Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να τελειώνουν και τα παραμυθάκια με τα ΣτΕ γιατί υπάρχει και κόσμος που τα πιστεύει...
Φίλε GATTO,
αυτά που λέει η εφημερίδα δεν στέκουν νομικά και σου το υπογράφω. Είναι στον αέρα όλα. Υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινήσεις και ας πούμε να προσφύγει έστω και ένας και με βάση το δεδικασμένο να σε καθυστερήσει.
Αλλωστε κανένας δεν λεει ότι δεν γίνεται γήπεδο. Αλλά λόγω του συντελεστή και των κατοικιών που υπάρχουν δίπλα, δεν γίνονται εμπορικοί χώροι. Οπότε δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Πόσο πια δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό. Μπορείς να φτιάξεις ένα γήπεδο το οποίο να είναι το μισό κάτω από την γή και να γίνει 100.000 θέσεων. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα? Για σκέψου το σε παρακαλώ λίγο!!! Εκτόςεάν εσύ και εγώ μπορούμε να το χρηματοδοτήσουμε. Εσ΄θ τι λες!! Εγώ να μην θέλω να γίνει εκεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε GATTO,
αυτά που λέει η εφημερίδα δεν στέκουν νομικά και σου το υπογράφω. Είναι στον αέρα όλα. Υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινήσεις και ας πούμε να προσφύγει έστω και ένας και με βάση το δεδικασμένο να σε καθυστερήσει.
Αλλωστε κανένας δεν λεει ότι δεν γίνεται γήπεδο. Αλλά λόγω του συντελεστή και των κατοικιών που υπάρχουν δίπλα, δεν γίνονται εμπορικοί χώροι. Οπότε δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Πόσο πια δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό. Μπορείς να φτιάξεις ένα γήπεδο το οποίο να είναι το μισό κάτω από την γή και να γίνει 100.000 θέσεων. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα? Για σκέψου το σε παρακαλώ λίγο!!! Εκτόςεάν εσύ και εγώ μπορούμε να το χρηματοδοτήσουμε. Εσ΄θ τι λες!! Εγώ να μην θέλω να γίνει εκεί?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Δεν περιμένω καμμιά εφημερίδα να μου πει τι στέκει και τι όχι!Αν η διοίκηση της ομάδας μου ήθελε γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια αυτό θα ήταν ήδη σχεδόν ολοκληρωμένο!Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό κατανοητό?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και επειδή το έχουμε κουβεντιάσει το θέμα πολλές φορές και δεν βρίσκουμε άκρη θα πω κάτι τελευταίο!Ο νομικός εκπρόσωπος των 131 (Βγόντζας λέγεται αν δεν κάνω λάθος) αυτή την στιγμή εργάζεται στην Παέ!Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδή το έχουμε κουβεντιάσει το θέμα πολλές φορές και δεν βρίσκουμε άκρη θα πω κάτι τελευταίο!Ο νομικός εκπρόσωπος των 131 (Βγόντζας λέγεται αν δεν κάνω λάθος) αυτή την στιγμή εργάζεται στην Παέ!Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...
τα ειπες ολα

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν περιμένω καμμιά εφημερίδα να μου πει τι στέκει και τι όχι!Αν η διοίκηση της ομάδας μου ήθελε γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια αυτό θα ήταν ήδη σχεδόν ολοκληρωμένο!Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό κατανοητό?
θα σου πω κάτι τελευταίο και δεν ξαναγράφω τίποτα για το θέμα. Θέλεις την ΑΕΚ να έχει γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια και για 20 χρόνια όλα τα εσοδά της να πηγαίνουν στην αποπληρωμή των δανείων ή μια ΑΕΚ με ένα γήπεδο αλλού, το οποίο θα το πληρώσει άλλος και όλα τα έσοδα της ομάδας να πηγαίνουν στην ομάδα??
Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα!!!
Εκτός βέβαια εάν πιστεύεις 'ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει δώρο το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια! Γιατί και ο μελισσανίδης για δάνειο είχε μιλήσει.
Του Κοκκαλη το μισό Καραισκάκη του το έφτιαξε η Γιάννα μέσω ΑΘΗΝΑ 2004. Εμάς?

Δεν επανέρχομαι πάλι, αλλά είναι γελοίο πιστεύω να μας διχάζει αυτό το γεγονός.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ο βγόντζας δεν δουλεύει στη ΠΑΕ. Μην λες ανακρίβειες. Ξέρω όλο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Είναι ψέμμα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο βγόντζας δεν δουλεύει στη ΠΑΕ. Μην λες ανακρίβειες. Ξέρω όλο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Είναι ψέμμα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
κατσε να ψαξω κατι και αν το βρω θα το βαλω

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Μήπως δουλεύεις και στην Παέ?Δεν είναι υπάλληλος,εργάζεται για την Παέ εδώ και πολύ καιρό!!!Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες!Και σήμερα έβγαινε στα ραδιόφωνα για να μας πει αυτά που λες κι εσύ!Αν δεν ξέρεις κάτι άστο Αριωνάκο! :grin:

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά, εγώ αυτό που έχω ακούσει, είναι ότι στην συμφωνία που έκανε ο Ντέμης, για να μπει στο Άρθρο 44 η ΑΕΚ, είναι να ενοικιάζει η ομάδα, και εγώ δεν ξέρω για πόσα χρόνια, το Ο.Α.Κ.Α για να έχει αυτό έσοδα για να συντηρείτε, αν ισχύει αυτό, όλα τα άλλα είναι για κουτσομπολιό.  

Επισκέπτης
που θα γινει το γηπεδο???
ποτε θα σταματησουν να μας σφαζουν οι διαιτητες???
ποτε θα παρουμε πρωταθλημα???
να φυγει ο κοντινιο???
να ερθει ο τιγρης???
στο χαντμπολ νικησαμε???
ποτε θα παρουμε την Πολη???
στο μπασκετ θα μεινουμε Α1???
εχουμε & βολλευ???

πρωτοτυπα ερωτηματα..

κλαμμαααααααααααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιας και το ανεφερε ο αποπανω
26-24 στο χαντμπολ
πεταει η ομαδα  :grin:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως δουλεύεις και στην Παέ?Δεν είναι υπάλληλος,εργάζεται για την Παέ εδώ και πολύ καιρό!!!Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες!Και σήμερα έβγαινε στα ραδιόφωνα για να μας πει αυτά που λες κι εσύ!Αν δεν ξέρεις κάτι άστο Αριωνάκο! :grin:
το αριωνάκο δεν ξέρω τι σημαίνει. μου το εξηγείς? Δελυτερον δεν τον άκουσα αλ΄λά μήπως βγήκε σαν εκπρόσωπος των κατοίκων ή σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Φίλε μου η δουλεία μου μου επιτρέπει και ξέρω σχεδόν όλους τους δικηγόρους της Αθήνας. μην με ειρωνεύεσαι γιατί πραγματικά ξέρω.Οσο για το Αριωνάκο, εάν εννοείς ότι είμαι κάποιος άλλος , κάνεις μεγάλο λάθος !! Εάν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μην δημιουργείς εντυπώσεις. Είμαι ευγενικός με όλους και το ίδιο απαιτώ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
που θα γινει το γηπεδο???
ποτε θα σταματησουν να μας σφαζουν οι διαιτητες???
ποτε θα παρουμε πρωταθλημα???
να φυγει ο κοντινιο???
να ερθει ο τιγρης???
στο χαντμπολ νικησαμε???
ποτε θα παρουμε την Πολη???
στο μπασκετ θα μεινουμε Α1???
εχουμε & βολλευ???

πρωτοτυπα ερωτηματα..

κλαμμαααααααααααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Τι να του απαντήσεις τώρα?
Λάθος τα λέει?
Γαμώ την γκρίνια μου μέσα! :tickedoff:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν βρηκα αυτο που εψαχνα
απλως πριν κατι μηνες που ειχε παει ο κοντος στον αλογοσκουφη ηταν και βγοτζας μαζι

Επισκέπτης
Τι να του απαντήσεις τώρα?
Λάθος τα λέει?
Γαμώ την γκρίνια μου μέσα! :tickedoff:
με ελαφρες παραλλαγες τα ιδια γραφουν & οι προπολεμικοι πρωταθλητες αγγλιας της λιβερπουλ,οι σκατοβαζελοι που ετοιμαζουν νεα dvd για την διαιτησια & οι ανοιχτομπουτες του βορρα που συμπληρωνουν την κλαψομουνιαση με την μονιμη επωδο για το κατεστημενο της Αθηνας..
αηδια σκετη ρε χοντρε..
ελεος..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παιδιά, εγώ αυτό που έχω ακούσει, είναι ότι στην συμφωνία που έκανε ο Ντέμης, για να μπει στο Άρθρο 44 η ΑΕΚ, είναι να ενοικιάζει η ομάδα, και εγώ δεν ξέρω για πόσα χρόνια, το Ο.Α.Κ.Α για να έχει αυτό έσοδα για να συντηρείτε, αν ισχύει αυτό, όλα τα άλλα είναι για κουτσομπολιό.  
εχεις δικιο σε αυτο

Επισκέπτης
τελικά ποιος είναι ο Αριωνάκος? ο Λιάκος? εγώ? [size=15pt]η θέλεις να μπει ο ορίτζιναλ αρίωνας[/size]?τελικά έχεις μάλλον μπερδέψει και τα θρεντ άντε τράβα να γράψεις στην ομάδα σου...
να μπει-να μπει..μας ελειψε ο γεροξεκουτης πατσοκοιλιας..για κανονισε ρε φιλε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom