alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα ρε Σονι!!!Καλημέρα Κιτρινοκοκινοπράσινοι!!!!!!!!!!
τι κανουν οι Κορες?
Καλημερα ρε Σονι!!!Καλημέρα Κιτρινοκοκινοπράσινοι!!!!!!!!!!
Καλημερα ρε Σονι!!!
τι κανουν οι Κορες?
Καλημερα ρε Σονι!!!
τι κανουν οι Κορες?
Η μεγαλη Ξεκινησε Παιδικο Σταθμο ειναι Τριων ΕΤων περιπου η μικρη ειναι 2 Μηνων!!!!!Μια χαρά Κρις. Η μεγάλη ξεκίνησε προνήπιο, η μικρή χρόνισε....όλα καλά!! Η δικιά σου τι λέει? Για το Σκοτεινό δεν ρωτάω.........γιατί γαμεί με σκουφάκι ακόμα.......χαχαχαχαχαχα!
Σκοτεινε επειδη και εχω βγει και εχω πιει και εχω Διασκεδασει ΤΡΕΛΑ στην ζωη μου !!!Βλέπω εσάς που καλοπερνάτε και δεν μπορώ να έχω τόση καλοπέραση στην ζωή μου.Μου αρέσει η δυστυχία...
Ξέρεις τι είναι να μην ξέρεις σε ποιο κλαμπ ή μπουζουκάδικο να διαλέξεις το βράδυ;;;
ή σε ποιο από τα 2 μέρη Ταϋλάνδη ή Κούβα να παώ το καλοκαίρι;;;;
εεεεεεεεεεεεεεεεετσιΣκοτεινε επειδη και εχω βγει και εχω πιει και εχω Διασκεδασει ΤΡΕΛΑ στην ζωη μου !!!
Πιστεψε με η Βραδυνη Αγκαλια ΔΕΝ ΣΥΚΓΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ απο τις εφημερες Διασκεδασεις!!!!
με παιρνει η μεγαλη μου Αγκαλια και μου κοβονται τα Ποδια!!!!
Νταξει Ρε πρακτορα Γατε !!!ολο για τον Μπλανκο και τον Αλεξοπουλο να μιλαμε δηλαδη?"Γάμος και παιδιά" το κάνατε το θρεντ!ΞΟΥΤ...να πάτε στο δικό σας μπουρδελάκι!
Όχι ρε να πάτε στο δίπλα να εξηγήσετε στον πλέζουρ πως αλλάζετε τις πάνες!Νταξει Ρε πρακτορα Γατε !!!ολο για τον Μπλανκο και τον Αλεξοπουλο να μιλαμε δηλαδη?
!!!! Σωστος !!!Να μετονομάσουμε το thread σε "Ρε μόνο η Οικογένεια"???????
Μεγάλε κάνε καμιά απολύμανση και κανά αγιασμό !!!Καλημέρα αδέρφια,
Έκανα εχτές την πρώτη μου εμφάνιση (και τελευταία) στο Γήπεδο-Προκάτ και δυστυχώς χάσαμε.....
Ελπίζω να μην χρειαστεί να απολογηθώ στο ΔΣ...
Βαρύ το πλήγμα του Κυριάκου >
Έχω κάνει από εχτές 3 φορές μπάνιο με Betatin!Μεγάλε κάνε καμιά απολύμανση και κανά αγιασμό !!!
Και εγώ νόμιζα πως ήμουνα γκαντέμης..... :o :oΠήγε κ η αδελφή μου χθες για πρώτη φορά γήπεδο στην ζωή της κ πήγε στην Εθνική.
Και λεώ από μέσα μου dfwk+αδερφήΣΚΟΤΕΙΝΟΥ=ΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
Έπεσα μέσα
ρε κοπρίτες έχει και μαύρους εδώ μέσα ΠΑΟΚΙΑ ... καλημέρα ξάδελφε......και κλώνοι...