Επισκέπτης
Μην του φερεσται ετσι και τον πιασει καμια μελανγχολια και δεν τρωει και χρεωκοπησουν τα φαγαδικα των Αθηνων :S
Ναυαρχε δεν σε αναγνωριζω.αντε να ησυχασουμε με τον παλιομαλακα επιτελους.
Το σαιτ το βρηκες?Μην του φερεσται ετσι και τον πιασει καμια μελανγχολια και δεν τρωει και χρεωκοπησουν τα φαγαδικα των Αθηνων :S
Το σαιτ το βρηκες?
Λαθος Σκωτεινε εσενα σε αναγνωριζω.αντε να ησυχασουμε με τον παλιομαλακα επιτελους.
Δεστε και τα προηγουμενα μηνυματα αυτου του κλωνου και βγαλτε συμπερασματα μιλαμε για κλινικη περιπτωση.λοιπόν για να τελειώνει και το παραμύθι......
γιατί πίσω από τα ποστ του κάθε Μανόλο κλπ κρύβοντε καποιες σκοπιμότητες και αυτές είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την συνοχή της παρέας που είχαμε δημειουργήσει και προσπαθούν να τα ρίξουν όλα σε εμένα με τα περί κλώνων και πρέζας κλπ....... αυτό που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι δεν θα τους κάνω το χατήρι αλλά θα το κάνω γιατί απλά το κάνω κέφι εγώ...
την ημέρα που έγινε η συνάντηση μας στην ταβέρνα καποιοι πάλι προσπάθησαν να τα ρίξουν σε εμένα οτι ήμουν εγώ αυτός που έβρισα κάποιον μοντ που ήταν να παρευρεθεί στο τραπέζι και πολλά αλλα....
εδώ για την πάρτι μου τελειώνουν οι τα πάντα που έχουν σχέση με εμένα και της φιλίες που έκανα εδώ......
όσοι αισθένοντε φίλοι μου και είναι φίλοι μου ξέρουν που θα με βρούν....
Αρίωνας1955
Δεν ασχολούμαι πλέον.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τραβάει το δρόμο του..Δε βγαίνει και νόημα στην τελική να κάνω τον ψυχαναλυτή!!Ναυαρχε δες εδω Ο αποδεδειγμενος κλωνος αφηνει τα ιδια υπονοουμενα για καποιον που δεν εχει γνωρισει ποτε και ακριβως απο κατω με αλλο κλωνο γελαει με το χιουμορ του.
Σωστος.Δεν ασχολούμαι πλέον.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τραβάει το δρόμο του..Δε βγαίνει και νόημα στην τελική να κάνω τον ψυχαναλυτή!!
Ο Κόκκαλης φταίει για όλα Αρίωνα...αυτός λάδωσε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να τα ρίξουν όλα σε σένα...λοιπόν για να τελειώνει και το παραμύθι......
γιατί πίσω από τα ποστ του κάθε Μανόλο κλπ κρύβοντε καποιες σκοπιμότητες και αυτές είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την συνοχή της παρέας που είχαμε δημειουργήσει και προσπαθούν να τα ρίξουν όλα σε εμένα με τα περί κλώνων και πρέζας κλπ....... αυτό που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι δεν θα τους κάνω το χατήρι αλλά θα το κάνω γιατί απλά το κάνω κέφι εγώ...
την ημέρα που έγινε η συνάντηση μας στην ταβέρνα καποιοι πάλι προσπάθησαν να τα ρίξουν σε εμένα οτι ήμουν εγώ αυτός που έβρισα κάποιον μοντ που ήταν να παρευρεθεί στο τραπέζι και πολλά αλλα....
εδώ για την πάρτι μου τελειώνουν οι τα πάντα που έχουν σχέση με εμένα και της φιλίες που έκανα εδώ......
όσοι αισθένοντε φίλοι μου και είναι φίλοι μου ξέρουν που θα με βρούν....
Αρίωνας1955
Προτείνω άμεση κρασοκατάνυξη για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας