doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]vxF589hK-5Y[/youtube]κατάγομε από την Πελοπόνησο αλλά εργάζομε στην Μυτιλήνη.....
[youtube=425,350]vxF589hK-5Y[/youtube]κατάγομε από την Πελοπόνησο αλλά εργάζομε στην Μυτιλήνη.....
[youtube=425,350]vxF589hK-5Y[/youtube]
ο αμετρητος λαος της βασιλισσας των τσιμπουκιων..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/or_aerkw_m.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/aek_patisia5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/aek_patisia6.jpg[/img[/URL]]
200???
για μετρα καλα ρε γατουλη..
[/quote]
Τους μετρησα εγω τοσοι ειναι... περιπου, 60 ατομα σε καθε φωτογραφια. :2funny:
Στο γαύρος-ΑΕΚ στο Παπαστράτειο μόνο χανούμια πήγαιναν.Οι γάυροι ούτε ήξεραν που έπεφτε τότε το Παπαστράτειο
ειμαι σιγουρος οτι κανεις πλακαΣτο γαύρος-ΑΕΚ στο Παπαστράτειο μόνο χανούμια πήγαιναν.Οι γάυροι ούτε ήξεραν που έπεφτε τότε το Παπαστράτειο
3Χ60=180!(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο βόθρος) στην προπόνηση μιας ομάδας που είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό... ;)Τους μετρησα εγω τοσοι ειναι... περιπου, 60 ατομα σε καθε φωτογραφια.
επιτελους μια φορα φαβορι και εσεις ετσι να δειτε λιγο τι αγχος παιζει3Χ60=180!(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο βόθρος) στην προπόνηση μιας ομάδας που είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό... ;)
Επειδη συνηθηζα να πηγαινω παλιοτερα μπασκετ και μιλαω για την προ Ιωαννιδη εποχη σου λεω οτι κανεις μεγαλο λαθος επι Γιατζογλου ειχαμε αρκετο κοσμο και παπαστρατιο και αργοτερα Ειρηνης και φιλιας και χωρις να πηγαινουμε καλα.Πρώτα απ' όλα δεν δείχνεις φωτό από όλο το γήπεδο!Δεν ξέρω...μπορεί να ήταν και 100!Δεν είχα πάει!!!
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι όταν η ομάδα σου έβγαινε 8η στο πρωτάθλημα στο Παπαστράτειο δεν πήγαιναν ούτε οι γκόμενες των παιχτών σας!Οπότε άστο...δεν σας παίρνει!
γάματα τι γράφεται εδώ μέσα......
ασε ρε βρασιδα θα μας τρελανουν,μας νικουσαν και δεν ξεραμε που πεφτει το παπαστρατειοΕπειδη συνηθηζα να πηγαινω παλιοτερα μπασκετ και μιλαω για την προ Ιωαννιδη εποχη σου λεω οτι κανεις μεγαλο λαθος επι Γιατζογλου ειχαμε αρκετο κοσμο και παπαστρατιο και αργοτερα Ειρηνης και φιλιας και χωρις να πηγαινουμε καλα.
Κοιτα σαν κινηση ειναι καλη αλλα 200 ατομα ειναι λιγα εκτος και αν για εσας θεωρειτε οτι ειναι πολλα οποτε παω πασο.3Χ60=180!(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο βόθρος) στην προπόνηση μιας ομάδας που είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό... ;)
Ειπα... περιπου. ;)3Χ60=180!(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο βόθρος) στην προπόνηση μιας ομάδας που είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό... ;)
Πρεπει να ειναι πισω απο το εμπορικο στο Μαρουσι.ασε ρε βρασιδα θα μας τρελανουν,μας νικουσαν και δεν ξεραμε που πεφτει το παπαστρατειο
ουτε 200 δεν ητανΚοιτα σαν κινηση ειναι καλη αλλα 200 ατομα ειναι λιγα εκτος και αν για εσας θεωρειτε οτι ειναι πολλα οποτε παω πασο.
Αιώνιε τριτοτεταρτοδευτερε σε όλες τις χώρες μην μιλας!γάματα τι γράφεται εδώ μέσα......
ο βαλεντινος ειπε το καλυτεροΑιώνιε τριτοτεταρτοδευτερε σε όλες τις χώρες μην μιλας!
Τολμήσατε και είχατε πανό προχθές "παραδιδουμε μαθήματα εξέδρας"
Τα λιμά των οπαδών, μέχρι και οι οπαδοί του ακράτητου πιο φανατικοί είναι απο εσάς!
ότι αξίζει από σένα ρε ανύπαρκτε είναι το αβατάρ σου.....Αιώνιε τριτοτεταρτοδευτερε σε όλες τις χώρες μην μιλας!
Τολμήσατε και είχατε πανό προχθές "παραδιδουμε μαθήματα εξέδρας"
Τα λιμά των οπαδών, μέχρι και οι οπαδοί του ακράτητου πιο φανατικοί είναι απο εσάς!
πες μας που ειναι και το παπαστρατειο και εγω θα ειμαι ενταξειΚανένας δεν υπήρχε αν σας ικανοποιεί.Photoshop είναι η εικόνα.Τώρα ικανοποιηθήκατε;;;;
Μου αρέσει όταν δεν έχεις επιχειρήματα και πετάς την μια μαλακία πίσω απο την άλλη!ότι αξίζει από σένα ρε ανύπαρκτε είναι το αβατάρ σου.....