Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαζι μας και ο Στελαρας!!! Αυτη η κουφαλα ο Μαυρος που ειναι αραγε???Επρεπε να ειχε ενα ποστο και αυτος....μαζι μας

Καλά το ότι ήταν καλοί παίχτες δεν τους κάνει αυτόματα και καλούς τεχνικούς διευθυντές! Κι ο Ivic ήταν παιχτούρα αλλά σαν τεχνικός δ/ντής... μάπα το καρπούζι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποιος να επεζε τερμα στον οσφπ οταν εχασε ο  6-1 απο την ΑΕΚ?
η οταν εχασε 6-1 στας σερρας απο τον παοκ?οεο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
3000 ποστ και συνεχιζουμε!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Επισκέπτης
3000 ποστ και συνεχιζουμε!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Κι αυτό με την βοήθεια των κατά τα άλλα συμπαθέστατων γαύρων οι οποίοι καθώς φαίνεται προτιμούν να γράφουν στο δικό μας thread παρά στο δικό τους. Συνεχίστε ακάθεκτοι :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟ για την ΔΙΚΑΙΗ νίκη του επί της ΑΕΚ.Θεωρώ πολύ πιθανό να καταφέρει να περάσει επί της Λανς εάν παίξει όπως με εμάς.

Κ τώρα για εμάς:Προσωπικά δεν θέλω να περιμένω από τον γαύρο να νικήσει τον ΠΑΟ για να περάσουμε εμείς αν είναι στην 2η θέση.Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ το αξίζει περισσότερο.Από την άλλη κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δυστυχώς με παρακαλετά στην θεά τύχη κ στα άστρα για να περάσουμε στην 2η θέση κ μέσω αυτής στο c.l. δεν γίνεται.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να πάμε μπροστά.Κ η ομάδα τώρα πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Κ ΠΑΛΙ,ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Τέλος κάποια μέλη που γράφουν εδώ μέσα,κ δεν εννοώ νέλη του bourdela.com,αλλά του θείου,μας τιμάνε με την παρουσία τους,γιατί δείχνουν πόσο μας υπολογίζουν κ μας δείχνουν πόσο φοβούνται όταν ξυπνήσει ο γίγαντας.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ.
ΠΟΤΕ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια χανουμάκια.. τι πίκρα ήταν αυτή ρε σεις...?
nik30, dark,trellos μην χάνεστε (o nik το παλεύει βλέπω).. δεν πειράζει πάλι με χρόνια με καιρούς..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια χανουμάκια.. τι πίκρα ήταν αυτή ρε σεις...?
nik30, dark,trellos μην χάνεστε (o nik το παλεύει βλέπω).. δεν πειράζει πάλι με χρόνια με καιρούς..

φιλε μου ΕΓΩ ποτε δεν χανομαι στα δυσκολα ουτε εδω (ΑΕΚ)ουτε γενικοτερα στην ζωη μου!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μακάρι να βγαίναμε εμείς και εσείς στην ευρώπη και όχι οι που..νες τις ευρώπης που δεν έχουν βαρεθεί κάθε χρόνο να ξεφτιλίζουν το όνομα τις χώρας μας

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κι αυτό με την βοήθεια των κατά τα άλλα συμπαθέστατων γαύρων οι οποίοι καθώς φαίνεται προτιμούν να γράφουν στο δικό μας thread παρά στο δικό τους. Συνεχίστε ακάθεκτοι :)

Νομίζω οτι εδώ μάλλον πλάκα κάνεις...

Πρόσεξε πόσοι πετάγονται σαν  :badair: και θα δείς οτι οι περισσότεροι που γράφουν στο thread που λές μόνο ολυμπιακοί δεν είναι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσωπικά δεν θέλω κανένας γαύρος-μέλος να γράφει εδώ μέσα πλην κανα-δυο εξαιρέσεων (π.χ. rodman) γιατί έχω μάθει στην ζωή μου,ότι με γάύρους-μέλη πολιτισμένη ,υγειής κ με τεκμήρια συζήτηση δεν μπορείς να κάνεις.Κάτι όμως που δεν ισχύει με τους βάζελους.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν θέλω κανένας γαύρος-μέλος να γράφει εδώ μέσα πλην κανα-δυο εξαιρέσεων (π.χ. rodman) γιατί έχω μάθει στην ζωή μου,ότι με γάύρους-μέλη πολιτισμένη ,υγειής κ με τεκμήρια συζήτηση δεν μπορείς να κάνεις.Κάτι όμως που δεν ισχύει με τους βάζελους.
υπαρχουν και αλλοι που μπορουμε να κουβεντιασουμε νομιζω!!

Επισκέπτης

Πρόσεξε πόσοι πετάγονται σαν  :badair: και θα δείς οτι οι περισσότεροι που γράφουν στο thread που λές μόνο ολυμπιακοί δεν είναι

Καλά, ας το προσπεράσουμε αυτό γιατί αν είναι να σου γράψω όλους αυτούς τους γαύρους που πετάγονται σαν :badair: όπως πολύ σωστά είπες... θα παρεξηγηθώ με πολλά άτομα και δεν είναι του στυλ μου να τσακώνομαι μέσω ενός forum. Γι' αυτό κι όσοι μιλάνε μαζί μου και το πάνε στην προσωπική κόντρα, κλείνω διακόπτες και τους γράφω :) Μια απλή και υγιέστατη αντίδραση!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παντως ο παο δεν φερθηκε σωστα!!!
επρεπε να ξεκινησει ο γκαλινοβιτς και ο βυντρα!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Εσύ γιατί γράφεις στο thread του Ολυμπιακού ?

Θεωρείς οτι όσα γράφεις εκεί αποτελούν "πολιτισμένη ,υγειής κ με τεκμήρια συζήτηση" ?
Ή θεωρείς οτι οι Ολυμπιακοί καίγονται για να δούν τις απόψεις σου για την ομάδα που υποστηρίζουν ??
Ή μήπως θεωρείς οτι οι γαύροι σε κατατάσσουν στις 2 - 3 εξαιρέσεις αυτών που γράφουν στο thread τους??

Μήπως είναι λίγο εγωιστικά και παράλογα όσα γράφεις ? Για σκέψου το λίγο...

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ντροπή ρε ντάρκ δέξου με αξιοπρέπεια την ήττα και επιτέλους ασχολήσου με τα χάλια της ομάδας σου.Μην προκαλείς άλλο. Δες πως κατάντησε την αεκ ο κοντός....έλεος πλέον με  την εμπάθεια σου ....ηρέμησε!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

Πρόσεξε πόσοι πετάγονται σαν  :badair: και θα δείς οτι οι περισσότεροι που γράφουν στο thread που λές μόνο ολυμπιακοί δεν είναι

δεν ειναι ολυμπιακοι!!!εξωγηινοι μαλλον ειναι!!!!!!any way  οτι και να ειναι ας γραφουν οποιες αποψεις δεν μας αρεσουν στα τετοια μας....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ γιατί γράφεις στο thread του Ολυμπιακού ?

Θεωρείς οτι όσα γράφεις εκεί αποτελούν "πολιτισμένη ,υγειής κ με τεκμήρια συζήτηση" ?
Ή θεωρείς οτι οι Ολυμπιακοί καίγονται για να δούν τις απόψεις σου για την ομάδα που υποστηρίζουν ??
Ή μήπως θεωρείς οτι οι γαύροι σε κατατάσσουν στις 2 - 3 εξαιρέσεις αυτών που γράφουν στο thread τους??

Μήπως είναι λίγο εγωιστικά και παράλογα όσα γράφεις ? Για σκέψου το λίγο...

Έτσι μου αρέσει κ γράφω.Δεν θα σου δώσω εξηγήσεις.Κ επιπλέον εγώ έχω τα κότσια να γράψω ότι όταν χάνει η ομάδα μου φταιει αυτό κ αυτό κ δεν εχω παρωπίδες,όπως κάνω κ τώρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ντροπή ρε ντάρκ δέξου με αξιοπρέπεια την ήττα και επιτέλους ασχολήσου με τα χάλια της ομάδας σου.Μην προκαλείς άλλο. Δες πως κατάντησε την αεκ ο κοντός....έλεος πλέον με  την εμπάθεια σου ....ηρέμησε!!!

Γιατί δεν την δέχτηκα με αξιοπρέπεια.Δες τι γράφω πιο πανω.ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΛΙΓΟ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom