Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και για να μαθεις ιστορια εχω παρει 4 πρωταθληματα αητητος καραγκιοζακο και χωρις το δικαιωμα να χρησιμοποιω ξενους  :birdman:!!!ε9 πρωταθληματα και 7 κυπελλα ελλαδος την εποχη του γκαλη και εσεις δεν τολμαγατε να μας κοιταξετε  :birdman:!!!μιλας και για μπασκετ κακομοιρη!!αντε ρε κοιτα τα χαλια σας στο μπασκετ που χανετε απο τον μακεδονικο!!!και κοιτα τις πορειες σας στα ευρωπαικα κυπελλα και μετα κοιτα τις δικες μας!!εμεις σας μαθαμε μπασκετ χανουμακια  :birdman:!!!!αντε που μιλατε και για μπασκετ!μιλανε ολοι μιλαει και το αεκακι!και μιλατε και για 20 χρονια πριν?εδω ανεφερες το 68  :2funny:!!ψιτ αγαπουλα.....αστο καλυτερα  :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν διαβασεις τα ποστ μου και εχεις ελαχιστο μυαλο θα καταλαβεις την γνωμη μου για τον αρη!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
βρισε κιαλλο ειναι το μονο οπλο που εχεις...
ξεχνα το!!το ελαχιστο μυαλο ειναι πολυ για σενα.....

Επισκέπτης
εγω νικ παραδεχτηκα απο την αρχη την ανωτεροτητα της αεκ στο ποδοσφαιρο!!απο κει και περα στο μπασκετ θεωρω οτι ειμαστε ανωτεροι εμεις !!και σε ρωταω λοιπον,εσυ θεωρεις οτι ειστε πιο πανω στο μπασκετ απο μας?το αν εχω ελαχιστο μυαλο η οχι  το ξερουν οι περισσοτεροι εδω μεσα!!για σενα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος να πει!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ανώτεροι,που τα τελευταία χρόναι βγαίνετε 5οι κ 6οι.Εμείς πήραμε κ ένα πρωτάθλημα πριν 3 χρόνια.Εσείς;Κόρατς μόνο.

Επισκέπτης
και νικ εσυ που εισαι πολυ εξυπνος κοιτα το στυλ που γραφει γενικα στα οπαδικα ο νταρκ σαιντ και μετα ελα να μου πεις!!!συνεχιζε να κανεις προσωπικα σχολια εναντιων μου,δεν με ενοχλει ειδικα απο ατομα που δεν τα ξερω !!ελα πειτε και αλλα!!ο ενας να με βριζει και ο αλλος να λεει οτι ελαχιστο μυαλο!δεν πειραζει εχει μπολικο εσυ και για εμας  τους ποταπους!!

Επισκέπτης
περσυ τι βγηκαμε?ποιος παιζει ευρωλιγκα φετος?δεν απαντας ποσους τιτλους εχουμε συνολικα εμεις και ποσους εσεις?απαντησε μου!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εννοειτε πως ειστε ανωτεροι!!!
αλλα ποτε δεν σε εβρισα....

Επισκέπτης
εγω νικ απευθυνθηκα σε καποιον που εχει την ταση να βριζει!απο την αρχη ειπα για το ποδοσφαιρο οτι ειστε ανωτεροι!!εγω δεν βριζω σε συζητησεις ουτε κανω προσωπικα σχολια!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ ξεκίνησες κ μας επιτέθηκες λέγοντας ότι είμαστε για τον πούτσο στο μπάσκετ.Αντί να αανφέρεις το μεταξύ μας ματς,ανέφερες το άσχετο στην περίπτωση μπα΄σκετ.Κ φυσικά ούτε εγώ σε έβρισα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε τι δεν βριζεις?μαλακα με ειπες καραγκιοζη με ειπες και τι αλλο ειπες...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μια που ηρθε ο μουτσος στην παρεα να πω οτι οσο υπαρχει ο γιαννακοπουλος  και ομπραντοβιτς ξεχαστε το μπασκετ.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ.Α ρε μαλάκα γιαουρτά.Αν δεν διαλούσες την ΑΕΚ του Χατζή,του Ντικουδη κ του Κακιούζη τι ΠΑΟ ,ʼρης κ παπάρια μάντολες μου λέτε.Θα έπαιρνε κάθε χρόνο η ΑΕΚ την Ευρωλίγκα.Μαλάκα γιαουρτά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ζηση κιατζικ κολντεμπελα...

Επισκέπτης
κοιτα τον τροπο με τον οποιο γραφεις στα οπαδικα!και δεν λεω μονο τωρα με μενα αλλα γενικα!οσον αφορα τον νικ,εσυ δεν ειπες οτι ευτυχως οι αρειανοι δεν ειναι σαν και μενα?εσυ δεν ειπες οτι εχω ελαχιστο μυαλο?στην τελικη δεν με νοιαζει η γνωμη σας αλλα να ξερετε  οτι ειστε εριστικοι και δεν καταφερνετε τιποτα με αυτο!και για να ικανοποιηθειτε ειστε οι καλυτεροι παντου!μπασκετ ,ποδοσαφιρο,βολευ,παντου!ολοι οι υπολοιποι ειμαστε πολυ λιγοι μπροστα σας!επισης γαματε και δερνετε!!καλη σας μερα και δεν ξανασχολουμε με τα οπαδικα γιατι συζητηση σοβαρη με επιχειρηματα δεν γινεται!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και δεν ξανασχολουμε με τα οπαδικα !!!!!!!!!

πολυ καλα θα κανεις φιλε μου!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
213
Πόντοι
36
μια που ηρθε ο μουτσος στην παρεα να πω οτι οσο υπαρχει ο γιαννακοπουλος  και ομπραντοβιτς ξεχαστε το μπασκετ.........

Εδω ειμαι απ την αρχη και παρακολουθω την <<συζητηση>> σας...
Παντως πιστευω οτι φετος  και ο γαβρος εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα.
Για την τριτη, τεταρτη θεση, θα χτυπηθουν  αρης, πανιωνιος και με δυσκολια η αεκ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μετα απο παο και οσφπ δεν υπαχει αλλη ελληνικη ομαδα σε καλο επιπεδο.
ολες οι αλλες ειναι ανυπαρκτες και με τα ψεματα παλευουν!!(οπως καποτε με αρη και παοκ μονο αυτοι υπηρχαν)
οπως και στο ποδοσφαιρο μονο αεκ παο και οσφπ υποφερονται!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom