bako οπου υπαρχει υγεια και καλη διαθεση δεχομαι το δουλεμα και την πλακα και αυτο φενετε εξαλου με την σχεσει που εχω με μουτσο rodman germaon alfa.....κ.α.
απλως ο ρισμενοι ολυμπιακοι βρεικαν πατημα να βγαλου την χολη τους!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ αλλα εχει και ο καιρος γυρισματα.......
υ.γ.δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο την πλακα ακι τον χαβαλε αλλα για να κανεις χαβαλε και πλακα θελει και μυαλο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Όταν προκαλείς (και το βασικότερο όταν είσαι για τον πούτσο καβάλα) είναι λογικό να έρχεται και Η ΧΟΛΗ.
Προσωπικά μιλώντας, δεν έγραφα ποτέ σε κανένα απο τα εκατομμύρια posts και threads που υπήρχαν στα οπαδικά αλλά δεν κρατήθηκα άλλο.
Μην κρίνεις για να μην κριθείς...
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...
Πριν κοροιδέψεις τον άλλον κοίτα πρώτα την δική σου καμπούρα...
είναι μερικές απο τις παροιμίες που μου έρχονται στο μυαλό και ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση.
Προσωπικά μιλώντας, δεν έγραφα ποτέ σε κανένα απο τα εκατομμύρια posts και threads που υπήρχαν στα οπαδικά αλλά δεν κρατήθηκα άλλο.
Μην κρίνεις για να μην κριθείς...
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...
Πριν κοροιδέψεις τον άλλον κοίτα πρώτα την δική σου καμπούρα...
είναι μερικές απο τις παροιμίες που μου έρχονται στο μυαλό και ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
φίλε Dark εκείνο που θυμάμαι είναι ότι όταν ανέλαβε ο Ντέμης, ο Στέλιος δεν είχε τρελλαθεί και τόσο... Θα έλεγα ότι δεν το καλοέβλεπε θετικά το project "Demis". Τον είχα ακούσει μια φορά που είχε τις "αντιρρήσεις" του (αν βρω χρόνο, θα σου στείλω p.m. πιο αποκαλυπτικό.
ελπίζω όλα αυτά να είναι πλέον παρελθόν, γιατί ο ΣΤΕΛΙΟΣ μπορεί να κρατήσει ισορροπίες στην ομάδα (είναι ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, το λέω κ το υπογράφω αυτό) και επιπλέον έχει εμπειρία τεράστια και μπορεί να εμπνεύσει Κόσμο κ Οπαδούς. Ήταν και παράπονό του (νομίζω) ότι ο Ντέμης άφησε τους παλαιότερους παίχτες της ομάδας, στην απέξω. Ελπίζω τώρα ο Ντέμης να το έκανε γιατί το πίστευε και ΟΧΙ για επικοινωνιακό τρίκ.
Θα δείξει... Ελπίζω να μαζεύψει (ο Στέλιος εννοώ) κάτι από τα ασυμάζευτα...
Περιμένω εναγωνίως το p.m. που μου ΕΤΑΞΕΣ
Επισκέπτης
Νίκο,για να σε ρωτήσω αν θυμάσαι:Ο Ντέμης με τον Μανωλά αν θυμάμαι καλά δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις.Μάλιστα νομίζω ότι σχεδόν ούτε καλημέρα δεν άλλαζαν.Θυμάμαι καλά ή όχι;
μάλλον φίλε Dark την ώρα που έκανες το ερώτημα στον φίλο NiK30, χωρίς να γνωρίζω το ερώτημά σου, σου απαντούσα για το ίδιο θέμα στο πιό πάνω post μου.
ποτέ δεν ήταν φίλοι και κολλητοί...
[move]Μονη ξανά δεν θα σ΄αφήσω....[/move]
ρε dark χασαμε απο τον παο και χαρηκαν πιο πολυ οι γαυροι!!!ρε ειναι απιστευτοι αυτοι ουτε τους βαζελους δεν αφηνουν να χαρουν σε δικια τους νικη!!!!
διαβαζουν οι βαζελοι αυτα που γραφουν οι γαυροι και δεν εχουν διαθεση να μας δουλεψουν!!!!!
sperm βγαλε κιαλη χολη μην σταματας .....
διαβαζουν οι βαζελοι αυτα που γραφουν οι γαυροι και δεν εχουν διαθεση να μας δουλεψουν!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μάλλον φίλε Dark την ώρα που έκανες το ερώτημα στον φίλο NiK30, χωρίς να γνωρίζω το ερώτημά σου, σου απαντούσα για το ίδιο θέμα στο πιό πάνω post μου.
ποτέ δεν ήταν φίλοι και κολλητοί...
[move]Μονη ξανά δεν θα σ΄αφήσω....[/move]
Από ότι φαίνεται ΝΑΙ.Βλέπεις τα αδελφια επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε dark χασαμε απο τον παο και χαρηκαν πιο πολυ οι γαυροι!!!ρε ειναι απιστευτοι αυτοι ουτε τους βαζελους δεν αφηνουν να χαρουν σε δικια τους νικη!!!!
Κοίταξε να δεις:στην Ελλάδα υπάρχουν 3 κατηγορίς κόσμου που ασχολείται με τις ομάδες:οι φίλαθλοι,οι οπαδοί κ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Έίναι κρίμα που οι αεκτζήδες ασχολείσται με την κριτική που σας κάνουν οι γάβροι όμως αθτό προέρχεται απο την εμπάθεια σας προς την ομάδα μας και τον οχετο μέσω κίρινου τύπου που στείλατε.Μην κάνεις αυτά που δεν θές να σου κανουν οι άλλοι.
Οσο για τον μανωλά στη θεση σκάουτερ θα πέσει πολύ γέλιο. Για γενικό αρχηγό σωστό αλλά που μυαλό;
Και σεις αεκοπατέρες ξεxνάτε τον Mπάρλο και τον βάζετε στο ζύγι με τον κοντό; Ελεος ,έχετε επιλεκτική μνήμη κύριοι.
Και όσον αφορά εμένα δεν ενόχλησα ποτέ απο μόνος ΠΑΝΤΑ προκλήθηκα...
Οσο για τον μανωλά στη θεση σκάουτερ θα πέσει πολύ γέλιο. Για γενικό αρχηγό σωστό αλλά που μυαλό;
Και σεις αεκοπατέρες ξεxνάτε τον Mπάρλο και τον βάζετε στο ζύγι με τον κοντό; Ελεος ,έχετε επιλεκτική μνήμη κύριοι.
Και όσον αφορά εμένα δεν ενόχλησα ποτέ απο μόνος ΠΑΝΤΑ προκλήθηκα...
Ρε για κούνα το κεφάλι σου
Το τελευταίο διάστημα μπαίνω στο site για να γράψω και να διαβάσω για καμία ΠΟΥΤΑΝΑ, κανένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, κανένα ΜΑΣΑΖ και βλέπω 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 threads και posts για τον Ολυμπιακό, για τους διαιτητές που αδικούν την ΑΕΚ, για την παράγκα του Κοκκαλη, για τα χαρισμένα πρωταθλήματα.
Ποιός βγάζει Χολή ??????
Εγώ είμαι μέλος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ SITE, έχω 200-300 posts στο νέο forum και 1000-2000 στο παλιό και απο αυτά τα 99% είναι για ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΜΑΣΑΖ και 5 - 10 για τον Ολυμπιακό.
Υπάρχουν άλλοι που μέσα σε 1-2 μήνες έχουν 1000 posts απο τα οποία και τα 1000 είναι για την ΑΕΚ και τον καταραμένο Ολυμπιακό με την παράγκα του.
Μαζευτείτε λοιπόν γιατί εκτός απο κουραστικοί έχετε πλέον καταντήσει και γελοιοί.
Το τελευταίο διάστημα μπαίνω στο site για να γράψω και να διαβάσω για καμία ΠΟΥΤΑΝΑ, κανένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, κανένα ΜΑΣΑΖ και βλέπω 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 threads και posts για τον Ολυμπιακό, για τους διαιτητές που αδικούν την ΑΕΚ, για την παράγκα του Κοκκαλη, για τα χαρισμένα πρωταθλήματα.
Ποιός βγάζει Χολή ??????
Εγώ είμαι μέλος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ SITE, έχω 200-300 posts στο νέο forum και 1000-2000 στο παλιό και απο αυτά τα 99% είναι για ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΜΑΣΑΖ και 5 - 10 για τον Ολυμπιακό.
Υπάρχουν άλλοι που μέσα σε 1-2 μήνες έχουν 1000 posts απο τα οποία και τα 1000 είναι για την ΑΕΚ και τον καταραμένο Ολυμπιακό με την παράγκα του.
Μαζευτείτε λοιπόν γιατί εκτός απο κουραστικοί έχετε πλέον καταντήσει και γελοιοί.
Επισκέπτης
[quote author=DARKSIDEOFTHEMOON
[/quote]
Φιλε Dark αν κ πήζω, δες το p.m. !
Χαλάλι σου
[move]Μονη ξανά δεν θα σ΄αφήσω...[/move]
[/quote]
Φιλε Dark αν κ πήζω, δες το p.m. !
Χαλάλι σου
[move]Μονη ξανά δεν θα σ΄αφήσω...[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε για κούνα το κεφάλι σου
Ποιός βγάζει Χολή ??????
Υπάρχουν άλλοι που μέσα σε
Ρε μεγάλε δεν πας να γράψεις για πουτάνες ,γιατί μάλλον μόνο για αυτό κάνεις.ʼντε άδειασε μας την γωνιά.Ασχολούμαστε εμείς με τις ''γκόμενές'' σου;
Δεν καταλαβαίνω γιατί, ακόμα και στο -13 συνεχίζεται την καραμέλα της παράγκας και της διαιτησίας. Νομίζω σου είχα πει dark κάποια πράγματα για την ομάδα που δεν τραβάει στα δύσκολα αλλά προτίμησες άλλες δικαιολογίες. Δικαίωμα σου.
FYI μαζί σας ήμουν (λες να φταίει αυτό; ). Και εμείς το χρέος μας κατά του βάζελου το κάναμε το σ/κ. Εσείς τους βγάλατε από τα λαγούμια.
Και επειδή βλέπω ότι το γαρ πολύ της θλίψεως... σταματάω εδώ και δεν θα το συνεχίσω.
Να ξεδιαλέξω μόνο τις κουβέντες που είπε ο liomas και είναι οι μοναδικές που πιστεύω ότι έχουν αξία. Νίκες από εδώ και πέρα και μακάρι όλα πάνε καλά και να βγείτε στο ΤΣΟΥΛΟΥ. Απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.
Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη σύμφωνα με την αξία μας και την ιστορία μας γιατί προτιμώ την ΑΕΚ δεύτερη παρά τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ. Μην ακούω μαλακίες περί "δεν θέλουμε τα λεφτά του ΤΣΟΥΛΟΥ" ή "φύγε Ντέμη". Αν θες μεταγραφές, θες τα λεφτά του, γιατί οι έλληνες παράγοντες ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. Και αν θες να φύγει ο Ντέμης φρόντισε να έχει κάποιον να σε αναλάβει. Μπορεί να μου την σπάει, γιατί είναι πολύ σπασοκλαμπάνιας αδελφάκι μου με την αντιγαυροσύνη του, αλλά μια φορά από Τροχανά και Μάκαρο είναι πολύ καλύτερος...
FYI μαζί σας ήμουν (λες να φταίει αυτό; ). Και εμείς το χρέος μας κατά του βάζελου το κάναμε το σ/κ. Εσείς τους βγάλατε από τα λαγούμια.
Και επειδή βλέπω ότι το γαρ πολύ της θλίψεως... σταματάω εδώ και δεν θα το συνεχίσω.
Να ξεδιαλέξω μόνο τις κουβέντες που είπε ο liomas και είναι οι μοναδικές που πιστεύω ότι έχουν αξία. Νίκες από εδώ και πέρα και μακάρι όλα πάνε καλά και να βγείτε στο ΤΣΟΥΛΟΥ. Απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.
Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη σύμφωνα με την αξία μας και την ιστορία μας γιατί προτιμώ την ΑΕΚ δεύτερη παρά τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ. Μην ακούω μαλακίες περί "δεν θέλουμε τα λεφτά του ΤΣΟΥΛΟΥ" ή "φύγε Ντέμη". Αν θες μεταγραφές, θες τα λεφτά του, γιατί οι έλληνες παράγοντες ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. Και αν θες να φύγει ο Ντέμης φρόντισε να έχει κάποιον να σε αναλάβει. Μπορεί να μου την σπάει, γιατί είναι πολύ σπασοκλαμπάνιας αδελφάκι μου με την αντιγαυροσύνη του, αλλά μια φορά από Τροχανά και Μάκαρο είναι πολύ καλύτερος...
καταρχην γελοιος εισαι εσυ!!!Ρε για κούνα το κεφάλι σου
Ποιός βγάζει Χολή ??????
δευτερον εγω ειμαι στο σαιτ ΜΟΝΟ για το thred της ΑΕΚ και το εχω πει αυτο!!!
τριτον βγαλε και αλλη χολη το ξερω οτι εχεις......
γινε μελος στον οσφπ διαβασε πρωταθλητη ακου τσουκαλα εισια σε καλο δρομο!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί, ακόμα και στο -13 συνεχίζεται την καραμέλα της παράγκας και της διαιτησίας. Νομίζω σου είχα πει dark κάποια πράγματα για την ομάδα που δεν τραβάει στα δύσκολα αλλά προτίμησες άλλες δικαιολογίες. Δικαίωμα σου.
δεν θα διαφωνησω μαζι σου φιλε αλλα κανενας δεν μιλησε για διαιτησια!!!!
Ρε μεγάλε δεν πας να γράψεις για πουτάνες ,γιατί μάλλον μόνο για αυτό κάνεις.ʼντε άδειασε μας την γωνιά.Ασχολούμαστε εμείς με τις ''γκόμενές'' σου;
Μάλλον εσύ πρέπει να μας αδιάσεις την γωνία !
Μην ξεχάς οτι το site που γράφεις λέγεται bourdela.com και οχι
atimi-koinonia.com, xariste-mas-ena-protathlima.com, apokliroi-tis-zois.com
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Που με είδες σήμερα να ψάχνω δικαιολογίες ρε συ;
το thred που γραφεις αναφερετε στην ΑΕΚ!!αν εχεις προβλημα κανε αναφορα στους mods!!
λιωμα παλι καλα που οι γαυροι ΔΕΝ γραφουν στο thred μας......(εγω θελω να γραφουν και να λενε τις αποψεις τους ορισμενοι εχουν γελιο)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επειδή ασχολείσαι μόνο με πουτάνες ,διάβασε ότι στην αρχική σελίδα του site, εδώ μέσα ναι μεν είναι για αγοραίο έρωτα,αλλά όπως λέει κ για ενδιαφέροντα γενικότερου ανδρικού περιεχομένου.Λοιπόν άδειασε μας τώρα εσύ την γωνια κ τράβα στις ''κοπέλες'' σου να ξελαμπικάρεις.Εξάλλου εδώ μέσα γράφουν κ αρκετοί mods,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Λοιπόν τράβα Μεταξουργείο γιατί ήρθαν κάτι καινούρια ρωσιδάκια.ʼντε καβλιάρη μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις