talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ο θρυλος ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα και απο τους μεγαλυτερους στον κοσμο....
Χ Ρ Η Σ Τ Ι Δ Η Σ ...................
Τ Ε Λ Ο Σ ! ! ! !
ο θρυλος ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα και απο τους μεγαλυτερους στον κοσμο....
Χ Ρ Η Σ Τ Ι Δ Η Σ ...................
Τ Ε Λ Ο Σ ! ! ! !
Ασε, ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τη κοπέλα του Βούλη, γιατί δεν σε συμφέρει!!!καλα ρε χανουμακια την κοπελλα του βουλη βαλατε για αρχηγο μεσα στο ναο;;;;;;
στερι-περιεγώ μπουρνάζι ρε;
να πέσω σε κανένα φενταγίν απάνω να με σκίσει στα δυό;
ανάσκελα.........στερι-περι
ερχεσαι δυσκολα,φευγεις ευκολα
Σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν ταλιμπανάκια...ανάσκελα.........
τη ντοματα σημεραααααΚΟΚΚΙΝΗ χοντρη την εχωωωωω
ταύρε.....θα σε βαρέσω....Σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν ταλιμπανάκια...
Ποιός ξέρει τι ξύλο θα έφαγε και βγάζει τέτοια πίκρα!ρε περσονάκο να ρωτήξω κάτι σοβαρά τώρα......γιατί ξαφνικά τάχεις πάρει στην κράνα με τον σκοτεινό και την ΑΕΚ?.....τουλάχιστον τα περισσότερα παιδιά εδω μέσα είναι μια χαρά άνθρωποι...και δεν είναι μανουρατζήδες.....πως στράβωσες έτσι?.....
ρε περσονάκο να ρωτήξω κάτι σοβαρά τώρα......γιατί ξαφνικά τάχεις πάρει στην κράνα με τον σκοτεινό και την ΑΕΚ?.....τουλάχιστον τα περισσότερα παιδιά εδω μέσα είναι μια χαρά άνθρωποι...και δεν είναι μανουρατζήδες.....πως στράβωσες έτσι?.....
OEO!!!???!!!Εχω χάσει επεισόδια???Ποιός ξέρει τι ξύλο θα έφαγε και βγάζει τέτοια πίκρα!
πελεεεεεεεεεε....ταύρε.....θα σε βαρέσω....
Όχι μωρε, ο υποτίθεται ακομπλεξάριστος περσονας βγάζει με εμάς το κομπλεξ του επειδή είμαστε κομπλεξικοί όπως λέει!OEO!!!???!!!Εχω χάσει επεισόδια???
σ έφαγε το βουνό ρε.....κοίτα και καμμιά φορά το σάιτ...OEO!!!???!!!Εχω χάσει επεισόδια???
μαραντόναααααααα...........πελεεεεεεεεεε....
[move] [size=18pt]10 ΜΑΛΑ...10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕΕ [/size] [/move]
Θα κερδίσει ο γαύρος...καντε κανα προγνωστικο ρε μαγκες για αυριο
η ΑΕΚ κάποτε μου ήταν απ τις πιο συμπαθείς ομάδες. Κοινή καταγωγή, κοινά χρώματα, κοινά βιώματα....ρε περσονάκο να ρωτήξω κάτι σοβαρά τώρα......γιατί ξαφνικά τάχεις πάρει στην κράνα με τον σκοτεινό και την ΑΕΚ?.....τουλάχιστον τα περισσότερα παιδιά εδω μέσα είναι μια χαρά άνθρωποι...και δεν είναι μανουρατζήδες.....πως στράβωσες έτσι?.....