Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Να πεις,λοιπον ,στον κυριο Μακλειν,να πατε με το βυτιο...Θα ειστε ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ,με το πνευμα που επικρατει,στα μαγαζια!Οχι αλλο off topic,ομως , βοθρουλη!Εχεις και δικο σου νημα,αλλωστε!
σιγα μιν εχο και σπαγκο
ο κιριακος οφ
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Καλημέρα αδέλφια μου...

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο διεθνής αμυντικός υπέστη θλάση στη γάμπα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ελβετία και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα λείψει από τα γήπεδα για έναν με ενάμιση μήνα. Στον Τάκη Κανελλόπουλο δίνουν το «χρίσμα» του προέδρου στη μετα-Νικολαΐδη εποχή οι μέτοχοι της ΠΑΕ. Υπογράφηκαν από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά έγγραφα που ρυθμίζουν χωροταξικά και περιβαλλοντικά ζητήματα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, όπου προορίζεται να ανεγερθεί το νέο γήπεδο. Σήμερα η ετυμηγορία του Γιώργου Δώνη για τον Ανγκούλο Λεόν.

Πλήγμα με «Sotis»

Την ώρα που ο Γιώργος Δώνης περίμενε την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους, ήρθαν τα δυσάρεστα νέα από τον τραυματισμό του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο δυναμικός στόπερ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Ελβετία. Όπως έγινε γνωστό, υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, διάστημα που μπορεί να παραταθεί κατά δύο εβδομάδες και να φτάσει στον ενάμιση μήνα. Αν επαληθευτούν αυτές οι εκτιμήσεις, η ΑΕΚ θα χάσει τον αρχηγό της για τα επόμενα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος: με Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ και με Θρασύβουλο, Ξάνθη, ΟΦΗ και Λεβαδειακό εκτός έδρας. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα πάρει ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Στην απογευματινή προπόνηση (17:00) το «παρών» θα δώσουν οι άλλοι δύο διεθνείς Μπασινάς (έπαιξε και πάλι 90 λεπτά) και Μάχο (έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ήττα της Αυστρίας από τη Σερβία με 3-1). Εκεί θα φανούν και τα πρώτα πλάνα για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στη Λάρισα (16:45). Όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί το 4-4-2 με τους Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο, Γεωργέα, Ράμος ή Κουτρομάνο, Μπασινά, Πελετιέρι, Σκόκο, Λαγό ή Εντίνιο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα και στους στόχους της. Η τακτική που εφαρμόζουμε είναι πολύ σημαντική υπόθεση για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει να βγάλουμε. Πάνω απ' όλους μας είναι η ομάδα και γι' αυτή δουλεύουμε όλοι. Κανείς δεν θα ωφεληθεί, αν δεν λειτουργούμε σε όλα ως ομάδα», τόνισε χθες στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης.

Αποφασίζει για Λεόν

Ολοκληρώνεται σήμερα η… δοκιμή του Ανγκούλο Λεόν και ο Κολομβιανός μπακ θα ενημερωθεί για την ετυμηγορία του Γιώργου Δώνη, αν δηλαδή θα παραμείνει και θα υπογράψει συμβόλαιο ή αν θα αποχωρήσει. Ο 19χρονος άσος συμμετείχε και χθες στην προπόνηση δείχνοντας καλά στοιχεία και αγωνιά για την τύχη του.

Το χρίσμα στον Κανελλόπουλο

Ο Τάκης Κανελλόπουλος είναι ο εκλεκτός των μετόχων της ΑΕΚ για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, όταν θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώτος αντιπρόεδρος του συλλόγου θεωρείται ο καταλληλότερος για την… επόμενη μέρα και μάλιστα λέγεται πως και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, αφού άλλωστε και από την τωρινή του θέση ασχολείται σε καθημερινή βάση με τα της ομάδας.

«Τρέχει» το γήπεδο

Ένα ακόμη βήμα για το γήπεδο της ΑΕΚ έγινε, αφού ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, έβαλε την υπογραφή του σε έγγραφα που ρυθμίζουν χωροταξικά και περιβαλλοντικά ζητήματα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Πλέον απομένει μία απόφαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη χρήση της περιοχής, η οποία εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν θα καθυστερήσει.

Καμία ανησυχία για Μπλάνκο

Μπορεί ο πρόεδρος της Κολόν, Χερμάν Λέρτσε, να καταγγέλει ότι η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει στην καταβολή δόσης για την αγορά του Ισμαέλ Μπλάνκο, αλλά οι διοικούντες την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μάλιστα υπάρχει δυσαρέσκεια για τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου της Αργεντινής, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που λοιδορεί την «Ένωση» για οικονομικά ζητήματα, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος.

 

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα
88
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδία. Μεγάλη ατυχία ο Κυριάκος, δεν μπορούσε να ήταν ο Μαιστόροβιτς στην θέση του? Αλλά ο Αλεξόπουλος πιστεύω θα τα φέρει εις πέραν….
Με Κανελλόπουλο στο τιμόνι βλέπω ΑΕΚ στης Β’ το σαλόνι…..


 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Σονόρα.
Γιατί ρε αδελφέ τέτοια απαισιοδοξία με το αν αναλάβει ο Κανελλόπουλος.Ακόμα δεν σφάξαμε το αγριογούρουνο,πουλάμε το τομάρι του;;;;;
 

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα
88
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα σκοτεινέ. Πιστεύω πολύ απλά ότι είναι πολύ λίγος απέναντι σε Πατέρα και Κόκαλη, μετά την άρθρο 44 εποχή πιστεύω πως τα ψέματα τεληοσαν  δεν μπορούμε από εδώ και πέρα να ασχολούμαστε με Κούλιδες και Θανόπουλους, πρέπει να μπει πρόεδρος με αρχίδια  προσωπική περιουσία και ρευστό. Αυτή η τακτική με το κομπιουτεράκι στο χέρι  να πουλάς από την μια και όσα πάρεις να αγοράζεις δεν αρμόζει στην ΑΕΚ δεν είμαστε Ξάνθη, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πουλήσει 30.000 διαρκείας…
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα
γιατι το χαρτζηλικι που του δινει ο μπαμπας κανελλοπουλος δεν φτανει για να ειναι προεδρος στην ΑΕΚ
κριμα για εχθες στο χαντπολ , προηγουμαστε 3 γκολ 1 λεπτο πριν την ληξη και μας ισοφαρισαν
καυλα η εξεδρα
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Δηλαδή τόσο κοσμοιστορική αλλαγή θεωρείτε ότι είναι  το γεγονός ότι ο ντέμης θα πάρει την θέση του τάκη και ο τάκης την θέση του ντέμη?Ρητορικό είναι το ερώτημα... :cool2:
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα! :rockon:
Δηλαδή τόσο κοσμοιστορική αλλαγή θεωρείτε ότι είναι  το γεγονός ότι ο ντέμης θα πάρει την θέση του τάκη και ο τάκης την θέση του ντέμη?
και οι δυο μαζι τον πουλο?  :grin:
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει και τριποντο στο χαντμπολ? :2funny: :2funny: :2funny:
καλη μαγκια παντως αυτη να φτιαξετε ομαδα σε ενα αθλημα που δεν υπαρχουμε,την γλυτωσατε παλι
εχω ακουσει οτι ειχατε και αντρικο και γυναικειο αλλα το διαλυσατε
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Μπασκετάκι δεν μας δώσανε εισιτήρια λέει στην Λάρισα.Μας το παίζουν κ βαριά πεπόνια οι Λαρισινοί στο μπάσκετ κ θέλουν να το απίξουν και έδρα. :idiot:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Θα φάνε διπλή ψωλιά τα τυριά αυτό το ΣΚ! :rockon: :rockon: :rockon:
 

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα
88
Like
2
Πόντοι
0
Αφού δεν δίνουν εισιτήρια θα δώσου κώλο….

:bottom: :bottom:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα πράκτορα.
Σε πρόλαβα στο δικό σας για τις καλημέρες :birdman: :birdman:
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα Κιτρινοκοκινοπράσινοι!!!!!!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom