ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Περιμένω τηλ.σου για το ραντεβού αύριο Ναυαρχε
Περιμένω τηλ.σου για το ραντεβού αύριο Ναυαρχε
οντως φιλε βοθρε η 7 υπαληλοι του σωκρατη οτι πεις εσυ προεδρε. οταν σου πληρωνει τα παντα ετσι ειναι. βλεπεις οτι ολες οι ομαδες εχουν υπαληλους η 7 εχει τη μακροβιοτερη σχεσει εργασιας. ουτε εσυ δεν εχεις με το φορτηγο τετοια!!!!Μεγαλε οταν εγω λεω για τα τσατσονια που βγαζουν παικτες και διοικησεις της πλακας στον αφρο ...λετε οτι λεω βοθρολογιες,αλλα το δουλεμα μας τεριαζει σα λαος και σε σας τους καθαρους ελληνες και σε μενα τον μπασταρδοελληνα
Μονο η 7
φιλε παντου ιπαρχουνε τσατσοι αλα η 7 δε προκιτε να πεθανη!!!!!!!!!!!!οντως φιλε βοθρε η 7 υπαληλοι του σωκρατη οτι πεις εσυ προεδρε. οταν σου πληρωνει τα παντα ετσι ειναι. βλεπεις οτι ολες οι ομαδες εχουν υπαληλους η 7 εχει τη μακροβιοτερη σχεσει εργασιας. ουτε εσυ δεν εχεις με το φορτηγο τετοια!!!!
ποσο βλακας μπορει να εισαι?τι ακριβως εχει πληρωσει ο κοκκαλης?οντως φιλε βοθρε η 7 υπαληλοι του σωκρατη οτι πεις εσυ προεδρε. οταν σου πληρωνει τα παντα ετσι ειναι. βλεπεις οτι ολες οι ομαδες εχουν υπαληλους η 7 εχει τη μακροβιοτερη σχεσει εργασιας. ουτε εσυ δεν εχεις με το φορτηγο τετοια!!!!
οπος λεγανε για το Τακαρο οτι εινε ιπαλιλος και ο Τακαρος εχη καφενιοποσο βλακας μπορει να εισαι?τι ακριβως εχει πληρωσει ο κοκκαλης?
Να σου θυμίσω κάτι ονόματα από τα παλιά??UFO( Μικρός και Μεγάλος) ,Ακροβάτης,Μαστούρας,Μπετόν...Όλοι αυτοί κάαααατι ψιλά παίρνανε,αλλά ίσως δεν τους είχες προλάβει καθότι πιο μικρός από μένα,όταν και ασχολιόμουν περισσότερο με τους Συνδέσμους...ποσο βλακας μπορει να εισαι?τι ακριβως εχει πληρωσει ο κοκκαλης?
ουτε ο ακης ουτε οι αλλοι(ξεχασες τον μπαμπη τον σουγια και τον νικο τον κατσαβιδα)ειναι η θυρα 7Να σου θυμίσω κάτι ονόματα από τα παλιά??UFO( Μικρός και Μεγάλος) ,Ακροβάτης,Μαστούρας,Μπετόν...Όλοι αυτοί κάαααατι ψιλά παίρνανε,αλλά ίσως δεν τους είχες προλάβει καθότι πιο μικρός από μένα,όταν και ασχολιόμουν περισσότερο με τους Συνδέσμους...
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε ο ακης ουτε οι αλλοι(ξεχασες τον μπαμπη τον σουγια και τον νικο τον κατσαβιδα)ειναι η θυρα 7
το οτι παιρνουν 5-10 χαρτζηλικακι η ειναι σε εταιρειες των προεδρων γινετε σε ολες τις ομαδες
εγω παντως και οσους ολυμπιακους τους γνωριζω προσωπικα(μελη συνδεσμων)δεν εχουν παρει φραγκο
το οτι παμε πολλοι παντου και πολλες φορες με καλες τιμες ειναι αυτο που ποναει τυπακια σαν τον bodos(χωρια οτι καθε βδομαδα αρπαζουν και κατι φαπες απο το μοσχατο)
και το εχουν αποδοσει στο οτι ο κοκκαλης μας πληρωνει τις εκδρομες
εχω χαλασει πολλα λεφτα για τον ολυμπιακο και τις εκδρομες και δεν δεχομαι να μου λενε κατι καναπεδακηδες που παιρνουν διαρκειας με 50 ευρω ενω εγω δινω 500+ οτι ειμαι υπαλληλος
ψάξτε να βρείτε στον Ολυμπιακό ποιος τελικά έχει κάνει και πόσα παιδιά με την ελένη και μετά να αποκαλείτε τον ντέμη βανδή. τελικά ο ελένης ποιος είναι στον ολυμπιακό? ο Σωκράτης ή ο Σάββας? Ποιανού είναι τα παιδιά? Μοιράστε τα να ξέρουμε!!στο βανδη κανουν αβαντα..σιγα το μυαλο που χρειαζετε και κανα μηνα πριν τελειωσει το πρωταθλημα θα βγαλουν και γκαλοπ υπερ παραμονης Βανδη....
ο σωκρατης παντως εχει πολλα παιδια σε ολη την ελλαδαψάξτε να βρείτε στον Ολυμπιακό ποιος τελικά έχει κάνει και πόσα παιδιά με την ελένη και μετά να αποκαλείτε τον ντέμη βανδή. τελικά ο ελένης ποιος είναι στον ολυμπιακό? ο Σωκράτης ή ο Σάββας? Ποιανού είναι τα παιδιά? Μοιράστε τα να ξέρουμε!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ο ελένης όμως ποιος είναι? Ο σωκράτης ή ο Σάββας?ο σωκρατης παντως εχει πολλα παιδια σε ολη την ελλαδα
UFO ναι και ασχολουνται ακομα, τους αλλους ναυαρχε ουτε καν σαν ψευδονυμα δεν τους εχω ξανακουσει στην 7.Να σου θυμίσω κάτι ονόματα από τα παλιά??UFO( Μικρός και Μεγάλος) ,Ακροβάτης,Μαστούρας,Μπετόν...Όλοι αυτοί κάαααατι ψιλά παίρνανε,αλλά ίσως δεν τους είχες προλάβει καθότι πιο μικρός από μένα,όταν και ασχολιόμουν περισσότερο με τους Συνδέσμους...
δεν ξερω ρε λιακο,εσυ ξερειςο ελένης όμως ποιος είναι? Ο σωκράτης ή ο Σάββας?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
για πες μας ένα παιδί που έχει ο σωκράτης σε όλη την ελλάδα, γιατί το πας κάπου, αλλά δεν έχεις τα άντερα να το γράψεις.Παρεμπιπτόντως και το άλλο όλη η ελλάδα το ξέρει.δεν ξερω ρε λιακο,εσυ ξερεις
εγω ξερω,και ολη η ελλαδα,τον βανδη
ναι δεν τα εχω φοβαμαι μην μου κανεις μηνυσηγια πες μας ένα παιδί που έχει ο σωκράτης σε όλη την ελλάδα, γιατί το πας κάπου, αλλά δεν έχεις τα άντερα να το γράψεις.Παρεμπιπτόντως και το άλλο όλη η ελλάδα το ξέρει.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Προσωπικά όχι,αλλά θυμάμαι τα ραντεβού που κλείναν με τα δικά μας καλόπαιδα (Δίδυμοι,Μιχάλης Αγ. Παρασκευή,Παρτιζάνος κλπ)για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.ΔΦεν έμπλεκα ποτέ σε φασαρίες κι ας κράταγα κάποτε ένα Σύνδεσμο...UFO ναι και ασχολουνται ακομα, τους αλλους ναυαρχε ουτε καν σαν ψευδονυμα δεν τους εχω ξανακουσει στην 7.
Ισως να μην θυμαμαι εγω καλα.
Αυτους που λες τους ξερεις προσωπικα η απλα εχεις ακουσει για αυτους?
ποιανού κλώνος είμαι, να το μάθω και εγώ? Ναι δεν τα έχεις, γιατί είναι φανερό τι εννοούσες!! κατάλαβες φίλε μου!!ναι δεν τα εχω φοβαμαι μην μου κανεις μηνυση
ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται κλωνε(κουτσομπολη)
Μέχρι εδώ συμφωνούμε.Άλλωστε αυτοί είναι παλιά μέλη πριν το Σωκράτη.Και φυσικά εσένα δεν σε βάζω σε αυτούς...ουτε ο ακης ουτε οι αλλοι(ξεχασες τον μπαμπη τον σουγια και τον νικο τον κατσαβιδα)ειναι η θυρα 7
το οτι παιρνουν 5-10 χαρτζηλικακι η ειναι σε εταιρειες των προεδρων γινετε σε ολες τις ομαδες
Εγω παντως εκτος απο τα ουφακια τους αλλους ουτε που τους εχω ξανακουσει σαν ψευδονυμα.Προσωπικά όχι,αλλά θυμάμαι τα ραντεβού που κλείναν με τα δικά μας καλόπαιδα (Δίδυμοι,Μιχάλης Αγ. Παρασκευή,Παρτιζάνος κλπ)για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.ΔΦεν έμπλεκα ποτέ σε φασαρίες κι ας κράταγα κάποτε ένα Σύνδεσμο...
αφου καταλαβες ειμαστε οκποιανού κλώνος είμαι, να το μάθω και εγώ? Ναι δεν τα έχεις, γιατί είναι φανερό τι εννοούσες!! κατάλαβες φίλε μου!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά