λοιπον ο τυπος ειναι κανονικος τρελλος....[youtube=425,350]Ix1Q7j6a7Uc[/youtube]
δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι μελος στο μπουρδελα ντοτ.....
ποιος εισαι ρε;;;;;;;
φανερωσου.......
λοιπον ο τυπος ειναι κανονικος τρελλος....[youtube=425,350]Ix1Q7j6a7Uc[/youtube]
λοιπον ο τυπος ειναι κανονικος τρελλος....
δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι μελος στο μπουρδελα ντοτ.....
ποιος εισαι ρε;;;;;;;
φανερωσου.......
το ειχα καταλαβει.....
[youtube=425,350]XrfoELmO-h[/youtube]
dvd...ρε άει μαμήσου με τον πουστοβάτραχο....ούτε για καφέ δεν τον θέλουμε....Πάρε το χαμπάρι κι εσύ και όλοι οι βάζελοι τύπου τάλου!!! Μόνο με Μπάγεβιτς θα πάρεις πρωτάθλημα σου αρέσει δε σου αρέσει. Φέρτε τον Ντούσαν ρεεεεεεεεεεεεε!!!
περσόνα..βαριέμαι τώρα να γράψωστο πράσινο θρεντάκι.
θυμάσαι που σου έλεγα πριν το ματς στην Κύπρο πως μιλάτε πολύ και δεν πρέπει;..
μη βγάζετε γλώσσα, κρατάτε πού και πού όλοι μια πισινή...
γειά σας συναγωνιστές. Ελπίζω οι παίκτες μας αύριο να μπουν μέσα και να θυνμούνται πως τους έκλεψαν το πρωτάθλημα πέρυσι. Μακάρι να γελάσει το χειλάκι μας. Γερά ΑΕΚάρα!!!!
τι πισινή βρε....σήμερα σου κάνω πλάκα ε΄γω....αύριο εσύ και μεθαύριο όλοι μαζί στον περσόνα.....έτσι είναι αυτά..αλλιώς χάνεις την γλύκα του χουμουρ.... ;) ;) ;) ;) ;)περσόνα..βαριέμαι τώρα να γράψωστο πράσινο θρεντάκι.
θυμάσαι που σου έλεγα πριν το ματς στην Κύπρο πως μιλάτε πολύ και δεν πρέπει;..
μη βγάζετε γλώσσα, κρατάτε πού και πού όλοι μια πισινή...
εσένα σου έχω πεί όταν βγαίνω βόλτα στην πλατεία να κρύβεσαι...........τι πισινή βρε....σήμερα σου κάνω πλάκα ε΄γω....αύριο εσύ και μεθαύριο όλοι μαζί στον περσόνα.....έτσι είναι αυτά..αλλιώς χάνεις την γλύκα του χουμουρ.... ;) ;) ;) ;) ;)
μην μου πείς ότι ήσουν μπουρνάζι χτές?.......γιατί εγώ έβλεπα DVD σπίτι μου...εσένα σου έχω πεί όταν βγαίνω βόλτα στην πλατεία να κρύβεσαι...........
ΜΟΝΟ Η 7
15
εγώ μπουρνάζι ρε;μην μου πείς ότι ήσουν μπουρνάζι χτές?.......γιατί εγώ έβλεπα DVD σπίτι μου...
σωστα και ετσι εχει νοημα το ολο σκηνικο...τι πισινή βρε....σήμερα σου κάνω πλάκα ε΄γω....αύριο εσύ και μεθαύριο όλοι μαζί στον περσόνα.....έτσι είναι αυτά..αλλιώς χάνεις την γλύκα του χουμουρ.... ;) ;) ;) ;) ;)
βεβαίως....και η μπεζαντάκου η κλλίτερη τραγουδίστρια......σωστα και ετσι εχει νοημα το ολο σκηνικο...
αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να λεμε και καμμια ''αληθεια'' στα σοβαρα αλλοιως χανεται το νοημα απο την αλλη πλευρα....
δεν γινεται συνεχεια να εξισωνουμε θρυλο με παο γιατι ετσι αδικουμε τον μεγαλυτερο που τυχαινει να ειναι ο θρυλος... ;) ;)
ο θρυλος ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα και απο τους μεγαλυτερους στον κοσμο....βεβαίως....και η μπεζαντάκου η κλλίτερη τραγουδίστρια......