nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ερχετε και ο καρτνοσο την κυριακη αχχχχχ αχ
ρε φιλε πολυ καμενος εισαι..ξεκολα και βρες καμια γκομενα.Α Ρ Ν Ο Υ Μ Α Ι.
Γιατί είμαι κ σίγουρος ότι θα δω πράγματα που θα με στενοχωρήσουν.Προτιμώ με την απουσία μου,εγώ κ η παρέα μου που πάμε γήπεδο,να δείξουμε τον προβληματισμό μας και τα παράπονα μας.Δεν θα μου άρεσε και από την άλλη,ενώ έστω αυτή η ομάδα που παίζει μπάλλα ενώ παίζει να ακούγονται από κάτω τα μύρια όσα.Οπότε δεν πάω γήπεδο τουλάχιστον τώρα κ τελείωσε η υπόθεση.Ασε που για νίκη ούτε λόγος να γίνεται την Κυριακή με αυτά τα απίστευτα χάλια,οπότε θα έχουμε ιστορίες πολύ άσχημες,τις οποίες δεν θέλω να τις δω.
Σαρλίζ και ψάρι την Κυριακή.ΤΕΛΟΣ.
φιλε χωρις παρεξηγηση,θεωρω πως ειναι ηλιθιο να βαζεις πανω απο τη θρησκεια που λεγεται ΑΕΚ μια φανταστικη γκομενα...εγω ουτε τις κανονικες μου δε βαζω πανω απο την ΑΕΚαρα...ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α Ρ Ν Ο Υ Μ Α Ι.
Γιατί είμαι κ σίγουρος ότι θα δω πράγματα που θα με στενοχωρήσουν.Προτιμώ με την απουσία μου,εγώ κ η παρέα μου που πάμε γήπεδο,να δείξουμε τον προβληματισμό μας και τα παράπονα μας.Δεν θα μου άρεσε και από την άλλη,ενώ έστω αυτή η ομάδα που παίζει μπάλλα ενώ παίζει να ακούγονται από κάτω τα μύρια όσα.Οπότε δεν πάω γήπεδο τουλάχιστον τώρα κ τελείωσε η υπόθεση.Ασε που για νίκη ούτε λόγος να γίνεται την Κυριακή με αυτά τα απίστευτα χάλια,οπότε θα έχουμε ιστορίες πολύ άσχημες,τις οποίες δεν θέλω να τις δω.
Σαρλίζ και ψάρι την Κυριακή.ΤΕΛΟΣ.
Όταν φτάσεις στα χρόνια τα δικά μου (40+) και του Σκοτεινού ,τότε θα καταλάβεις φίλε...φιλε χωρις παρεξηγηση,θεωρω πως ειναι ηλιθιο να βαζεις πανω απο τη θρησκεια που λεγεται ΑΕΚ μια φανταστικη γκομενα...εγω ουτε τις κανονικες μου δε βαζω πανω απο την ΑΕΚαρα...ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
![]()
Με τον Πανιώνιο μάλλον θα δικαιωθείτε!!! Αφού το φάουλ έγινε αιώνες μετα την λήξη του αγώνα!!!Καλημέρα Αεκάρες!
Πλάκα-πλάκα αν δεν ήταν τα κοράκια και ο κομισάριος θα είχαμε 3/3 στο πρωτάθλημα και τη νίκη στο κύπελλο!Ποιος θα το περίμενε?![]()
Στον doriti πες τα που μας έκανε ολόκληρη ανάλυση για την πιθανότητα το στραγάλι στην σφυρίχτρα να ήταν εισαγόμενο και γι' αυτό να δικαιολογείται να ακουστεί το σφύριγμα μετά από 2-3sec!Με τον Πανιώνιο μάλλον θα δικαιωθείτε!!! Αφού το φάουλ έγινε αιώνες μετα την λήξη του αγώνα!!!
Σε αντίθετη περίπτωση θα πρόκειται περί σκανδάλου!!!![]()
Όσο μικρή απώλεια κι αν είναι τα περιουσιακά σου στοιχεία δεν τα αμολάς έτσι!Μπάτε σκύλοι αλέστε...όποιος θέλει μένει ελεύθερος , όποιος θέλει παίρνει μεταγραφή , όποιος θέλει πάει ένα ταξιδάκι στην πατρίδα του.......μεγαλη απωλεια η φυγη του ραμος...![]()
![]()
![]()
![]()