Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ντροπή ρε ντάρκ δέξου με αξιοπρέπεια την ήττα και επιτέλους ασχολήσου με τα χάλια της ομάδας σου.Μην προκαλείς άλλο. Δες πως κατάντησε την αεκ ο κοντός....έλεος πλέον με  την εμπάθεια σου ....ηρέμησε!!!

ελα ντε!!δεν πως την καταντησε!!!
την πηρε πρωταθλητρια με πολλα διαρκειας με γηπεδο χωρις χρεει με ροστερ δισεκατομυριων με συνεχομενες παρουσιες και νικες στο cham.l. και την καταντησε...........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο βάζελος έκανε μια από τις μεγαλύτερες  σύγχρονες νίκες του στην Ελλάδα κ αυτοί που πανηγυρίζουν κ χλευάζουν εδώ μέσα είναι οι γαύροι.Γιατί να σας θεωρώ υγειείς.ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ελα ντε!!δεν πως την καταντησε!!!
την πηρε πρωταθλητρια με πολλα διαρκειας με γηπεδο χωρις χρεει με ροστερ δισεκατομυριων με συνεχομενες παρουσιες και νικες στο cham.l. και την καταντησε...........

Ψάχνεις από το πρόβατο λογική κ να σου μιλήσει με στοιχεία κ με αποδείξεις;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Έτσι μου αρέσει κ γράφω.Δεν θα σου δώσω εξηγήσεις.Κ επιπλέον εγώ έχω τα κότσια να γράψω ότι όταν χάνει η ομάδα μου φταιει αυτό κ αυτό κ δεν εχω παρωπίδες,όπως κάνω κ τώρα.

Δηλαδή έτσι σου γουστάρει και γράφεις για τον γαύρο, αλλά οι άλλοι δεν γουστάρεις να γράφουν για το ρεζίλι σου...

Αντί λοιπόν να γράφεις 1000 post και να ανοίγεις 100 thread για τον Ολυμπιακό και αυτούς που αδικούν την ομαδάρα σου καλό θα ήταν να βγάλεις τις παρωπίδες και να κοιτάξεις τα χάλια σας.
Και να σταματήσεις επιτέλους την καραμέλα οτι για την ξεφτίλα σας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο εσας τους ίδους.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
παντως ο παο δεν φερθηκε σωστα!!!
επρεπε να ξεκινησει ο γκαλινοβιτς και ο βυντρα!!

Το καλλίτερο που διάβασα, ενδεικτικό του πως πρέπει να βλέπουμε τα άσχημα. Μπάλα είναι ρε!
Αλλά είναι και αλήθεια μεγάλη. Καμία σχέση ο ΠΑΟ του Βύντρα με τον ΠΑΟ χωρίς τον Βύντρα. Δεν περίμενα ότι θα το διαπίστωνα αυτό.
Ένα ματς που μας πήγαν όλα ρολόι και που είχε τελειώσει στο 24' όντως.
Ο paparazzi στο contra.gr έχει ένα πολύ ωραίο σήμερα... Δείτε το.
Κρίμα για την ΑΕΚ που δεν σηκώνει κεφάλι αγωνιστικά με τπτ. Και έχει και δύσκολα ματς στη συνέχεια. Προσοχή!
Δεν θα θριαμβολογήσω... Η ΑΕΚ έμπαζε από παντού, μου θύμησε τον ΠΑΟ που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν βγαίνει τίποτα...
Ελπίζω την ίδια αυτοσυγκέντρωση να δείξουν με την Λανς και ας αποκλειστούνε και ελπίζω και στους επόμενους αγώνες να μείνουνε προσγειωμένοι και ειδικά στο μεγάλο τεστ για του χρόνου(στο τσαντίρι). Τότε θα θριαμβολογήσω!!!
Το ματς το είδα με φιλαράκι μου ΑΕΚτζή στο σπίτι μου, μέχρι να ανεβούμε πάνω ήταν 0-2. Ούτε για το θεαθήναι δεν πειραχτήκαμε. Αυτός βυθίστηκε στον καναπέ ξενερωμένος και εγώ τον λυπόμουνα...
Είχα βάλει εδώ ένα άρθρο του Βερβελέ για τον Ίβιτς. Είχε δίκιο τελικά.
Στέλιος τώρα για την ΑΕΚ. Ωραία κίνηση, να δούμε το αποτέλεσμα.
Αυτά! Καλή συνέχεια!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε dark ροδα ειναι και γυριζει.....οποιος δεν εχει μνημη δεν εχει μελον!!!ολοι αυτοι που βγαζουν χολη οταν ερθει η στραβη σ εαυτους θα κρυβονται!!!εμεις ομως εδω και μετα το χαιδαρι και μετα τα 4 απο τον παο!!!!
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Επισκέπτης
φιλε dark ροδα ειναι και γυριζει.....οποιος δεν εχει μνημη δεν εχει μελον!!!ολοι αυτοι που βγαζουν χολη οταν ερθει η στραβη σ εαυτους θα κρυβονται!!!εμεις ομως εδω και μετα το χαιδαρι και μετα τα 4 απο τον παο!!!!

+ 10.000

Nα αγιάσει το στόμα σου.......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλώς τα παιδιά....................... ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

+ 10.000

Nα αγιάσει το στόμα σου.......
ΕΓΩ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ,ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ,Κ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

[move]ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ[/move]
χαιρομε που ειναι και αλλοι που συμφωνουν μαζι μου ευχομαι να γινουν περισσοτεροι!!!!
εξαλου η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ ειναι ΠΑΤΡΙΔΑ ειναι ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ δεν ειναι στημενοι τιτλοι στημενα ντερμπι και βρωμια!!!!
οσοι εμπλεκονται με την ΑΕΚ σε τετοια θεματα δεν με τιμανε σαν ΑΕΚΤΖΗ και ντρεπομαι γιαυτο!!
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ......

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χρησιμοποιείς άσχημη γλώσσα νταρκ, πιπέρι και κρίμα .Μην χάνεις την ψυχραιμία σου .Εσυ είσαι ο πραγματικός πελάτης σε όλα τα επίπεδα. Δεν σε προκαλούμε και μιλάς για τον Θρύλο κάτσε ήσυχα και ταπεινά γιατί οι μέρες είναι πονηρές....Πάρε διαρκείας να βλεπεις τα δικά σου παπουλάκια να έρχονται τριτοδεύτερα (Δελλας,Ζήκος,Εμερσον,Λύμπε) και άσε εμάς να βλέπουμε τα δικά μας πρώτα(τζόλε,ρίμπο,νικοπολίδη,στολτίδη) κια μετά πες μας για την πελατειακή σχέση.Έχει πολύ κρύο στο -13.Ελεος....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Χρησιμοποιείς άσχημη γλώσσα νταρκ, πιπέρι και κρίμα .Μην χάνεις την ψυχραιμία σου .Εσυ είσαι ο πραγματικός πελάτης σε όλα τα επίπεδα. Δεν σε προκαλούμε και μιλάς για τον Θρύλο κάτσε ήσυχα και ταπεινά γιατί οι μέρες είναι πονηρές....Πάρε διαρκείας να βλεπεις τα δικά σου παπουλάκια να έρχονται τριτοδεύτερα (Δελλας,Ζήκος,Εμερσον,Λύμπε) και άσε εμάς να βλέπουμε τα δικά μας πρώτα(τζόλε,ρίμπο,νικοπολίδη,στολτίδη) κια μετά πες μας για την πελατειακή σχέση.Έχει πολύ κρύο στο -13.Ελεος....

παρε διαρκειας στο μπασκετ να βλεπεις πλατη(εκει δεν βλεπω να λες τα ιδια για τον κοκκαλη ) γινε μελος ακου τσουκαλα διαβασε πρωταθηλτη και φως
και πανηγυρισε τιτλους στο ποδοσφαιρο καποιους απο αυτους τους αξιζεις πραγματικα(για τους τιτλους στο ποδοσφαιρο το εννοω) !!!
ρε πως ξεχναμε ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΔΕΣ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ......

ασε μας εμας θα βρουμε τον δρομο μας!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα το μοντέλο του Ντέμη που κάποιοι τον βρίζουν μου κάνει σαν υγειή οπαδό που θεωρώ ότι είμαι.Σημειώνω ότι χωλαίνει στο θέμα του ρευστού όπου πρέπει να μην επαναπαύεται ο Ντέμης στο c.l. αλλά να μπορέσει με τους συνεταίρους του να σκεφτεί ότι αν θέλουν η ομάδα να πάει μπροστά,να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη κ θα έρθουν τα αποτελέσματα.Μια πρωτη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση είναι η προσληψη του Σέρα.

Η επεικείμενη πρόσληψη του Στελάρα του Μανωλά μου επιβεβαιώνει τα σωστά βήματα που κάνει η διοίκηση.Ο Μανωλάς έλειπε άπό την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο.Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Για την φυγή του Ίβιτς ευχαριστούμε πολύ κ προσωπικά ούτε κρύο,ούτε ζέστη.

[move]ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ;[/move]

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1

δεν ειχα σκοπο να επεμβω ειναι γνωστο οτι ειμαι βαζελος και περα τις καρδουλες που σας ανεβασα για τον χαβαλε δεν ηθελα να κανω κατι αλλο αλλα συμφωνω με τον nick30 οποιος δεν εχει μνημη δεν εχει μελλον dark μην τσιτωνεις τρεις με τεσσερις μηνες ημασταν εμεις σε αυτην την κατασταση απλα τωρα ειστε εσεις καποια στιγμη θα ειναι και αυτοι .
ξεχασανε φαινετε τους κορνεδες στο καραϊσκακη , ξεχασανε φαινετε οτι ειχανε να παρουνε πρωταθλημα 10 ολοκληρα χρονια , ξεχασανε φαινετε οτι και τα πρωταθκηματα που πηρανε κατα γενικη ομολογια τα  μισα τα πηρανε σπρωχτα και απο τα υπολοιπα με διαφορες 1 και 2 ποντων ή ακομα και στην ισοβαθμια
για αυτο σου λεω μην τσιτωνεις και εχει δικιο ο nick30 ροδα ειναι και γυριζει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Στο λιβελογράφημα που (ξανα)έγραψες με  κάλυψε ο αδερφός μου ο Νίκος.Όσο για το πιπέρι δεν διαφωνώ ,γιατί μου αρέσει να τρωω τα φαγητά μου πικάντικα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν ειχα σκοπο να επεμβω ειναι γνωστο οτι ειμαι βαζελος και περα τις καρδουλες που σας ανεβασα για τον χαβαλε δεν ηθελα να κανω κατι αλλο αλλα συμφωνω με τον nick30 οποιος δεν εχει μνημη δεν εχει μελλον dark μην τσιτωνεις τρεις με τεσσερις μηνες ημασταν εμεις σε αυτην την κατασταση απλα τωρα ειστε εσεις καποια στιγμη θα ειναι και αυτοι .
ξεχασανε φαινετε τους κορνεδες στο καραϊσκακη , ξεχασανε φαινετε οτι ειχανε να παρουνε πρωταθλημα 10 ολοκληρα χρονια , ξεχασανε φαινετε οτι και τα πρωταθκηματα που πηρανε κατα γενικη ομολογια τα  μισα τα πηρανε σπρωχτα και απο τα υπολοιπα με διαφορες 1 και 2 ποντων ή ακομα και στην ισοβαθμια

Που τσίτωσα ρε συ;με βλέπεις να έχω πάρι κανά κουμπούρι κ να βαράω;έγω έδωσα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ η πλάκα που μου γίνεται είναι καλοδεχούμενη ,όπως έκανα κ εγώ σε σας.Στο αντίστοιχο ματς του Α' γύρου που κερδίσαμε σας έστειλα 50 μηνύματα χλευασμού(υπήρχε τότε όμως κ ο monimo)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
bako οπου υπαρχει υγεια και καλη διαθεση δεχομαι το δουλεμα και την πλακα και αυτο φενετε εξαλου με την σχεση που εχω με μουτσο rodman germaon alfa.....κ.α.
απλως ορισμενοι ολυμπιακοι βρηκαν πατημα να βγαλουν την χολη τους!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ αλλα εχει και ο καιρος γυρισματα.......

υ.γ.δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο την πλακα ακι τον χαβαλε αλλα για να κανεις χαβαλε και πλακα  θελει και μυαλο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο,για να σε ρωτήσω αν θυμάσαι:Ο Ντέμης με τον Μανωλά αν θυμάμαι καλά δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις.Μάλιστα νομίζω ότι σχεδόν ούτε καλημέρα δεν άλλαζαν.Θυμάμαι καλά ή όχι;

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
Που τσίτωσα ρε συ;με βλέπεις να έχω πάρι κανά κουμπούρι κ να βαράω;έγω έδωσα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ η πλάκα που μου γίνεται είναι καλοδεχούμενη ,όπως έκανα κ εγώ σε σας.Στο αντίστοιχο ματς του Α' γύρου που κερδίσαμε σας έστειλα 50 μηνύματα χλευασμού(υπήρχε τότε όμως κ ο monimo)

ρε συ δεν το λεω για μας αλωστε διαβασα το ποστ με τα συχαρικια αλλα για τους γαυρους που σου κολλανε και βαζουνε ακομα χολη για τα 10 χρονια ανομβριας που περασανε για αυτους σου λεω που ειναι πιο κομπλεξικοι και απο τους βοριους μην τους περνεις στα σοβαρα γιατι οι περισσοτεροι ειναι πιτσιρικια πιστευω πως μεγαλυτερης ηλικιας γαυροι ειναι πιο μετρημενοι και πιο σοβαροι (θελω να πιστευω) 

Επισκέπτης

Η επεικείμενη πρόσληψη του Στελάρα του Μανωλά μου επιβεβαιώνει τα σωστά βήματα που κάνει η διοίκηση.Ο Μανωλάς έλειπε άπό την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο.Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Για την φυγή του Ίβιτς ευχαριστούμε πολύ κ προσωπικά ούτε κρύο,ούτε ζέστη.

[move]ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ;[/move]

φίλε Dark εκείνο που θυμάμαι είναι ότι όταν ανέλαβε ο Ντέμης, ο  Στέλιος δεν είχε τρελλαθεί και τόσο... Θα έλεγα ότι δεν το καλοέβλεπε θετικά το project "Demis".  Τον είχα ακούσει μια φορά που είχε τις "αντιρρήσεις" του (αν βρω χρόνο, θα σου στείλω p.m. πιο αποκαλυπτικό.

ελπίζω όλα αυτά να είναι πλέον παρελθόν,  γιατί ο ΣΤΕΛΙΟΣ μπορεί να κρατήσει ισορροπίες στην ομάδα (είναι ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, το λέω κ το υπογράφω αυτό) και επιπλέον έχει εμπειρία τεράστια και μπορεί να εμπνεύσει Κόσμο κ Οπαδούς. Ήταν και παράπονό του (νομίζω) ότι ο Ντέμης άφησε τους παλαιότερους παίχτες της ομάδας,  στην απέξω. Ελπίζω τώρα ο Ντέμης να το έκανε γιατί το πίστευε και ΟΧΙ για επικοινωνιακό τρίκ.

Θα δείξει... Ελπίζω να μαζεύψει (ο Στέλιος εννοώ) κάτι από τα ασυμάζευτα...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Νίκο,για να σε ρωτήσω αν θυμάσαι:Ο Ντέμης με τον Μανωλά αν θυμάμαι καλά δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις.Μάλιστα νομίζω ότι σχεδόν ούτε καλημέρα δεν άλλαζαν.Θυμάμαι καλά ή όχι;

ακριβος ετσι ειναι!!!
να σου πω κατι?μην εκπλαγεις αμα δεις και αλλους ορκισμενους ''εχθρους"" του ντεμη να πανε μαζι του!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom