Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μωρε κάνε μια βόλτα κι απο εκεί, ψυχικό θα κάνεις.
Να κάθεται πάλι να συνδιαλλέγεται με τους κλώνους του δε λέει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εσυ γράφτηκες???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά ρε καριόλια με αφήνετε στην απόξω εμένα τον αρχικλικαδόρο τον γαυρογλέιφτη;

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μόλις μάθω το καινούριο site του Αρίωνα θα του καρφώσω όλα όσα γράφετε αφού δεν μπορεί να τα δει..... Ή μήπως μπορεί; :think: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μόλις μάθω το καινούριο site του Αρίωνα θα του καρφώσω όλα όσα γράφετε αφού δεν μπορεί να τα δει..... Ή μήπως όχι; :think: :grin: :grin: :grin:
όχι... Να πας κατευθείαν στον Σανιδά....
Να γλιτώσεις δρομολόγια.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
όχι... Να πας κατευθείαν στον Σανιδά....
Να γλιτώσεις δρομολόγια.....
Μαλακία στο ποστ μου. Εννοούσα ''ή μήπως μπορεί'';

Γιατί το ότι θα τα καρφώσω είναι δεδομένο. Γνωστός ρουφιάνος.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χανουμιαααααααααααααααααααααα..
κανονακι..
φατε ελευθερα..
τελειωσε το ραμαζανι για σημερα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε δεν μου τα ανοιγει τα βιντεακια εμενα, κανα προγραματακι για να ανοιγω βιντεακια απο rapidshare παιζει γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.829
Πόντοι
456
Ρε φιλε δεν μου τα ανοιγει τα βιντεακια εμενα, κανα προγραματακι για να ανοιγω βιντεακια απο rapidshare παιζει γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.
win rar ή win zip για να τα αποσυμπιέσεις. αν θυμάμαι καλά τα video είναι σε μορφή avi. Έγώ σαν player χρησιμοποιώ το Gom Player. Είναι free και πάιζει τα πάντα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
win rar ή win zip για να τα αποσυμπιέσεις. αν θυμάμαι καλά τα video είναι σε μορφή avi. Έγώ σαν player χρησιμοποιώ το Gom Player. Είναι free και πάιζει τα πάντα.
Ευχαριστω φιλαρακι :thumbsup:

Εχουν βαλει ενα βιντεακι με την Ναταλια Τσαλικη και δεν μπορουσα να το δω. :grin:

Πλακα κανω, ευχαριστω παντος για την πληροφορια. ;)

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.829
Πόντοι
456
Ευχαριστω φιλαρακι :thumbsup:

Εχουν βαλει ενα βιντεακι με την Ναταλια Τσαλικη και δεν μπορουσα να το δω. :grin:

Πλακα κανω, ευχαριστω παντος για την πληροφορια. ;)

Δεν κάνει τίποτα αδελφέ. Ετοιμάσου. Σε λίγο έρχεται και τρίτο πακέτο. Τα ευρωπαϊκά...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.829
Πόντοι
456
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
γεια σου ναυαρχε πιπινολατρη..καλως σας βρηκα..φιλια στο κολληταρι μου τον παπαριωνα..
Φίλε pleasure Ο Αρίων πέταξε (?) για άλλα site...Έφτιαξε δικό του,συμμετάσχει σε άλλο περίπου σαν Mod  (!!!!) και γενικά είναι αλλού πια....έχεις και τα χαιρετίσματά του.. :2funny: :2funny:
Φίλε persona γενικά δεν μου αρέσουν οι προστριβές πίσω από πληκτρολόγια ,γι'αυτό και κρατάω τέτοια στάση..Μιλάω με ΟΛΟΥΣ και τους εκτιμάω ΟΛΟΥΣ εφόσον δεν προσβάλλουν.....
[move][size=14pt]ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φίλε pleasure Ο Αρίων πέταξε (?) για άλλα site...Έφτιαξε δικό του,συμμετάσχει σε άλλο περίπου σαν Mod  (!!!!) και γενικά είναι αλλού πια....έχεις και τα χαιρετίσματά του.. :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
επιτελους εγινε βεζυρης..
θα γραφτω & εγω στο διπλανο να του φαω την θεση..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε persona γενικά δεν μου αρέσουν οι προστριβές πίσω από πληκτρολόγια ,γι'αυτό και κρατάω τέτοια στάση..Μιλάω με ΟΛΟΥΣ και τους εκτιμάω ΟΛΟΥΣ εφόσον δεν προσβάλλουν.....
[move][size=14pt]ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το φορουμ του αριωνα 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΤΟΙ.
Τιμωρήθηκαν τελικά τα λαμόγια του ΑΕΚ-Ηρακλής διαβάζω.Με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι άξεστοι επόπτες καθώς κ ο παρατηρητής Κουκούλας,για την καλή βαθμολογία που τους έδωσε.Μπράβο στην ΚΕΔ.

Νίκη-νίκη στη Νέα Σμύρνη νίκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom