nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποτε ηταν που ειχατε ισοφαρισει 1-1 στο τελευτεο 10λεπτο με μουφα πεναλτυ του αναστοπουλου?
ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα.....καλυτερα να ειμαστε κομπλεξικοι παρα εσυ ΑΕΚτζης![]()
Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό, όπου σε βολεύει είσαι ακομπλεξάριστος! Με αυτή την λογικη στο νησί απλα δεν υπάρχεις!βρε μαλάκα.
για τα τελευταία χρόνια μιλάμε.....
εσύ το χρησιμοποιείς όταν σε βολεύει όπως κάνεις στο νησί.......
άει γαμήσου κωλοτούμπα.
Η ΑΕΚ είναι η Ελληνική ομάδα με τις περισσότερες νίκες επί του Ολυμπιακού!Πριν λίγα χρόνια είμασταν στα ίδια!Αυτό άλλαξε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι επί παράγκας με τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες!Δεν έχουμε κερδίσει πολλές φορές τον ολυμπιακο απο το 59 και μετά μην λέμε μαλακίες η προϊστορία είναι υπερ του ολυμπιακου, αλλά δεν φταίει πάτα το κομπλεξ που λέτε μερικοί! Με αυτή την λογική η ομάδα που έχει τις περισσότερες νίκες επι του ολυμπιακού είναι ο παοκ που έχει το μεγαλύτερο κομπλεξ εναντίον του ολυμπιακού, μην χρησιμοποιείτε το κομπλεξ μόνο όταν σας βολεύει!
ναι ο νικολάκης ήταν λίγο κωλοτουμπατζής.....ποτε ηταν που ειχατε ισοφαρισει 1-1 στο τελευτεο 10λεπτο με μουφα πεναλτυ του αναστοπουλου?
Ο παοκ είναι gatto, έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι πέρσι αλλά το διάβασα σε 2 εφημερίδες για την προϊστορία!Η ΑΕΚ είναι η Ελληνική ομάδα με τις περισσότερες νίκες επί του Ολυμπιακού!Πριν λίγα χρόνια είμασταν στα ίδια!Αυτό άλλαξε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι επί παράγκας με τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες!
νάτος πάλι...Η ΑΕΚ είναι η Ελληνική ομάδα με τις περισσότερες νίκες επί του Ολυμπιακού!Πριν λίγα χρόνια είμασταν στα ίδια!Αυτό άλλαξε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι επί παράγκας με τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες!
για πεςΚάτι ψαλλίδια βέβαια στο 90 τα θυμούνται ακόμα μερικοί διΑκέφαλοι.
Εγώ τους ανέφερα αυτούς τους 2 ως παράδειγμα!Είναι και άλλοι!Ο Σάχα τι κόμπλεξ να έχει?Ο Μαιστόροβιτς?Ο Κυργιάκος σου φαίνεται για κομπλεξικό?κλπ κλπΡε παπάρα..
Επαιζαν άλλοι 9...και σου ανέφερα αυτούς τους 2 πρώτον γιατί ο Πελετιέρι ήταν ο κορυφαίος και δευτερον ο Σκόκο εκεί που έπαιζε δεν θα μπορούσε να δείξει κάτι...
Δηλαδή επειδή 2 παίκτες δεν θα είχαν κόμπλεξ θα έπαιρναν μόνοι τους το ματς..???
ναι βρε μαλάκα τα τελυταία χρόνια δεν υπάρχω.Μάλλον εσύ το κάνεις αυτό, όπου σε βολεύει είσαι ακομπλεξάριστος! Με αυτή την λογικη στο νησί απλα δεν υπάρχεις!
Όχι ρε συ ο Πάοκ δεν κάνει διπλό ούτε με αίτηση!Ίσως στην Τούμπα...Ο παοκ είναι gatto, έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι πέρσι αλλά το διάβασα σε 2 εφημερίδες για την προϊστορία!
δεν υπαρχει αλλο 1-1 εκεινη την περιοδο..& τοτε μουφα ηταν???παραγκα & τοτε???ποτε ηταν που ειχατε ισοφαρισει 1-1 στο τελευτεο 10λεπτο με μουφα πεναλτυ του αναστοπουλου?
ψαχτο καλυτεραδεν υπαρχει αλλο 1-1 εκεινη την περιοδο..& τοτε μουφα ηταν???παραγκα & τοτε???
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Το βιολί του ο Καραγιάννης...νάτος πάλι...
αμα λέω γω δεν βγαίνει ούτε με εγχείριση..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Κυργιάκος σου φαίνεται για κομπλεξικό?κλπ κλπ
Γι'αυτό άλλξε η προϊστορία γάτε...ότι πεις...ακόμα σας κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος...Η ΑΕΚ είναι η Ελληνική ομάδα με τις περισσότερες νίκες επί του Ολυμπιακού!Πριν λίγα χρόνια είμασταν στα ίδια!Αυτό άλλαξε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι [size=18pt]επί παράγκας με τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες[/size]!
Οσόι διασώθηκαν απο το ναυάχιό σας προχτες...Πελετιερι,Μαϊστοροβιτς και ο Κυργιάκος...με κάλυψες!!!Εγώ τους ανέφερα αυτούς τους 2 ως παράδειγμα!Είναι και άλλοι!Ο Σάχα τι κόμπλεξ να έχει?Ο Μαιστόροβιτς?Ο Κυργιάκος σου φαίνεται για κομπλεξικό?κλπ κλπ
Έτσι διάβασα στην sportday και στον φίλαθλο! Δεν ήμουν και παρόν!Όχι ρε συ ο Πάοκ δεν κάνει διπλό ούτε με αίτηση!Ίσως στην Τούμπα...
εσυ ειπες για 1-1 ρε..θα μας τρελλανεις???85-86 2-2 σεστις-αναστο & απο εσας εστερχαζι..ψαχτο καλυτερα
και 2-2 υπαρχει