ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όλα καλά Ξάδερφε,εσύ????γειά σου λοστρόμε.. τι κάνεις ρεεε... κουνάει η ψαρόβαρκα?
Όλα καλά Ξάδερφε,εσύ????γειά σου λοστρόμε.. τι κάνεις ρεεε... κουνάει η ψαρόβαρκα?
Όλα καλά,θα τα πούμε από κοντά στις 8/11..πολύ καλά ναύτη... βάρα προσοχή και τράβα να σφουγγαρίσεις το κατάστρωμα.. μετά θα σου ναοίξει η τύχη και μπορείς να πάς για καθαρό αέρα στο γνωστό βουνό..
ολα καλά?
εχει μεινει κανα απουλητο σε εκεινες τις θεσεις να το αγορασω?Μην τσακώνεστε ρε...έχετε και σε διπλανές θέσεις διαρκείας!
υπαρχει και τριποντο στο χαντμπολ?Ισόπαλο 24-24 έληξε το ντέρμπυ με τον Πανελλήνιο στο χάντμπολ!Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας αφού 2 λεπτά πριν το τέλος προηγηθήκαμε 24-21 και δεχθήκαμε την ισοφάριση 5" πριν το τέλος!Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑ!!!
Είστε ανύπαρκτοι ρε πουθενάδες!υπαρχει και τριποντο στο χαντμπολ?
καλη μαγκια παντως αυτη να φτιαξετε ομαδα σε ενα αθλημα που δεν υπαρχουμε,την γλυτωσατε παλι
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕίστε ανύπαρκτοι ρε πουθενάδες!
Πίκραααααααααααααααα για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο!κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν ασχολουμαι με αθληματα χειρος τα οποια τα παιζουν σχολες δουκα κτλΠίκραααααααααααααααα για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο!
Ασχολείσαι με αθλήματα που παίζονται με τα χέρια και τα παίζουν ο Φοίνικας και ο Κολοσσός!δεν ασχολουμαι με αθληματα χειρος τα οποια τα παιζουν σχολες δουκα κτλ
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Βοθρουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Γεια σου, ρε μαγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΕΚαρα ειμαι ρε μορτη,αλλα για παρτη σου,δινω ρεστα!!!Γοια σου ραι φηλε !Συνχανουμοι,μη μου πειραζετε τον βοθρο!Η καλυτερη ψυχουλα του ιντερνετ,ειναι ο χαρακτηρας,που παρουσιαζει!15
με φιδε οποσ διετακσες δασκαλε μου
βοθρουλη ριξε μια δεξια μπουνια στο ε να πεσει χαμω να γινει ω να πιασεις τουλαχιστον την ακουστικη της λεξης15
με φιδε οποσ διετακσες δασκαλε μου
ο κιριος Μακλειν λει οτι πρεπι να ιμε κακος και πρεπι να διξο εφπαρουσιαστο και κιριλομουρικο χαρακτιραΒοθρουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Γεια σου, ρε μαγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΕΚαρα ειμαι ρε μορτη,αλλα για παρτη σου,δινω ρεστα!!!Γοια σου ραι φηλε !Συνχανουμοι,μη μου πειραζετε τον βοθρο!Η καλυτερη ψυχουλα του ιντερνετ,ειναι ο χαρακτηρας,που παρουσιαζει!
να σε δω μοχθηρο και δεν θελω τιποτε αλλοο κιριος Μακλειν λει οτι πρεπι να ιμε κακος και πρεπι να διξο εφπαρουσιαστο και κιριλομουρικο χαρακτιρα
οχι εγο δε ιμε τεμπελις δουλεβο πολες ορεσ αλα ξιπναο προινα σε δω μοχθηρο και δεν θελω τιποτε αλλο
Μπραβο,Βοθρουλη!Ετσι,λοιπον,αν παρουσιασεις αυτο τον χαρακτηρα,που συνιστα ο κυριος Mc Lein,θα'σαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το περιεχομενο του βυτιου σου.!!!Αν δεν το καταλαβες,πραγμα απιθανο,φωτεινα παραδειγματα,μαλλον λειπουν!Ιδιως με τετοιο χιουμορ!Αδελφια,συνχανουμοι,συγγνωμη για το εκτος θεματος.ο κιριος Μακλειν λει οτι πρεπι να ιμε κακος και πρεπι να διξο εφπαρουσιαστο και κιριλομουρικο χαρακτιρα
ο κιριος Μακλειν με αποκολιασε και πιστεβι οτι πρεπι να εβαπτιστο στα φρουφρου και τα αροματα ιδαλιος δε θα παμε στα μπουζουκια και στο ΚιθαροΜπραβο,Βοθρουλη!Ετσι,λοιπον,αν παρουσιασεις αυτο τον χαρακτηρα,που συνιστα ο κυριος Mc Lein,θα'σαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το περιεχομενο του βυτιου σου.!!!Αν δεν το καταλαβες,πραγμα απιθανο,φωτεινα παραδειγματα,μαλλον λειπουν!Ιδιως με τετοιο χιουμορ!
Να πεις,λοιπον ,στον κυριο Μακλειν,να πατε με το βυτιο...Θα ειστε ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ,με το πνευμα που επικρατει,στα μαγαζια!Οχι αλλο off topic,ομως , βοθρουλη!Εχεις και δικο σου νημα,αλλωστε!ο κιριος Μακλειν με αποκολιασε και πιστεβι οτι πρεπι να εβαπτιστο στα φρουφρου και τα αροματα ιδαλιος δε θα παμε στα μπουζουκια και στο Κιθαρο