Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην του φερεσται ετσι και τον πιασει καμια μελανγχολια και δεν τρωει και χρεωκοπησουν τα φαγαδικα των Αθηνων :S

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αντε να ησυχασουμε με τον παλιομαλακα επιτελους.
Ναυαρχε δεν σε αναγνωριζω. :new_shocked:

Μην του φερεσται ετσι και τον πιασει καμια μελανγχολια και δεν τρωει και χρεωκοπησουν τα φαγαδικα των Αθηνων :S
Το σαιτ το βρηκες?

leonit_3333

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν για να τελειώνει και το παραμύθι......
γιατί πίσω από τα ποστ του κάθε Μανόλο κλπ κρύβοντε καποιες σκοπιμότητες και αυτές είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την συνοχή της παρέας που είχαμε δημειουργήσει και προσπαθούν να τα ρίξουν όλα σε εμένα με τα περί κλώνων και πρέζας κλπ....... αυτό που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι δεν θα τους κάνω το χατήρι αλλά θα το κάνω γιατί απλά το κάνω κέφι εγώ...
την ημέρα που έγινε η συνάντηση μας στην ταβέρνα καποιοι πάλι προσπάθησαν να τα ρίξουν σε εμένα οτι ήμουν εγώ αυτός που έβρισα κάποιον μοντ που ήταν να παρευρεθεί στο τραπέζι και πολλά αλλα....
εδώ για την πάρτι μου τελειώνουν οι τα πάντα που έχουν σχέση με εμένα και της φιλίες που έκανα εδώ......
όσοι αισθένοντε φίλοι μου και είναι φίλοι μου ξέρουν που θα με βρούν....

Αρίωνας1955

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατί πίσω από τα ποστ του κάθε Μανόλο κλπ κρύβοντε καποιες σκοπιμότητες και αυτές είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την συνοχή της παρέας που είχαμε δημειουργήσει και προσπαθούν να τα ρίξουν όλα σε εμένα με τα περί κλώνων και πρέζας κλπ....... αυτό που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι δεν θα τους κάνω το χατήρι αλλά θα το κάνω γιατί απλά το κάνω κέφι εγώ...
την ημέρα που έγινε η συνάντηση μας στην ταβέρνα καποιοι πάλι προσπάθησαν να τα ρίξουν σε εμένα οτι ήμουν εγώ αυτός που έβρισα κάποιον μοντ που ήταν να παρευρεθεί στο τραπέζι και πολλά αλλα....
εδώ για την πάρτι μου τελειώνουν οι τα πάντα που έχουν σχέση με εμένα και της φιλίες που έκανα εδώ......

Αρίωνας1955
Δεστε και τα προηγουμενα μηνυματα αυτου του κλωνου και βγαλτε συμπερασματα μιλαμε για κλινικη περιπτωση. :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε δες εδω Ο αποδεδειγμενος κλωνος αφηνει τα ιδια υπονοουμενα για καποιον που δεν εχει γνωρισει ποτε και ακριβως απο κατω με αλλο κλωνο γελαει με το χιουμορ του. :jerking:
Δεν ασχολούμαι πλέον.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τραβάει το δρόμο του..Δε βγαίνει και νόημα στην τελική να κάνω τον ψυχαναλυτή!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ασχολούμαι πλέον.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τραβάει το δρόμο του..Δε βγαίνει και νόημα στην τελική να κάνω τον ψυχαναλυτή!!
Σωστος.  :thumbsup:

Πες καλυτερα ψυχιατρο ομως τι να σου κανει ο ψυχαναλυτης. :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Αρίωνας1955
Ο Κόκκαλης φταίει για όλα Αρίωνα...αυτός λάδωσε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να τα ρίξουν όλα σε σένα... :rockon: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Καλημέρα αδέλφια και ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Αντίο Μανόλο79
Αντιο Σπάρτακε
Αντίο πηδόγαυρε
Αντίο Τσουλή στην Βάθης
Αντίο Leonit3333
Αντίο RUSSIAN DIVA(όσοι στειλατε εκέι pm την πατήσατε)
Aντίο καμμιά χιλιάδα ακόμα κλωνοποιημένοι λογ/σμοι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΟ ΑΡΙΩΝΑ
Θα σε θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ,ευχαρσιτούμε για τις συμβουλές σου κ την γραφική σου παρέα...ήρθε επιτέλους ο καιρός να ηρεμήσουμε πια.

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ(darksideofthemoon)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τους μόνους 2 που στενοχωριέμαι είναι για τον globus21 και για τον LAPLACE που τα θεωρώ εξαιρετικά παιδιά,και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι ρόλο βαράει.Θα καταλάβουν καποια στιγμήόπως καταλάβαμε κ εμείς κ ας αργήσαμε λίγο.
Σόρρυ παιδιά που σας αναφέρω εδώ μέσα,δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να σας μιλαώ ή να σας δω κα΄που εξω,απλά δεν ξέρετε που μπλέξατε μάλλον ακόμα :idiot: :idiot: :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προτείνω άμεση κρασοκατάνυξη για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελειώσα με τις γραφικότητες-πραγματικα΄δεν θα ξαναασχοληθώ,άν θέλουν οι φίλοι μου εδώ μέσα να τον βρουνε,ξέρουν που  θα τον βρούνε,κανένα πρόβλημα,δεν θα ήθελα κανένας να αρχίσει τα βρισίδια κ τις ειρωνείες για παρτύ του ειδικά ερήμην του και πάμε στα δικά μας τώρα.

Χαμός στα σημερινά πρωτοσέλιδα για το γήπεδο της ΑΕΚ.Έχει ανοίξει πόλεμος ανάμεσα στις εφημερίδες κ πολλά ακούγονται.Το ποια είναι ακριβώς η αλήθεια ποιος θα μας στο πει;;;
Μπορεί να γίνει τελικά γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια ή όχι;;;μήπως κάτι μας κρύβουν;;;πραγματικα΄δεν ξέρω,ρωτάω.

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα αλάνια,  όπως πάμε θα παρεμβεί και ο Ο.Η.Ε για το γηπεδικό και στην τελική δεν θα γίνει γήπεδο πουθενά…ρε ουστ όλοι για την οικονόμα πάνε μου φαίνεται στην πλάτη της ΑΕΚ…

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το γήπεδο μάγκες βλέπω να το φτίαξουμε μόνοι μας οπως το περασμένο αιώνα πέτρα πέτρα, και δεν εχουμε ανάγκη κανέναν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν μαζευόμαστε καμμιά χιλιάδα,ένας οικοδόμοςαπό δω,ένας μηχανικός από κει,ένας αρχιτέκτονας παραπέρα,να τα βαλουμε κάτω κ να πάμε να το φτιάξουμε;;;θα βαλουμε κ βάρδιες να δουλεύον επι εικοσιτετραώρου βάσεως

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα ευλόγως εννουμενα παραλείπονται...
Παρεπιπτόνως το καπνισα το δικό σου.ΑΠΙΘΑΝΟ ήταν.Ευχαριστώ και πάλι

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Να σφάξουμε και έναν γαύρο για το καλό στα θεμέλια….. :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom