1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πόσο πιο μαλάκας από γαύρο μπορείς να είσαι τελικά;το γηπεδο δεν το εβγαλε ο κατασκοπος απο τον φακελο με την συνεργασια του πουτανας γιου γρανιτσα?
πόσο πιο μαλάκας από γαύρο μπορείς να είσαι τελικά;το γηπεδο δεν το εβγαλε ο κατασκοπος απο τον φακελο με την συνεργασια του πουτανας γιου γρανιτσα?
ομοιος με τον ομοιο θα κουβεντιασει:Τώρα έχω φτάσει στο σημείο να συζητάω πιο νορμάλ με γαύρους......
εσενα δεν σε περναω μη φοβασαιπόσο πιο μαλάκας από γαύρο μπορείς να είσαι τελικά;
Το οτι ο Ολυμπιακος δινει σε μεταγραφες τα τριπλασια απο την ομαδα σου δεν σου φταιει?ναι ο γαύρος μου φταίει εμένα που δεν έχω γήπεδο γιατί μέσα σε μία ν΄θχτα βγήκε από τον φα΄κελλο τωνν Ολυμπιακών αγώνων η Φιλαδέλφεια και μπήκε το Καραισκάκη.
ναι ο γαύρος μου φταίει που δεν παίρνω πρωτάθλημα γιατί τα μισά συνεχόμενα που έχει πάρει είναι χορηγία του γκαγκάτση.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
γαυρόπουλος και συ.....
κάποτε τα αεκάκια τα συμπαθούσα...
Τώρα έχω φτάσει στο σημείο να συζητάω πιο νορμάλ με γαύρους......
Το τι κόμπλεξ, το τι στέρηση, και το τι σπέρμα έχει φτάσει στο κεφάλι τους από την ακουπωσιά δεν περιγράφεται.
Δεν τους γλύφει!!! Είναι φίλοι του...Ε ναι.Τους γαμιάδες σου τους γλείφεις.Αφού είδες κ απόειδες από τα καυλίά που έχεις φάει συνοθυλευμένα,ψάχνεις να βρεις κάπου να πιαστείς γλυψογαυροκώλι
Το οτι ο Ολυμπιακος δινει σε μεταγραφες τα τριπλασια απο την ομαδα σου δεν σου φταιει?
Περαστικααααααααααααααααααααα!!!
φωτεινούλα σε θεωρούσα νορμάλ...Ε ναι.Τους γαμιάδες σου τους γλείφεις.Αφού είδες κ απόειδες από τα καυλίά που έχεις φάει συνοθυλευμένα,ψάχνεις να βρεις κάπου να πιαστείς γλυψογαυροκώλι
μπααααααααααα και πως ρε εξυπνιδη παπαρολογε τους πηραμε τους ολυμπιακους με φιλαδελφεια στο φακελορε μην ασχολείσαι...
είναι τελείως καμμένοι λέμε....
η Φιλαδέλφεια βγήκε από το φάκελλο γιατί δεν υπήρχε ίχνος δημόσιας συγκοινωνίας να επικοινωνεί με το γήπεδο......
Αυτό ήταν βασικό προαπαιτούμενο για τους Ολυμπιακούς αγώνες από την ΔΟΕ....
Αλλά βέβαια ο πούστης ο Κόκκαλης φταίει που ο ηλεκτρικός πέρναγε από το Καραισκάκη τόσα χρόνια..... Ο Κρόκους φταίει που έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας....
αυτοί ρε και με τους φίλους πλακώνονται στις μάπες πλέον...Δεν τους γλύφει!!! Είναι φίλοι του...
εσυ εισαι του φορεα η απο τους αλλους ? εσεις που δεν πλακονοσταν ποτεΕιστε τόσο κομπλεξικές μετά από τόσα χρόνια αγαμίας που έχετε πραγματικά το μοναδικό προνόμιο όταν στερεύουν οι άλλοι οπαδοί να πλακώνεστε αναμεταξύ σας...
Τόσο θλιβεροί είστε....
Ναι αυτό ήταν το πρόβλημα!η Φιλαδέλφεια βγήκε από το φάκελλο γιατί δεν υπήρχε ίχνος δημόσιας συγκοινωνίας να επικοινωνεί με το γήπεδο......
Αυτό ήταν βασικό προαπαιτούμενο για τους Ολυμπιακούς αγώνες από την ΔΟΕ....
φωτεινούλα σε θεωρούσα νορμάλ...
Αλλά το ένστικτο στέρησης το ξέρω βγάζει το ζώο από μέσα σου............
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις......
Ειστε τόσο κομπλεξικές μετά από τόσα χρόνια αγαμίας που έχετε πραγματικά το μοναδικό προνόμιο όταν στερεύουν οι άλλοι οπαδοί να πλακώνεστε αναμεταξύ σας...
Τόσο θλιβεροί είστε....
είμαι πράκτορας του Κρόκους στερημένε........μπααααααααααα και πως ρε εξυπνιδη παπαρολογε τους πηραμε τους ολυμπιακους με φιλαδελφεια στο φακελο
εμαθες και την δοε
ποιο στε θα σταματαγε ολυμπιακο εργο?ειδες πολλα να σταματανε?
τωρα καταλαβα οτι μιλαω με πανυβλακα τοση ωρα....
ναι και ιχνος συγγοινωνιας στη φιλαδελφεια ....500 ολοκληρα μετρα μακρια ο ηλεκτρικος
γιατί ρε φωτεινούλα δε ρωτάς τους υγιείς βάζελους τη γνώμη τους για μένα;παραδειγματίσου από τόσους υγιείς βάζελους εδώ μέσα όπως ο Άλφα,ο Τάλως,Ο Λπαλάς που ξέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί σας κ ύπουλοι εχθροί κ τα ξαναλέμε