Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσο για την μεταγραφες της ομαδας σου κρυφογαυρε μην ξεχνας και την βρεξει χιονισει συμμετοχη στους ομιλους με εσοδα πανω απο 15 μυρια
μας κανουν το ασπρο μαυρο οι gay  θα μας το κανεις και εσυ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το Emirates έχει ηλεκτρικό.5' όπως το πε ο gatto.Kai είναι μέσα σε γειτονιά.Το είδα το καλοκαίρι που έμενα δίπλα του ακριβώς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε είσαι άσχετος!!! Η Φιλαδέλφεια δεν έχει συγκοινωνία? Τότε γιατί την έβαλαν στον φάκελλο και μετά ως δια μαγείας βγήκε? Οσο για το ΣΤΕ αποδεικνύεις ότι είσαι άσχετος. Τα Ολυμπιακά έργα θεωρήθηκαν εθνικής σημασίας και δεν υπήρχαν ενστάσεις ούτε στο ΣΤΕ ούτε πουθενά. Η ένσταση για το καραισκάκη τηως ομοσπονδίας στίβου που πήγε?
Φυσικά και τώρα κάνει καλά ο Ντέμης που δεν θέλει γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια αφού χωρίς εμπορικούς χώρους δεν το χρηματοδοτεί κανέις. Τότε όμως που θα γίνοταν για το 2004 το κράτος είχε την ευχέρεια να μεγαλώσει το γήπεδο μέσα στο άλσος και θα γίνοταν και εμπορικοί χώροι!! Ο Γρανίτσας πούλησε την ΑΕΚ κανονικά τότε.
Οσο για γήπεδα μην μιλάς γιατί ο Σουφλιάς ξυπνάει και κοιμάται με τον Βοτανικό και την ΑΕΚ την έχει γραμμένη.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Εάν δεν ξέρεις κάτι μην μιλάς γιατί γελάμε μαζί σου

Εστω ότι δεν ξέρω....
Και έστω ότι περιμένω να με μάθεις γιατί θεωρώ ότι είσαι σωστός ΑΕΚτζής και τα ξέρεις καλύτερα από μένα.
1.
Γιατί ο γρανίτσας πούλησε την ΑΕΚ;
Ποιός επωφελήθηκε από το γκρέμισμα του γηπέδου;
2.
Γιατί ο Ντέμης έκανε ολόκληρη συνέντευξη τύπου να εξηγήσει τους λόγους που δεν συμφέρει γήπεδο στην Ν. Φιλαδέλφεια;
3.
Τι θα πει να γίνει προέκταση στο Αλσος;
Νακοπούν δέντρα εννοείς;
4.
Υπήρξαν ή δεν υπήρξαν προσφυγές κατοίκων και υπήρξε πρόβλημα με τους συντελεστές δόμησης;
5.
Ο Κρόκους θα ήταν προτιμότερο καθαρά επιχειρηματικά να χτίσει αλλού γήπεδο μεγαλύτερο με περισσότερους εμπορικούς χώρους;
6.
Γιατί το γήπεδο παρέμεινε μπάζα ακόμα και μετά το 2004 και δεν το έχει εκμεταλλευθεί κανείς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το Emirates έχει ηλεκτρικό.5' όπως το πε ο gatto.Kai είναι μέσα σε γειτονιά.Το είδα το καλοκαίρι που έμενα δίπλα του ακριβώς
το γήπεδο το παλιό μπορούσε και σενέφερε να γίνει ανακατασκευή;
Αυτό λέμε.
Μην το πηγαίνεις αλλού.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ποιος θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί το οικόπεδο της ΑΕΚ ρε περσόνα?Αφού η Ερασιτεχνική γουστάρει το γήπεδο σε αυτό τον χώρο πως μπορεί να το παραχωρήσει για άλλο σκοπό?
Και ο Μελισσανίδης γιατί παρουσίασε σχέδια για τη Ν.Φιλαδέλφεια?Χαζός ήταν?Ή είναι μικρότερος επιχειρηματίας από τον Ντέμη και τους λοιπούς?
Θα καταφέρεις να μας κάνεις "μπάχαλο" πάλι...το βλέπω! :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εστω ότι δεν ξέρω....
Και έστω ότι περιμένω να με μάθεις γιατί θεωρώ ότι είσαι σωστός ΑΕΚτζής και τα ξέρεις καλύτερα από μένα.
1.
2.
Γιατί ο Ντέμης έκανε ολόκληρη συνέντευξη τύπου να εξηγήσει τους λόγους που δεν συμφέρει γήπεδο στην Ν. Φιλαδέλφεια;
3.
Νακοπούν δέντρα εννοείς;
4.
Υπήρξαν ή δεν υπήρξαν προσφυγές κατοίκων και υπήρξε πρόβλημα με τους συντελεστές δόμησης;
5.
Ο Κρόκους θα ήταν προτιμότερο καθαρά επιχειρηματικά να χτίσει αλλού γήπεδο μεγαλύτερο με περισσότερους εμπορικούς χώρους;
6.
Γιατί το γήπεδο παρέμεινε μπάζα ακόμα και μετά το 2004 και δεν το έχει εκμεταλλευθεί κανείς;
Mισιτε κιριε Περσονα(τολμο να σας μιλισο),εγο μονο το 6 ξερο να απαντησο γιατι δεν υπιρχε χορος για να παρκαρη τα πλοια της αγαπης ο δημος Νεας Φιλαδελφιας

και για να μι ξεχνιομαστε
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1.γιατι δεν του αρεσαν τα σχεδια του κρατους και ηθελε εμπορικα κεντρα για να κονομησει αυτοσ και ο φιλιππου
2.γιατι τα μυαλα του ειναι πανω απο το κεφαλι του τελευτεως (ολοκληρη συνεντευξη τυπου?τι λε ρε κουραστηκε)
3.γιατι οχι, αν και το σχεδιο του φακελου των ολυμπιακων αγωνων δεν προεβλεπε κατι τετοιο.η φιλαδελφια με στηβο χωρουσε ενα 30αρι.χαλαγες τον στηβο και κατεβαζες τισ εξεδρες και εισουνα οκ
4.για το στε και τισ προσφυγες σου απαντησαν πιο πανω
5.προβλημα του αλλα βιαστηκε γιατι πηρε πολλα κονδυλια απο γγα
6.θα γινει και αυτο οταν ερθει η ωρα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και να προσθεσω σε αυτο που λες για τα δεντρα οτι γυρω στα 5 στρεμματα κολητα δεν εχουν δεντρα αλλα το ειχε για πολλα χρονια παργκινγκ ο δημος για το οχηματα του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ποιος θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί το οικόπεδο της ΑΕΚ ρε περσόνα?Αφού η Ερασιτεχνική γουστάρει το γήπεδο σε αυτό τον χώρο πως μπορεί να το παραχωρήσει για άλλο σκοπό?
Και ο Μελισσανίδης γιατί παρουσίασε σχέδια για τη Ν.Φιλαδέλφεια?Χαζός ήταν?Ή είναι μικρότερος επιχειρηματίας από τον Ντέμη και τους λοιπούς?
Θα καταφέρεις να μας κάνεις "μπάχαλο" πάλι...το βλέπω! :grin:
Εγώ συναισθηματικά είμαι υπέρ του να αγωνίζονται όλες οι ομάδες στη φυσική τους έδρα...
Όι παλιοί είναι πιο αισθηματίες....
Από κει και πέρα το να κάνω ένα Ντραγκάο λχ στο Βοτανικό το θεωρώ απείρως καλύτερο απ το να πηγαίνω στη λεωφόρο με ομπρέλλα, ή να θέλω να πάω γήπεδο και να μη βρίσκω εισιτήριο... ΤΟ χάλι δλδ που γίνεται με τους γαύρους.....
Για να μην πούμε για τα αυτοκίνητα που φτάνουν μέχρι το Παλαιό Φάληρο όταν παίζει ο γαύρος....... Τέτοιες υποδομές γήπεδο του 2004.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εστω ότι δεν ξέρω....
1.
2.
3.
Νακοπούν δέντρα εννοείς;
4.
5.
6.
φίλε μου μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις. Σε όλα σου έχω απαντήσει ήδη. Οσο για το γιατί δεν το έχει εκμεταλλευτεί κάποιος τον χώρο τι εννοείς ακριβώς? γιατί δεν έχουν κτιστεί ας πούμε σπίτια? Τι λες ρε φίλε? ο χώρος ανήκει στην ερασιτεχνική και είανι χαρακτηρισμένος ως αυλητικός. Τι εννοείς να το εκμεταλλευτεί κάποιος?
Στα Ολυμπιακά έργα δεν υπήρχε συντελεστής δόμησης σου εξηγώ. καθορίζοταν από τις ανάγκες κάθε έργου. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Τώρα εάν δεν καταλαβαίνεις για τί τότε η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια και γιατί δεν μπορεί τώρα, θέλει να σκεφτείς και λίγο. Τότε το γ'ηπεδο θα είχε όσους εμπορικούς χώρους χρειαζόταν. Τώρα ποιος θα χρηματοδοτήσει ένα έργο που δεν θα έχει εμπορικούς χώρους?
Μήπως να φωνάξουμε την Γιάννα να μας πληρώσει όσα πλήρωσε για το καραισκάκη? Δηλαδή όλο το κόστος για το εσωτερικό του γηπέδου? Κερκίδες, καθίσματα, πίνακες κ.λ.π.

Ανώφελο είναι να σου εξηγώ γιατίδ εν καταλαβαίνεις γρι...

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και να προσθεσω σε αυτο που λες για τα δεντρα οτι γυρω στα 5 στρεμματα κολητα δεν εχουν δεντρα αλλα το ειχε για πολλα χρονια παργκινγκ ο δημος για το οχηματα του
Και εκεί που θα γίνει το προπονητήριο θα κοπούν δέντρα!Μην είμαστε ευαισθητούληδες επιλεκτικά...Βέβαια πρέπει να είναι η τελευταία λύση το κόψιμο των δέντρων αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς...μπορεί νομίζω να γίνεται αναπλήρωση σε άλλα σημεία!Δεν μίλησε κανείς για το μισό άλσος!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ συναισθηματικά είμαι υπέρ του να αγωνίζονται όλες οι ομάδες στη φυσική τους έδρα...
Από κει και πέρα το να κάνω ένα Ντραγκάο λχ στο Βοτανικό το θεωρώ απείρως καλύτερο απ το να πηγαίνω στη λεωφόρο με ομπρέλλα, ή να θέλω να πάω γήπεδο και να μη βρίσκω εισιτήριο... ΤΟ χάλι δλδ που γίνεται με τους γαύρους.....
Για να μην πούμε για τα αυτοκίνητα που φτάνουν μέχρι το Παλαιό Φάληρο όταν παίζει ο γαύρος....... Τέτοιες υποδομές γήπεδο του 2004.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Περσονακο ποσο μεγαλο θα νε το βοτανικο????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.γιατι δεν του αρεσαν τα σχεδια του κρατους και ηθελε εμπορικα κεντρα για να κονομησει αυτοσ και ο φιλιππου
2.γιατι τα μυαλα του ειναι πανω απο το κεφαλι του τελευτεως (ολοκληρη συνεντευξη τυπου?τι λε ρε κουραστηκε)
3.γιατι οχι, αν και το σχεδιο του φακελου των ολυμπιακων αγωνων δεν προεβλεπε κατι τετοιο.η φιλαδελφια με στηβο χωρουσε ενα 30αρι.χαλαγες τον στηβο και κατεβαζες τισ εξεδρες και εισουνα οκ
4.για το στε και τισ προσφυγες σου απαντησαν πιο πανω
5.προβλημα του αλλα βιαστηκε γιατι πηρε πολλα κονδυλια απο γγα
6.θα γινει και αυτο οταν ερθει η ωρα

ΟΚ τώρα κάνουμε διάλογο..
1.
είναι κακό ο επενδυτής να θέλει το μέγιστο κέρδος και να μην μπαίνει μέσα;
2.
δλδ εννοάς ότι έχει συμφέροντα, ή τον κοροιδέψανε, ή το παίζει μάγκας;
3.
Αρα εσύ επιμένεις ότι στη Φιλαδέλφεια μπορεί να φτιαχτεί γήπεδο με ευρωπαικές προδιαγραφές 45000 θέσεων και με άνετη πρόσβαση, πάρκινγκ, σύνδεση με κεντρική οδική αρτηρία και εμπορική εκμετάλλευση που αποτελεί την καρδιά χρηματοδότησης των σύγχρονων ομάδων.
4.
Τι ακριβώς μου απάντησαν; Οτι το ΣτΕ είναι κλίκα συμμοριτών που κάνουν ότι τους πει ο Γραννίτσας και ο κάθε Γραννίτσας;
5.
άρα σε αυτό συμφωνούμε
6.
από ποιόν; και τι θα γίνει ακριβώς εκεί;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και εκεί που θα γίνει το προπονητήριο θα κοπούν δέντρα!Μην είμαστε ευαισθητούληδες επιλεκτικά...Βέβαια πρέπει να είναι η τελευταία λύση το κόψιμο των δέντρων αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς...μπορεί νομίζω να γίνεται αναπλήρωση σε άλλα σημεία!Δεν μίλησε κανείς για το μισό άλσος!!!
ελιες θα κοπουν

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην συγκρίνεις την Λεωφόρο με τη Ν.Φιλαδέλφεια!Η Λεωφόρος ήταν ένα γήπεδο δεκαετίας του '70 και σε αυτό τον χώρο δεν θα μπορούσες να φτιάξεις μεγαλύτερο των 20.000!Η Ν.Φιλαδέλφεια ,αν δεν είχε γίνει ο σεισμός ,ήταν μια χαρά γήπεδο και στον ίδιο χώρο είναι λογικό να μπορεί να κατασκευαστεί ξανά μια χαρά γήπεδο και πιο σύγχρονο από το προηγούμενο...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ επελεξες στην αρχη να μην κανεις διαλογο
1.οταν σου φτειαχνουν γηπεδο τσαμπα και λες οχι για να φτιαξεις εμπορικο κεντρο οσο και να το κανεις κακο ειναι
2.δεν εχω παρει πτυχιο ψυχολογιας
3.ξεχασες το αεροδρομιο
4.σου απαντησαν οτι λογο ολυμπιακων αγωνων δεν υπηρχε στε.-
5.....
6.γηπεδο της αρωστειας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μάγκες πάψτε να απαντάτε στους γαυρογλυφοκώληδες κ δείτε τα δικά μας:Θα πάρουμε τώρα κανά εισιτήριο για την Νέα Σμύρνη να πάμε να δούμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom