You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Συμφωνώ με τον nik.Επειδή εμείς οι Αεκτζηδες τα βλέπουμε μονόπλευρα όπως τα λένε κάποιοι.Εγώ χαίρομαι που τα αδέλφια Γ. κ ο γαύρος κρατάνε ψηλά το μπάσκετ στην Ελλάδα.ʼ ρε μαλάκα γιαουρτά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μούτσε κεφάκια έχουμε ε;σε δικαιολογώ,σε δικαιολογώ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι ρε συ,δικαιολογημένα.Το ωραίο είναι ότι όταν φώναζα για το αυτογκόλ του Έμερσον μας κορόιδευαν κ καλά να προσέχαμε.Τώρα...ότι βρίζεις το λούζεσαι.Καλό μεσημέρι μούτσε.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 213
- Πόντοι
- 36
Ναι ρε συ,δικαιολογημένα.Το ωραίο είναι ότι όταν φώναζα για το αυτογκόλ του Έμερσον μας κορόιδευαν κ καλά να προσέχαμε.Τώρα...ότι βρίζεις το λούζεσαι.Καλό μεσημέρι μούτσε.
ετσι ετσι...
επισης αδελφε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παραδέχομαι ότι σας κορόιδεψα όλους εδώ μέσα:είμαι τρελλή Πανάθα,Βάζελος μέχρι τα μπούνια.Μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι η νούμερο 1 ομάδα στην Ελλάδα.Ποια ΑΕΚ κ γαύροι μου λέτε.Μόνο ο ΠΑΟ αξίζει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.ΠΑΝΑΘΑ & ξερό ψωμί.ΤΕΛΟΣ.Την καλύτερη χορογραφία τη φυλάμε για όλους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ κ δεν είμαι ξάδελφός σου.Γαμήσαμε κ τους κωλόγαυρους,τι άλλο θέλω από τη ζωή μου.Κ στο μπασκετ κ στο ποδόσφαιρο.GREEN POWER FOREVER.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
[glow=red,2,300]Κ στη 2 να μας πάνε κ στην 4 να μας πάνε κ στον ʼρη να μας πάνε σκασίλα μας.Εμείς θα τραγουδάμε για τη ΒΑΖΕΛΑ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.[/glow]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
'Ελα ρε αδελφέ μούτσε.ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ ,ΠΑΝΑΘΑ Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ,ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΟΥΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
DARK Ο ΠΑΝΑΘΑΣ.ΤΕΛΟΣ.............
τι του εδωσες μουτσε και λεει τετοια?!!!!!!!Παραδέχομαι ότι σας κορόιδεψα όλους εδώ μέσα:είμαι τρελλή Πανάθα,Βάζελος μέχρι τα μπούνια.Μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι η νούμερο 1 ομάδα στην Ελλάδα.Ποια ΑΕΚ κ γαύροι μου λέτε.Μόνο ο ΠΑΟ αξίζει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.ΠΑΝΑΘΑ & ξερό ψωμί.ΤΕΛΟΣ.Την καλύτερη χορογραφία τη φυλάμε για όλους.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 213
- Πόντοι
- 36
τι του εδωσες μουτσε και λεει τετοια?!!!!!!!
Εγω δεν ξερω τιποτα ... μαλλον τον σαμποταρουνε ;)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 213
- Πόντοι
- 36
πρωτα εξαφανιστηκε ο william μετα δεχθηκε επιθεση ο dark ποιος εχει σειρα?μηπως εγω!!!!!!
χανουμια αντεπιθεση!!!!!
Απ οσο φανταζομαι ο νταρκ οταν εφυγε απ τη δουλεια του, πρεπει να ξεχασε να κανει αποσυνδεση ή να κλεισει το pc και τον browser του μαζι... και ετσι καποιος βαζελας αδελφος μπορεσε και του κανε σαμποταζ
Οσο για τον william... απ οτι ακουσα εγινε χαζομπαμπας *P και πιστευω οτι θα κανουμε καιρο να τον δουμε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 947
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις