Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εντάξει μωρή Τηλιά.Και βέβαια όπως έστρωσαν....
Δικονομοικά κ ιστορικά με νοιάζει.Δεν παύει να είναι κ μια από τις σημαντικότερες δίκες των τελευταίων 10-15 χρόνων
μωρη σαλτα & γαμησου με τον παπαριωνα..σιγα μην ποσταρεις & τα πρακτικα στο θρεντ της ιστοριας..
ο κοσμος χανεται,βαρκουλες αρμενιζουν..
α παγαινε ρε..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν δειτε παλια ποστ μου που διαφωνουσα με βαζελοπερσονα τα χα πει...ολοι που ηταν εκει τωρα τ αλλαζουν...ολοι αλλαξαν τις καταθεσεις τους τις αρχικες και ο εισαγγελεας τους εκραξε...ενας μονο κατονομασε εναν που ναι προφυλακισμενος...και σιγα ρε σεις μη φοβουνται που ναι εξω...και γηπεδα πανε και κυκλοφορουν και αυτοι και οι οικογενειες τους...σε ενα χρονο θα χει ξεχαστει το θεμα κλασσικα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μωρη σαλτα & γαμησου με τον παπαριωνα..σιγα μην ποσταρεις & τα πρακτικα στο θρεντ της ιστοριας..
ο κοσμος χανεται,βαρκουλες αρμενιζουν..
α παγαινε ρε..

Εσύ μωρή Λουκία όταν βγει η απόφαση μην κάτσεις να τη μάθεις.Θα αδιαφορήσεις ,λες κ ζεις σε άλλο πλανήτη

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ και μη.Το Thread μας βλέπετε είναι το καφενείο των Φιλάθλων εδώ.Μόλις τελειώσαμε την Άσκηση,νικήσαμε (!!!) και τώρα ξεκούραση ΠΣΚ....Μην ξεχνιόμαστε:
[move]ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΠΑΡΤΥ!!!![size=14pt][/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
είναι ψέματα ότι κουτούλαγες στα ντουβάρια από την πρέζα στην συνάντηση του Θησείου?
Επειδή ήμουν κι εγώ στη συνάντηση του Θησείου,ΔΙΑΨΕΥΔΩ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το παραπάνω ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ για άτομα που έχω γνωρίσει.Και μόνο γι'αυτό που είπες "φίλε", θα έπρεπε να πας για μπανιο άμεσα...Και μην διανοηθείς να απαντήσεις γιατί θα το κανονίσω προσωπικά το μπανάκι σου..ΤΕΛΟΣ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αστον ρε τον παλιομαλάκα.Τον κανόνισα πριν.Μας αποχαιρετησε με ένα λιβελογράφημα κ την έκανε(;).

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λιβελογράφημα=???
κανε ρε Σκοτεινε καμια μεταφραση
Ο Γρανιτσας δικαιωθηκε,θα φτιαξει γηπεδο 50.οοο θεσεων στη ΝΦ μπραβο του

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα και καλό Σ/Κ σε όλους.

[move]ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΙΚΗ[/move]

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλο σκ και απο μενα
αν και κυριακη βραδυ προβλεπω οτι θα χαλαστουμε

Επισκέπτης
Επειδή ήμουν κι εγώ στη συνάντηση του Θησείου,ΔΙΑΨΕΥΔΩ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το παραπάνω ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ για άτομα που έχω γνωρίσει.Και μόνο γι'αυτό που είπες "φίλε", θα έπρεπε να πας για μπανιο άμεσα...Και μην διανοηθείς να απαντήσεις γιατί θα το κανονίσω προσωπικά το μπανάκι σου..ΤΕΛΟΣ!
ναυαρχε για ριξε ενα βλεφαρο & πες μου σχυει το αν που εγραψες στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ???
Re: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
από arion1955 την Παρ Σεπ 26, 2008 11:43 am

xaf έγραψε:
Μπράβο Αρίωνα, μόλις μάθεις πες μας και τι τιμές θα παίξουν να αγοράσουμε και εμείς 
φίλε Χρήστο σε 2 με 3 ώρες από τώρα περιμένω εκπροσώπους της Ορίτζιναλ οι οποίοι θα μου παραδώσουν τα διαρκείας για το μπάσκετ........
απλά αυτό για μερικούς γραφικούς που το σχολίασαν αρνητικά........ όχι εδώ.
μπηχτη για το ποσταρισμα του βρασιδα..
κατα τ' αλλα,εχεις ακομη αμφιβολιες..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σταμάτα να κάνεις πόλεμο ρε χαλίφη!

ViDiViCi