου.......
1-3 αλλο ενα ευκολο απογευμα στο χαριλαου!!!
τριτε της θεσσαλονικης μιλας και απο πανω!!!

Επισκέπτης
Καλα ρε νικ χαλαρωσε λιγο γιατι και αυτος μπορει να σε πει τριτο της Αθηνας......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω φιλε μου εχω υπαρξει πρωτος στην ελλαδα και παλευω να ξαναγινω!αυτος ουτε ειταν ποτε ουτε θα γινει!!
τωρα για το υφος που μιλαει αν δεις τι εγραψα για τον αρη και τι μου απαντησε θα καταλαβεις!!!

Επισκέπτης
κουνα ρε το κεφαλε σου!!!!ειπα οτι στην μπαλα ειστε απο πανω!!αλλ εισαι τοσο μαλακας που δεν παραδεχεσαι οτι μπασκετ ειστε ανυπαρκτοι!!!μιλας εσυ ο τριτος και καταιδρωμενος της αθηνας? :2funny: :2funny:!!!που αμεσως βγαζετε γλωσσα ρε !!κοιταξε να συνελθεις λιγο!!!καθε πεμπτη την αρειαναρα εβλεπε οχι το αεκακι στο γεωργιο μοσχος  ;)!!!και στο ξαναλεω!κιτρινη καρτα στον χαλκια επειδη φοραγε σταυρουδακι!και μετα ειστε οι αδικημενοι κτλ κτλ  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εσυ ησουν πρωτος στο ποδοσφαιρο και εγω ημουν στο μπασκετ!!και παλευω να ξαναγινω!!και εχεις το θρασος να μιλας για μπασκετ!ρε δεν πας καλα! :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το να σε βρισω ειναι το ποιο ευκολο!!!
αλλα ουτε αυτο δεν σου αξιζει(εσενα οχι των αρειανων)αληθεια στο μπασκετ ποτε πειρες πρωταθλημα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βρε ανιστόρητε μαθε ότι ήταν η 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα(μόνο με Έλληνες κ όχι με Ελληνόπουλα)που πήρε Ευρωπαϊκό τίτλο το 1968 κ έκτοτε κατά καιρούς κάνει καλες πορείες κ τίτλους.Ο άρης περιορίζεται αυστηρά κ μονο στην εποχή του Γκάλη & του Γιαννάκη.Όσο για χθες για την κίτρινη του Χαλκιά ο Τσαχειλίδης σας χαρίστηκε γιατί έπρεπε να αποβάλλει με 2η κίτρινη τόσο τον Παπαδόπουλο όσο κ τον Κουλοχέρη.Αλλά είπαμε εσας σας φταίει το κατεστημένο.   :2funny: :2funny: :2funny:Λοιπόν άντε παλληκαρά μου αρκετά ασχοληθηκαμε με τα ασανσέρια κ πήγαινε βάλε καμμιά πρόσφατη κασσέτα να δεις με τον Γκάλη & τον Γιαννάκη να χαρείς.Κ να την χαίρεσαι την Αρειανάρα στο μπάσκετ:ναι μεν ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ αλλά από την άλλη το κατέστρεψε γιατί ήταν η 1η ομάδα που καθιέρωσε τα ''ελληνόπουλα''.Κ άντε πάρτε κανα παίχτη κ στην μπάλλα γιατί δεν σας βλέπω κ πολύ καλα(με κάτι Χαβίτο κ κάτι αμφιβόλου ποιότητας Αργεντίνια δεν μένεις κατηγόρια)[/color]

Επισκέπτης
μετρα ποσους τιτλους εχω εγω συνολικα και ποσους η αεκ!!και μετα μετρα ποσους εχω μετα την εποχη του γκαλη!και βγαλε συμπερασματα!!εγω εχω μαθει να χανω !!!εσυ??εγω που δεν εχω επιπεδο οπως λες παραδεχτηκα την ηττα μου και την ανωτεροτητα της αεκ στο ποδοσφαιρο!εσυ το παιζεις οτι εισαι καλυτερος και στο μπασκετ ενω ολοι σχεδον οι αετζηδες παραδεχονται οτι ειμαστε απο πανω!!!αλλα δεν αξιζει σε εσενα προσωπικα να καθομαι να ασχολουμαι με το μπασκετ!καλη σου μερα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
nik σταμάτα να ασχολείσαι με τα σκουλήκια που το μόνο που έχουν να πουν σε συλλογικό επίπεδο είναι κάιτ βιντεοταινίες του Γκάλη πριν 20 χρόνια.Απο τότε σκοτάδι & έρεβος.Ειδικά στο μπάσκετ που όλο αναφέρουν.ʼντε 1-3 κ βάλτε το Χαβίτο να κυνηγάει μπάλες.Μέχρι κ ο καπάνταης τους έβαλε γκολ. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom