Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη σύμφωνα με την αξία μας και την ιστορία μας γιατί προτιμώ την ΑΕΚ δεύτερη παρά τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιος είναι όμως ο καρκίνος? Εσύ που θες την ΑΕΚ δεύτερη(και μαζί με αυτήν όλους τους άλλους πάση θυσία) και τον σύλλογο σου εσσαεί πρώτο?
Ή εγώ που έχω γίνει το ΠΑΣΟΚ του ποδοσφαίρου?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος είναι όμως ο καρκίνος? Εσύ που θες την ΑΕΚ δεύτερη(και μαζί με αυτήν όλους τους άλλους πάση θυσία) και τον σύλλογο σου εσσαεί πρώτο?
Ή εγώ που έχω γίνει το ΠΑΣΟΚ του ποδοσφαίρου?

εγω θελω τιμιο ματς στο καραισκακη και ασ κερδισει ο καλυτερος οπως εγινε και στο οακα(με παο)!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε νικ , στου Καραισκακη θα δουλεψουμε για παρτυ σας !!!!! Να ειστε σιγουροι γι αυτο ...και για σενα φιλε dark...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε νικ , στου Καραισκακη θα δουλεψουμε για παρτυ σας !!!!! Να ειστε σιγουροι γι αυτο ...και για σενα φιλε dark...
εγω θελω τιμιο ματς στο καραισκακη και ασ κερδισει ο καλυτερος οπως εγινε και στο οακα(με παο)!!δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα του ματς οσφπ-παο!!
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μαζεψει τα καμματια της η ομαδα μου και να κανει οτι  καλυτερο μπορει!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω θελω τιμιο ματς στο καραισκακη και ασ κερδισει ο καλυτερος οπως εγινε και στο οακα(με παο)!!

Eγω ξανάγραψα,δεν θα παρακαλέσω να κερδίσει ο Ουμπιακός για να βγω εγώ c.l.Αν το άξιζα μου δόθηκε η ευκαιρία προχθές κ την έχασα.Το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη με αφήνει αδιάφορο,αν κ πιστεύω ότι πιο φορμαρισμένος αυτήν την εποχή είναι ο ΠΑΟ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βασικά αυτό που έχω να πω εγώ είναι συγχαρητήρια στον βάζελο. Έπαιξε αρκετά καλά, εμείς ΣΚΑΤΑ και μας γάμησε με την ευκολία που όλοι είδαμε. Συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε.

Η μπάλα δεν είναι αγώνας ταχύτητας, να τα δώσουν και οι δύο αθλητές ΟΛΑ και να κερδίσει ο καλύτερος...Οι ομάδες διαθέτουν  πρωτίστως μηχανισμούς ανάσχεσης και δευτερευόντως ανάπτυξης επιθετικής πρωτοβουλίας...Για να βγει μεγάλο σκορ, στον έναν πιάνουν όλα και ο άλλος σέρνεται, αλλιώς το ματς θα τελείωνε ... 8-5!!!  Anyway, μεγάλη ομάδα, μεγάλη και η ήττα...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Νταρκ το πρόβλημα είναι οτι δεν με αφήνεις να γράψω για τις πουτάνες μου γιατί κουράζομαι και χαλάει η αισθητική μου κάθε τόσο να βλέπω και απο ένα thread σου:

-Ποιές απο τις παρακάτω ομάδες που έχασε ο Ολυμπιακός σας προκαλεί γέλιο
-Ποιός απο τους παρακάτω διαιτητές έχουν βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό
- Πως αισθάνεστε που χθές καθαρή δευτέρα έφαγε ο Κόκκαλης μύδια και έπαθε ευκοίλια
- Χαίρεστε που ο Ριβάντο έβγαλε κάλους ?
- Η πούτσα του Ολυμπιακού μας γαμάει καλύτερα ξυρισμένη ή αξύριστη ?

Υποστηρίζεις την ομάδα σου ? ʼνοιξε ένα thread και γράφε εκεί.

Αν προκαλείς, είναι δεδομένο οτι θα προκληθείς. Και το πρόβλημα σου αρχίζει και γίνεται σοβαρό όταν είσαι ο πιο ξεφτιλισμένος και συνάμα ο πιο ευνοημένος (βλέπε: χαρίστε μου τα χρέη καλε κύριε, σας παρακαλώ...) και μιλάς για παράγκες και διαιτησίες χωρίς να κοιτάς τα χάλια σου.

Όταν θα σταματήσεις λοιπόν να προκαλείς θα σταματήσουν και οι άλλοι να σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Αλλιώς να είσαι προετοιμασμένος για να τα ακούς.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Επαφίεται στους επιστήμονες αυτό που επιθυμείς! Ας αναλογιστούνε οι ίδιοι αν οι συγκυρίες το έφερναν να έτρωγαν 4 από τον μισητό(???) ΠΑΟ, πως ακριβώς θα αντιδρούσαν. Το μόνο που ακούω από αλαλάζοντες Ταλιμπάν, είναι το "Σας περιμένουμε στο Καραισκάκη" και αυτοί που αλαλάζουνε φοράνε και γραβάτα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δεν θέλω να δουλέψετε για μένα.Θέλω να παίρνω μόνος μου ότι μου αξίζει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειλικρεινά αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά ποιος θέλω να κερδίσει στο Καραϊσκάκη θα σας απαντήσω ο ΠΑΟ.Ο νοών νοείτω.
;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επαφίεται στους επιστήμονες αυτό που επιθυμείς! Ας αναλογιστούνε οι ίδιοι αν οι συγκυρίες το έφερναν να έτρωγαν 4 από τον μισητό(???) ΠΑΟ, πως ακριβώς θα αντιδρούσαν. Το μόνο που ακούω από αλαλάζοντες Ταλιμπάν, είναι το "Σας περιμένουμε στο Καραισκάκη" και αυτοί που αλαλάζουνε φοράνε και γραβάτα!!!
θεωρω οτι αυτο που επιθυμω ειναι αυτο που θελει καθε ''νοημων'' φιλαθλος-οπαδος!!!
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτα για σημερα!!
γαυροι βγαλτε και αλλη χολη το ξερω οτι εχετε ακομα.....
αυριο παλι!!!!!

Επισκέπτης
scorehumor001.jpg

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ναι, τα λέμε αυριο και το βράδυ στην Βανδή...

Επισκέπτης
Ναι, τα λέμε αυριο και το βράδυ στην Βανδή...

Aπλά, πολύ απλά για να ξέρεις,  το Δεσποινάκη σταμάτησε από τις 18-02-2007 στο ΡΕΞ κ ετοιμάζεται ντουέτο με Ρουβά για ΘΕΣ-ΚΗ από τα μέσα του Μάρτη...

ʼρα, ΒΑΝΔΗ δεν έχει φέτος , δείτε που θα κάνετε τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα γιατί δεν θα μείνει μπουζούκια ανοικτό μέχρι τον Μαη, μάλλον στο ΜΕΓΑΡΟ σας βλέπω....

Επισκέπτης
Aπλά, πολύ απλά για να ξέρεις,  το Δεσποινάκη σταμάτησε από τις 18-02-2007 στο ΡΕΞ κ ετοιμάζεται ντουέτο με Ρουβά για ΘΕΣ-ΚΗ από τα μέσα του Μάρτη...

ʼρα, ΒΑΝΔΗ δεν έχει φέτος , δείτε που θα κάνετε τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα γιατί δεν θα μείνει μπουζούκια ανοικτό μέχρι τον Μαη, μάλλον στο ΜΕΓΑΡΟ σας βλέπω....

η ΘΥΡΑ 7 στο μεγαρο !!!
θα γινει καμπριο για το καλοκαιρακι που ερχεται

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Όχι ρε γμτ !!!!!!
Τι θα κάνει τώρα η ομαδάρα  ?? Απο που θα βγουν τα χρέη ??

Τέλος πάντων ελπίζω να ξεκινήσει νωρίς τον Μάρτη στην Θεσσαλονίκη γιατι βλέπω να μην έχετε να πληρώστε ούτε τον Superscouter που προσλάβατε

Επισκέπτης
.... γιατι βλέπω να μην έχετε να πληρώστε τον Superscouter που προσλάβατε

Θα βάλουμε από εδώ και πέρα scouterοσημο στα εισιτήρια, όπως εσείς βάζετε Μπριακό-σημο....

Τώρα δεν μας είπες ο Ίβιτς θα κατασκοπεύει διαιτητές για να φέρει τα νέα ταλέντα στην Superleague, ή θα κατασκοπεύει παίχτες ;

Γιατί σε μας πάνω από 21-23 χρονών δεν έβλεπε παίχτη, ενώ σε σας δεν θα βλέπει κάτω από 33-35 παίχτη .....

Σβήστε παιδιά, εμείς δεν ασχολούμαστε με σας ...

Καλά κάνετε, άντε να πάρτε και άλλους 10 τίτλους και άλλους 12.549 ακόμη, αλλά μέχρι να τους πάρετε, αναπαυτείται στους καναπέδες σας για μια βραδυά  ακόμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom