nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οτι πειςντρεπεσαι να μας τα πεις?ολο μισολογα εισαι ξαφνικα
οτι πειςντρεπεσαι να μας τα πεις?ολο μισολογα εισαι ξαφνικα
χαχαχαχα θα το ακουσει ολο το σαιτ και θα εκτεθω
απλως σας βγηκε σε κακο το καρτερι που ειχατε στησει
Εκτος απο κολυμβηση σε αγωνα μπασκετ Ολυμπιακου -Αεκ εχεις παει?Τα χεις χάσει μάστορα.Εγώ σου απέδειξε ότι ξέρω που πέεφτει το Παπαστράτειο.Εσύ που μου το αποδεικνύεις;;;από την απάντηση που σου δωσα εγώ.Ρε κόφτε τα ρεεεεεεεεεεεε
μα είναι γνωστό άλλωστε...δεν χρειαζεται να στο αποδειξω γιατι εχω παει και στα 2 πολλες φορες
σε ρωτησα γιατι λες ψεμματα οτι δεν γνωριζαμε που πεφτει το παπαστρατειο,αφου εισαι της περιοχης,και οτι πηγαινανε μονο αεκτζηδες?
Dεν ντρεπετε απλα εινε κρυφοΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο κολιτος Σκοτεινουλης και φοβατε μη φαη παντοφλα απο τον τραγουδιστηντρεπεσαι να μας τα πεις?ολο μισολογα εισαι ξαφνικα
Εκτος απο κολυμβηση σε αγωνα μπασκετ Ολυμπιακου -Αεκ εχεις παει?
Εγω δεν εχει τυχη να παω σε αγωνα με την Αεκ ,εχω παει ομως στο ειρηνης και φιλιας οπως και στο μοσχος.
Οσο για αυτα που λεει ο αλλος εγω δεν τα ξερω ουτε εχω σκοπο να καθομαι να ψαχνω ποιος ηταν εκει στον συγγεκριμενο αγωνα για να μου πει, ξερω ομως παρα πολλα αλλα που ημουν μπροστα.
ε τι αλλο να πω ρε βρασιδα?Εγω δεν εχει τυχη να παω σε αγωνα με την Αεκ στο παπαστρατιο ,εχω παει ομως στο ειρηνης και φιλιας οπως και στο μοσχος.
Οσο για αυτα που λεει ο αλλος εγω δεν τα ξερω ουτε εχω σκοπο να καθομαι να ψαχνω ποιος ηταν εκει στον συγγεκριμενο αγωνα για να μου πει, ξερω ομως παρα πολλα αλλα που ημουν μπροστα.
στην ΠαναγιούδαΜέσα στην πόλη εργάζεσαι φίλε?
Ωραια και? θες να σου πω αλλα τοσα σκηνικα απο την αναποδη?ε τι αλλο να πω ρε βρασιδα?
ειχατε στησει καρτερι και σας γυρισε τουμπα....τι να καθομε να λεω ποιος αναψε το πρωτο καπνογονο και πιος ηταν πιο πολυ φορτωμενος?
ωραια ρε φιλε σε καταλαβαμε γυρισες πισω στο 88 να μας πεις κατι με μισολογαε τι αλλο να πω ρε βρασιδα?
ειχατε στησει καρτερι και σας γυρισε τουμπα....τι να καθομε να λεω ποιος αναψε το πρωτο καπνογονο και πιος ηταν πιο πολυ φορτωμενος?
Ωραιος!!! τρως και ψαρακι στην ταβερνα? ;)στην Παναγιούδα
ολα τα ξερω φιλεΩραια και? θες να σου πω αλλα τοσα σκηνικα απο την αναποδη?
Αν αρχισουμε να λεμε για αυτα αστα να πανε, αντε και να δεχτω οτι μας τρεξατε οπως λες εσυ, ξερεις ποσες φορες σας εχουμε τρεξει εμεις? αστο καλυτερα.
και ειδικα στον κατακιτρινο πειραιαμα είναι γνωστό άλλωστε...
Στο λεκανοπέδιο μόν ΑΕΚτζήδες βλέπεις........
εγω γυρισα πισω?ειδα γραμενο οτι μας ξεπουπουλιαζατε και επειδη ειμουνα παρον το αναφεραωραια ρε φιλε σε καταλαβαμε γυρισες πισω στο 88 να μας πεις κατι με μισολογα
που θες να καταληξεις?
ε τι αλλο να πω ρε βρασιδα?
ειχατε στησει [size=16pt]καρτερι και σας γυρισε τουμπα[/size]....τι να καθομε να λεω ποιος αναψε το πρωτο καπνογονο και πιος ηταν πιο πολυ φορτωμενος?
Ετσι ειναι για ολους δεν γινεται να τους τρεχεις μονο καποιες φορες θα σε τρεξουν κιολας το θεμα ειναι να βαλεις μυαλο οσο εχεις την υγεια σου και δεν το εχεις πληρωσει ακριβα και να σταματησεις.ολα τα ξερω φιλε
και σε πολλα ειμουνα μεσα
και ετρεξα και με ετρεξαν....
Η ήρεμη δύναμη!Ετσι ειναι για ολους δεν γινεται να τους τρεχεις μονο καποιες φορες θα σε τρεξουν κιολας το θεμα ειναι να βαλεις μυαλο οσο εχεις την υγεια σου και δεν το εχεις πληρωσει ακριβα και να σταματησεις.
ενταξει μας επεισες με το κρυφο συνδεσμο-περιπτερο στον ηλεκτρικοΌντως Ο Πειραιάς έχει πολλούς Αεκτζήδες.Πάρα πολλούς.Όποιος ξέρει από Πειραιά κ δεν κατεβαίνει μόνο για ματς του Ολυμπιακού,αλλά μένει εκεί,το ξέρει καλά.Μιλάω για το κέντρο.Κάτι Καμίνια-Κορυδαλλοί,Κοκκινιά κτλ εκεί υπάρχει έλλειψη.Ειρωνεύεστε ,αλλά έτσι είναι
[youtube=425,350]EXDxo6EevKA[/youtube]