Μωρε κάνε μια βόλτα κι απο εκεί, ψυχικό θα κάνεις.δεν γαμαω στρακια λεμε..
Να κάθεται πάλι να συνδιαλλέγεται με τους κλώνους του δε λέει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και εσυ γράφτηκες???Ολοι μελοι.![]()
Μωρε κάνε μια βόλτα κι απο εκεί, ψυχικό θα κάνεις.δεν γαμαω στρακια λεμε..
Και εσυ γράφτηκες???Ολοι μελοι.![]()
το spartacos gay club ειναι..πιο σαιτ πος και δε με καλεσε η Λατρεια μου
παντος αμα μας δει ολους εκι θα κανει κατι χαρες....το spartacos gay club ειναι..
καλά ρε καριόλια με αφήνετε στην απόξω εμένα τον αρχικλικαδόρο τον γαυρογλέιφτη;Μωρε κάνε μια βόλτα κι απο εκεί, ψυχικό θα κάνεις.
Να κάθεται πάλι να συνδιαλλέγεται με τους κλώνους του δε λέει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εσυ γράφτηκες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι... Να πας κατευθείαν στον Σανιδά....Μόλις μάθω το καινούριο site του Αρίωνα θα του καρφώσω όλα όσα γράφετε αφού δεν μπορεί να τα δει..... Ή μήπως όχι;![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι-ετσι..να μας κανει νεα μυνηση μηπως & επιτελους μας κλασει τ' αρχιδια..Μόλις μάθω το καινούριο site του Αρίωνα θα του καρφώσω όλα όσα γράφετε αφού δεν μπορεί να τα δει..... Ή μήπως όχι;![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλακία στο ποστ μου. Εννοούσα ''ή μήπως μπορεί'';όχι... Να πας κατευθείαν στον Σανιδά....
Να γλιτώσεις δρομολόγια.....
Ρε φιλε δεν μου τα ανοιγει τα βιντεακια εμενα, κανα προγραματακι για να ανοιγω βιντεακια απο rapidshare παιζει γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.Άλλο ένα πακετάκι...
win rar ή win zip για να τα αποσυμπιέσεις. αν θυμάμαι καλά τα video είναι σε μορφή avi. Έγώ σαν player χρησιμοποιώ το Gom Player. Είναι free και πάιζει τα πάντα.Ρε φιλε δεν μου τα ανοιγει τα βιντεακια εμενα, κανα προγραματακι για να ανοιγω βιντεακια απο rapidshare παιζει γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.
Ευχαριστω φιλαρακιwin rar ή win zip για να τα αποσυμπιέσεις. αν θυμάμαι καλά τα video είναι σε μορφή avi. Έγώ σαν player χρησιμοποιώ το Gom Player. Είναι free και πάιζει τα πάντα.
Ευχαριστω φιλαρακι
Εχουν βαλει ενα βιντεακι με την Ναταλια Τσαλικη και δεν μπορουσα να το δω.
Πλακα κανω, ευχαριστω παντος για την πληροφορια. ;)
Φίλε pleasure Ο Αρίων πέταξε (?) για άλλα site...Έφτιαξε δικό του,συμμετάσχει σε άλλο περίπου σαν Mod (!!!!) και γενικά είναι αλλού πια....έχεις και τα χαιρετίσματά του..γεια σου ναυαρχε πιπινολατρη..καλως σας βρηκα..φιλια στο κολληταρι μου τον παπαριωνα..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Φίλε pleasure Ο Αρίων πέταξε (?) για άλλα site...Έφτιαξε δικό του,συμμετάσχει σε άλλο περίπου σαν Mod (!!!!) και γενικά είναι αλλού πια....έχεις και τα χαιρετίσματά του..![]()
![]()
Το φορουμ του αριωναΦίλε pleasure Ο Αρίων πέταξε (?) για άλλα site...Έφτιαξε δικό του,συμμετάσχει σε άλλο περίπου σαν Mod (!!!!) και γενικά είναι αλλού πια....έχεις και τα χαιρετίσματά του..![]()
Φίλε persona γενικά δεν μου αρέσουν οι προστριβές πίσω από πληκτρολόγια ,γι'αυτό και κρατάω τέτοια στάση..Μιλάω με ΟΛΟΥΣ και τους εκτιμάω ΟΛΟΥΣ εφόσον δεν προσβάλλουν.....
[move][size=14pt]ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!!!!![/size][/move]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()