DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το θέμα έχει λήξει.Τα απαραίτητα που έπρεπε να γίνουν,έγιναν.... ;)
Αλήθεια τι γίνεται εκεί;;;
Πάντως,αν τους αθωώσουν ,θα είναι κρίμα για αυτούς που θα αθθωθούν.Τουλάχιστον στην φυλάκα θα είχαν μια κάποια προστασία.Έξω όμως.................................................
Εγω ειμαι γραφικος?ναυαρχε για ριξε ενα βλεφαρο & πες μου σχυει το αν που εγραψες στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ???
Re: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
από arion1955 την Παρ Σεπ 26, 2008 11:43 am
xaf έγραψε:
Μπράβο Αρίωνα, μόλις μάθεις πες μας και τι τιμές θα παίξουν να αγοράσουμε και εμείς
φίλε Χρήστο σε 2 με 3 ώρες από τώρα περιμένω εκπροσώπους της Ορίτζιναλ οι οποίοι θα μου παραδώσουν τα διαρκείας για το μπάσκετ........
απλά αυτό για μερικούς γραφικούς που το σχολίασαν αρνητικά........ όχι εδώ.
μπηχτη για το ποσταρισμα του βρασιδα..
κατα τ' αλλα,εχεις ακομη αμφιβολιες..
Κάθε γνήσιος επιστήμονας είναι ;)Εγω ειμαι γραφικος?
Ώστε έτσι ε? το παίζεις σε διπλό ταμπλο?Εγω ειμαι γραφικος?
Κάθε γνήσιος επιστήμονας είναι ;)
Οταν σε βριζει ο αριων σαν τιτλος τιμης ακουγεται.Ώστε έτσι ε? το παίζεις σε διπλό ταμπλο?
Μπα έχω ψυχανθεί με τη Νανά μου μετά την Κούβα.Προσπαθουμε να αναθερμάνουμε την σχέση μας.
Καλώς σε βρήκαμε αδελφέ μετά από καιρό
Πες μου και τι έγραψε ο Βρασίδας για να καταλάβω....ναυαρχε για ριξε ενα βλεφαρο & πες μου σχυει το αν που εγραψες στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ???
Re: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
από arion1955 την Παρ Σεπ 26, 2008 11:43 am
μπηχτη για το ποσταρισμα του βρασιδα..
κατα τ' αλλα,εχεις ακομη αμφιβολιες..
Σε αυτο αναφερεται ο πλεζουρ ναυαρχε.Πες μου και τι έγραψε ο Βρασίδας για να καταλάβω....
Κατάλαβα...Σε αυτο αναφερεται ο πλεζουρ ναυαρχε.
Και θα το εχεις ξεκινησει εσυ οχι εμεις.Εντός ολίγων λεπτών αναμένεται βαρυσήμαντη ανακοίνωση..Πάλι π@@@άνα θα γίνει το thread....