Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]EXDxo6EevKA[/youtube]
[youtube=425,350]EXDxo6EevKA[/youtube]
Οχι ρε εχω παρει κιλα και δεν μπορω να τρεξω.Η ήρεμη δύναμη!
Οχι ρε εχω παρει κιλα και δεν μπορω να τρεξω.
παρε παπακιΟχι ρε εχω παρει κιλα και δεν μπορω να τρεξω.
παρε παπακι
Όντως Ο Πειραιάς έχει πολλούς Αεκτζήδες.Πάρα πολλούς.Όποιος ξέρει από Πειραιά κ δεν κατεβαίνει μόνο για ματς του Ολυμπιακού,αλλά μένει εκεί,το ξέρει καλά.Μιλάω για το κέντρο.
καλά είναι έχει αρκετές ψαροταβέρνες εδώ... από ψάρι πάει καλά το νησί..Ωραιος!!! τρως και ψαρακι στην ταβερνα? ;)
που να τρέχει η λούγκρα με γόβα στιλέτο τώρα....Σωστοοοος. Και βαλε το δοριτη απο πισω να κυνηγα την παπια.
Το ξερω μυτιληνιος ειμαι και εγω αλλα οποτε περναω απο παναγιουδα αραζω στην ταβερνα μπροστα στο λιμανακι εχει φρεσκο ψαρακι και πολυ καλες τιμες.καλά είναι έχει αρκετές ψαροταβέρνες εδώ... από ψάρι πάει καλά το νησί..
Ρε συ Βρασίδα μιλάμε για 200 άτομα σε μια προπόνηση ομάδας που είναι από τα φαβορί για φούντο , με αστείο μπάτζετ και σε μια εποχή που δεν ασχολείται πολύς κόσμος με το μπάσκετ!Δεν μιλάμε για τις χρυσές εποχές του αθλήματος όπως τότε που παίζατε στο Παπαστράτειο και σε πολλούς αγώνες (δεν μιλάμε για προπόνηση) δεν είχατε καν 200 άτομα στο γήπεδο!Κοιτα σαν κινηση ειναι καλη αλλα 200 ατομα ειναι λιγα εκτος και αν για εσας θεωρειτε οτι ειναι πολλα οποτε παω πασο.
Aυτο που λεω ειναι οι αν ο Ολυμπιακος ειχε τα ιδια προβληματα η ηταν στην θεση της Αεκ και εκανε μια παρομοια κινηση η 7 θα ειχε περισοτερο κοσμο.Ρε συ Βρασίδα μιλάμε για 200 άτομα σε μια προπόνηση ομάδας που είναι από τα φαβορί για φούντο , με αστείο μπάτζετ και σε μια εποχή που δεν ασχολείται πολύς κόσμος με το μπάσκετ!Δεν μιλάμε για τις χρυσές εποχές του αθλήματος όπως τότε που παίζατε στο Παπαστράτειο και σε πολλούς αγώνες (δεν μιλάμε για προπόνηση) δεν είχατε καν 200 άτομα στο γήπεδο!
Δεν λέμε ότι είναι κάποιο κατόρθωμα αλλά δεν είναι και για χλευασμό!Πόσα άτομα περίμενες να πάνε στην προπόνηση?5000???Οι καλύτεροι παίχτες μας είναι ο Χατζής και ο Παπανικολάου δηλαδή παίχτες της περασμένης δεκαετίας και οι οποίοι αν ήταν στην ομάδα σου ή στον βάζελο θα ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας...
η μαλακια με το μπασκετ ειναι οτι πρεπει να ξαναγινει ερασιτεχνικο,δεν σηκωνει τοσα λεφτα,θα πρεπει για να μπουν τοσα λεφτα Γιανακο-Αγγελο να γινει σαν το αμερικανικο ΝΒΑ,αλλιως ετσι και φυγει απο τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ οι αιμοδοτες θα εχουμε την καταντια της ΑΕΚAυτο που λεω ειναι οι αν ο Ολυμπιακος ειχε τα ιδια προβληματα η ηταν στην θεση της Αεκ και εκανε μια παρομοια κινηση η 7 θα ειχε περισοτερο κοσμο.
Τελος παντων αυτα ειναι μαλακιες δεν θα επερνε κανεις βραβειο αν ηταν παραπανω η θα ετρωγαν προστιμο αν ηταν λιγοτεροι,εγω χαβαλε εκανα μην καθομαστε και κουβεντιαζουμε για μαλακιες.
Μακάρι να μπορέι να γίνει ενα γήπεδο 40000 θέσεων στην Φιλαδέλφεια.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ.
Αρκεί να γίνεται.
Όντως θα ήταν το ιδανικό ΣΚΟΤΕΙΝΕ αλλά... το βλέπω χλωμότατο...