nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι.... αστους εξω να επιβιωσουν στην ζουγκλα που εφτειαξαν& τι σε νοιαζει εσενα μωρη???τι κριμα???μουνια της λασπης ειναι..οπως εστρωσαν,ας κοιμηθουν..
ετσι.... αστους εξω να επιβιωσουν στην ζουγκλα που εφτειαξαν& τι σε νοιαζει εσενα μωρη???τι κριμα???μουνια της λασπης ειναι..οπως εστρωσαν,ας κοιμηθουν..
μωρη σαλτα & γαμησου με τον παπαριωνα..σιγα μην ποσταρεις & τα πρακτικα στο θρεντ της ιστοριας..Εντάξει μωρή Τηλιά.Και βέβαια όπως έστρωσαν....
Δικονομοικά κ ιστορικά με νοιάζει.Δεν παύει να είναι κ μια από τις σημαντικότερες δίκες των τελευταίων 10-15 χρόνων
μωρη σαλτα & γαμησου με τον παπαριωνα..σιγα μην ποσταρεις & τα πρακτικα στο θρεντ της ιστοριας..
ο κοσμος χανεται,βαρκουλες αρμενιζουν..
α παγαινε ρε..
ουυυ ναι καλα..ειδικα οι δυο που τυχαινει να τους ξερω εχουν χεστει απ τον φοβο τους....πιστευω οτι παντα θα τον εχουν τον φοβο
οκ παω πασοουυυ ναι καλα..ειδικα οι δυο που τυχαινει να τους ξερω εχουν χεστει απ τον φοβο τους....
Τους σκίσαμε!!!! !!Τους φάγαμε τους Τούρκους ορέ;;;;;
Επειδή ήμουν κι εγώ στη συνάντηση του Θησείου,ΔΙΑΨΕΥΔΩ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το παραπάνω ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ για άτομα που έχω γνωρίσει.Και μόνο γι'αυτό που είπες "φίλε", θα έπρεπε να πας για μπανιο άμεσα...Και μην διανοηθείς να απαντήσεις γιατί θα το κανονίσω προσωπικά το μπανάκι σου..ΤΕΛΟΣ!είναι ψέματα ότι κουτούλαγες στα ντουβάρια από την πρέζα στην συνάντηση του Θησείου?
ναυαρχε για ριξε ενα βλεφαρο & πες μου σχυει το αν που εγραψες στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ???Επειδή ήμουν κι εγώ στη συνάντηση του Θησείου,ΔΙΑΨΕΥΔΩ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το παραπάνω ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ για άτομα που έχω γνωρίσει.Και μόνο γι'αυτό που είπες "φίλε", θα έπρεπε να πας για μπανιο άμεσα...Και μην διανοηθείς να απαντήσεις γιατί θα το κανονίσω προσωπικά το μπανάκι σου..ΤΕΛΟΣ!