doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειναι γλυκεια η πρεζα και ειδικα η δωρεαν που δινει ο θειοςρε μουνι της λασπης παλι επεσες στην ζουζου???
ειναι γλυκεια η πρεζα και ειδικα η δωρεαν που δινει ο θειοςρε μουνι της λασπης παλι επεσες στην ζουζου???
Δεσποινίς Περσόνα, φωνάξτε περικαλώ το Whitey
ναι αλλα εσυ εχεις ξεφυγει αφου με ρουφιανευεις στα χανουμια..ειναι γλυκεια η πρεζα και ειδικα η δωρεαν που δινει ο θειος
το θεμα της χανουμα αλωθηκε απο φιλους συγαβρους και τον Περσονακο,οι αδεκατζιδες ειναι πια φιλοξενουμενοι υπο εξαφανιση,κατι σαν τις καρετες σε κιτρινο
εγώ φταίω... Τον πήγα σε κωλόμπαρο και βλέπει μπροστά του μόνο κλώνους πλέον.....ναι αλλα εσυ εχεις ξεφυγει αφου με ρουφιανευεις στα χανουμια..
για να παρω την δοση μου κανω τα πανταναι αλλα εσυ εχεις ξεφυγει αφου με ρουφιανευεις στα χανουμια..
παλια ηταν εργαστηριηρθε ο πλέ και αρχίσαμε τα πειράματα στο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών με τους κλώνους..........
οι κλώνοι είναι κάτι μικρά καλλικατζαράκια με μεγάλη κοιλιά και μικρό πουλάκι που βγαίνουν μόνο σε κίτρινο χρώμα...ρε παιδια τι ειναι οι κλωνοι???
παντως δεντρα δεν ειναι
είσαι ερασιτέχνης..........Kαλά ρε δεν ξέρεις τι ειναι κλώνοι αμόρφωτε
εγω δεν τον γαμαω ουτε με ενα καραβι κοκα παντως..διαβασα τα μυνηματα του μανολο & εχω ξεραθει απο το γελιο..ρε τον πατσαβουρη..αντε να δουμε ποσα ακομη κλωναρια θα φτιαξει ο τριπουστας..α ρε βρασιδας που του χρειαζεται..για να παρω την δοση μου κανω τα παντα
μεχρι και τον αριωνα γαμαω
κατηγορησε μας και για κλωνους τωραπάντως είναι περίεργο πως είναι δυνατόν όταν γίνει κάποια ιστορία εδώ να σκάτε ομαδικά εσείς τα ίδια άτομα πάντα !!!!!!!!!!!!!!!!
α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξέχασα λείπει ο Κρέταν.
μικρο πουλακι εχω και εγω αλλα ειναι κοκκινο αραγες δεν ειμαι κλωνος ,τι ειμαι τοτες???οι κλώνοι είναι κάτι μικρά καλλικατζαράκια με μεγάλη κοιλιά και μικρό πουλάκι που βγαίνουν μόνο σε κίτρινο χρώμα...
Πολλαπλασιάζονται ταχύτατα και μόνο πλέρμινέιτορς μπορούν να τα εξοντώσουν.
παντως τοσο καιρο που ελειπες ειχαμε ηρεμησει τωρα θα αρχισει παλι τις μαλακιες μεχρι να φαει καμια πουτσα και να μπουκωθει για τα καλαεγω δεν τον γαμαω ουτε με ενα καραβι κοκα παντως..διαβασα τα μυνηματα του μανολο & εχω ξεραθει απο το γελιο..ρε τον πατσαβουρη..αντε να δουμε ποσα ακομη κλωναρια θα φτιαξει ο τριπουστας..α ρε βρασιδας που του χρειαζεται..
τωρα που τελειωσε το φεστιβαλ θα σε φαμε στη μαπα αναγκαστικαόχι μόνο κλώνοι... ένα επίπεδο ποιο πάνω..