Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
και σκεψου οτι μεσα στον πανικο δεν το ειδα κιολας...κατι φωτοβολιδες εβλεπα στην 4 !

:)

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Χωρις ιχνος ειρωνιας ( πιστεψε με), αλλωστε ειμαι οπαδος της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ελληνικης ομαδας με επιτυχιες στην ευρωπη διαχρονικα,χαλαρωσε λιγο γιατι ετσι και κανετε και δευτερη νικη θα σε τρεχουμε στα επειγοντα ...καλη επιτυχια στην ευρωπη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
..δε διαφωνώ ότι έχετε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα,αλλά αυτό το διαχρονικά που αναφέρεις,πάνε πέντε χρόνια που έχουμε να το δούμε & από ότι φαίνεται θα κάνουμε καιρό για να το ξαναδούμε.

Επισκέπτης

Ερώτηση προς τους απανταχού Ενωσίτες, εχθροί του "καναπέως" , που χτές έκαναν τρομερή κερκίδα στο Ο.Α.Κ.Α. :

Στο τέλος τα μεγάφωνα στο ΟΑΚΑ έδωσαν εισητήρια 31.500+ ....

Η δική μου εκτίμηση ήταν ότι ο κόσμος ήταν λίγο παραπάνω από ότι είχαμε με  ʼντερλεχτ.... κάπου στους 40.000.

Εσείς που ήσασταν μέσα τι πιστεύετε ; θα ήθελα τις εκτιμήσεις σας....

Κ για την ιστορία με τους τσαμπατζήδες, πίστευα ότι 3 χρόνια που έχω διαρκείας στο ΟΑΚΑ δεν υπήρχε περίπτωση να μπεί κάποιος τζαμπατζής... στην "κούτρα" που λέμε ...

Χτές όμως (έχω κ σχετικό Βίντεο στο κινητό μου) είδα καμιά 30ριά παληκάρια  (όχι από την Λειβαδιά, πάντως ... !!!) που πηδούσαν σε συγκεκιμένο σημείο στην 3...με την ανοχή όλων.  Τελικά όλα γίνονται....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε και στην 33 που εχω εγω διαρκειας μπεικαν αρκετοι τσαμπατζηδες και οταν  ενας μπατσος πηγε να ποιασει εναν ολη η θυα του φωναξε!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark βρεθηκες εχθες με τον william στο ημιχρονο?

dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Kαί λίγα τού λές τού κομπλεξίκου.

μέτα το 1-2 τό έπαθαν οί λάγοι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Μπράβο στον ΠΑΟ για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση χτες.όσο για τους τζαμπατζήδες του ΟΑΚΑ, για μένα δεν θεωρούνται οπαδοί της ΑΕΚ.Προφανώς κ όλοι ξέρουμε,ότι η ΑΕΚ είναι αυτοχρηματοδοτούμενη ομάδα(δηλ.τα χρήματα που αποκομίζει έχουν καθαρά να κάνουν με διαφημίσεις-τηλεοπτικά-εισπράξεις απο ματς).Οι μέγιστοι αυτοι αεκτζήδες(με μικρό α) έτσι προτιμούν να βοηθήσουν την Α.Ε.Κ.;Με το να μπαίνουν τζάμπα στο γήπεδο;μπράβο παιδιά κ σε ανώτερα.Αν ήταν καμμιά γκόμενα θα την κερνάγατε τα τριπλάσια.Για την ΑΕΚ μας 20-30 ευρώ το μήνα,δεν μπορούμε να τα διαθέsουμε;
Όσο για το πόσο κόσμο είχε το ματς της ΑΕΚ με τη Λιλ,είχε 37.000-38.000 κόσμο,αριθμός πολύ μικρός για τα δεδομένα του ματς.

Οι μεγάλοι οπαδοί-σαλιγκάρια,αυτοί του καναπέ θα έρθουν όλοι με την Μίλαν.Μόνο σε κάτι τέτοιες ματσάρες εμφανίζονται άνθρωποι που έχουμε να δούμε απο καιρό.
:'(

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ενωσιτη φιλε μου αυτα δεν ειναι καινουρια.. το 1996 εχω παει πορτο στο 0-1  μες το κολοβροχο ( παιδια τετοιο πραμα δεν εχω ξαναδει) τοσο πυκνη βροχα ραι θρου που ελεγε και ο μεγιστος ζαμπετας...την κυριακη μετα το ματς παω καπακι στο οακα λεω δε μπορει θα εχουμε φιεστα...5-6 χιλιαδες ειχε επειδη παιζαμε με τη βεροια....μη ξεχνας και την εθνικη φιλε..μεχρι να παρει το γιουρο ποσσοι πηγαιναμε?  μονο για τα πανηγυρια ειμαστε ολοι μεσα...και για να δεις οτι θυμαμαι καλα  αν εισαι πανω απο 30 η εκει γυρω  θυμισου την αεκ του Γ. Μοσχος....τους μονους που παραδεχομαι διαχρονικα για στηριξη ΜΑΖΙΚΗ της ομαδας τους ειναι απο θεσσαλονικη, και οχι δε λεωτα παοκια, αλλα τους αριανους. βλεπε, β εθνικη 2 φορες και γεματο αλεξανδρειο  σε δυσκολους καιρους..

Επισκέπτης

Οι μεγάλοι οπαδοί-σαλιγκάρια,αυτοί του καναπέ θα έρθουν όλοι με την Μίλαν.Μόνο σε κάτι τέτοιες ματσάρες εμφανίζονται άνθρωποι που έχουμε να δούμε απο καιρό.
:'(

K το χειρότερο είναι ότι θα έχουν άποψη για όλους κ τα πάντα ...

Έτσι κ κάνει κανένας παίχτης καμία στραβή , κανένα "τσάφ" θα αρχίσουν να  "στολίζουν" κανονικά. Αυτό είναι που με τρελένει ρε πούστη μου ...

Θυμάμαι μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (0-1, με το γκολ του Νατσούρα στο 87΄) έφυγα από το γήπεδο μετά από μισή ώρα... Μιλιά, κουβέντα  δεν έβγαινε... Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Παρόλο που είχα ξαναφάει και άλλες πίκρες στο παρελθόν, όπως φαντάζομαι τέτοια "κάζο" έχουν πάθει κατά καιρούς, οπαδοί από όλες τις ομάδες. Ήταν τότε, που χάθηκε ο Συναγωνιστής από την Θήβα....

Στην διαδρομή μέχρι το parking του Σταδίου, το τί μαλακία άκουγα, το τί βρισίδι, μιλάμε μου έρχονταν να πλακωθώ με τους μισούς  αεκτζήδες που άκουγα ... Ξαφνικά είχαμε γεμίσει με προπονητές ... Οι περισσότεροι ήταν οπαδοί του καναπέως ....

Εγώ προσώπικά κ η παρέα μου, παρόλη την πίκρα μας, δώσαμε το παρών, με το χειροκρότημά μας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμαριά, παρόλη την πίκρα μας (δεν μας έβγαινε φωνή από την στεναχώρια, για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία να σηκώσουμε την κούπα) .... Παρόλο που η ομάδα στην αρχή της σαιζόν λίγο έλειψε να παίζει στο Τοπικό της Δ΄Εθνικής .... Και όλοι οι επώνυμοι-υποψήφιοι για να την βοηθήσουν αναλαμβάνοντας διοικητική πρωτοβουλία,  το έπαιζαν κορόιδο, κοιτώντας δεξιά-αρίστερα....Και αυτοί  "α"εκτζήδες ήταν κ θα είναι.... (το "α" είναι μικρό επείτηδες )     

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εγώ μέσα ήμουν με Καλαμαριά.Τα τελευταία 3 χρόνια,από τότε που παιζουμε στο ΟΑΚΑ δηλαδή έχω χάσει 2 ματς:
1)το ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-0 με τα πασίγνωστα φιλάκια ανάμεσα στις γκόμενες(δεν μου έκατσε η αναρρωτική απο το στρατό)
2)Το φετινό 0-0 με ΠΑΟΚ - ήμουν διακοπές(καλά τι μαλακία κ αυτή,για να κάνουμε τα τερτίπια του Ρεχάγκελ,ξεκίνησε το πρωτάθλημα στις 17 Αυγούστου με 40 βαθμούς θερμοκρασία)

Προσωπικά έχω διαρκείας κ δεν βλέπω λόγο να σταματήσω να παίρνω μέχρι να πεθάνω.
Πάντως stavraka δες πόσους ''αεκτζήδες'' θα ανακαλύψουμε στο ματς με τη Μίλαν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα!!
τι βλεπετε για το ματς της κυριακης με τον αρη?
στο ντερμπι ποιος πιστευετε οτι θα κερδιση?
παντως εμας μας βολευει οποιοδιποτε αποτελεσμα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι 10.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ(με κεφαλαία) είμαστε αυτοί που πήγαμε στο περσινό ματς με τον Ατρόμητο(που κερδίσαμε στο 93' με γκολ του Βελίνσκι)που παίζαμε Σάββατο κ είχε -2 βαθμούς κελσίου.Οι υπόλοιποι χουχούλιαζαν στα ζεστά τους κ φώναζαν από το σπίτι τους,μπας κ ακουστούν μέχρι το ΟΑΚΑ.Που να δείτε αν παίζετε κανα πρωτάθλημα τελευταί αγωνιστική πόσοι αεκτζήδες θα ρθουν.

Υ.Γ.:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΜΑΩ & ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom