Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παράθεση από: 1personanongrata στις σήμερα στις 13:34
Ειστε τόσο κομπλεξικές μετά από τόσα χρόνια αγαμίας που έχετε πραγματικά το μοναδικό προνόμιο όταν στερεύουν οι άλλοι οπαδοί να πλακώνεστε αναμεταξύ σας...
Τόσο θλιβεροί είστε....
Τι αγαμια βρε ηλιθια παπαρα. Εσυ τι ασχολείσαι μαζι μας?  Τις δικες μας γνωμες και αποψεις λεμε στο forum της ΑΕΚ. Τραβηξου στα δικα σου χωραφια και κανε τον παντογνωστη εκει. Θα ερθεις εσυ να μου πεις βρε αποτυχημενε αν ειμαι καλος ή κακος οπαδος, αν ειμαι κομπλεξικος, αν γαμαω πολυ ή οχι και αν εχω αποψεις που δε σε βρισκουν συμφωνο???
Αφου εσυ εισαι τοσο απολυτα τέλειος, ασχολησου με τα αμετρητα λεφτα σου, τις απιστευτες γκομενες super models που γαμας, την υπεροχη ζωη σου και την διαστημικη υπερομαδα που υποστηριζεις και μην χανεις το χρονο σου να μας βαλεις μυαλο. Ειμαστε και πολλοι,δε μας προλαβαινεις. Παπαρα, θα μας πεις και θλιβερους.Αμε στο διαλο
Μ'αρέσεις pain΄.Πολύ μ'αρέσεις.

Και καλώς μας ήρθες.Να σε βλέπουμε συχνότερα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επιπεδο. :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μάγκες πάψτε να απαντάτε στους γαυρογλυφοκώληδες κ δείτε τα δικά μας:Θα πάρουμε τώρα κανά εισιτήριο για την Νέα Σμύρνη να πάμε να δούμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ;;;
δεν το βλεπω να περνει εισητηρια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε μου μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις. Σε όλα σου έχω απαντήσει ήδη.
είμαι χαζός.

Οσο για το γιατί δεν το έχει εκμεταλλευτεί κάποιος τον χώρο τι εννοείς ακριβώς? γιατί δεν έχουν κτιστεί ας πούμε σπίτια? Τι λες ρε φίλε? ο χώρος ανήκει στην ερασιτεχνική και είανι χαρακτηρισμένος ως αυλητικός. Τι εννοείς να το εκμεταλλευτεί κάποιος?

εννοώ γιατί δεν γίνεται εκεί προπονητικό κέντρο

Στα Ολυμπιακά έργα δεν υπήρχε συντελεστής δόμησης σου εξηγώ. καθορίζοταν από τις ανάγκες κάθε έργου. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Τώρα εάν δεν καταλαβαίνεις για τί τότε η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια και γιατί δεν μπορεί τώρα, θέλει να σκεφτείς και λίγο. Τότε το γ'ηπεδο θα είχε όσους εμπορικούς χώρους χρειαζόταν. Τώρα ποιος θα χρηματοδοτήσει ένα έργο που δεν θα έχει εμπορικούς χώρους?

δλδ όλα αυτά που έλεγαν και έγραφαν οι εφημερίδες ήταν συνωμοσίες του Κρόκους εναντίον της ΑΕΚ;

Μήπως να φωνάξουμε την Γιάννα να μας πληρώσει όσα πλήρωσε για το καραισκάκη? Δηλαδή όλο το κόστος για το εσωτερικό του γηπέδου? Κερκίδες, καθίσματα, πίνακες κ.λ.π.

δεν είναι κακή ιδέα.....

Ανώφελο είναι να σου εξηγώ γιατίδ εν καταλαβαίνεις γρι...

Εσείς που καταλαβαίνετε γιατί δεν έχετε ακόμα γήπεδο;
Ολη η πλάση έχει συνωμοτήσει εναντίον της ΑΕΚ;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μάγκες πάψτε να απαντάτε στους γαυρογλυφοκώληδες κ δείτε τα δικά μας:Θα πάρουμε τώρα κανά εισιτήριο για την Νέα Σμύρνη να πάμε να δούμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ;;;
κιριε σκοτινε πος καταλαβατε οτι ο Περσονακος εινε γαυρος,σας εγλιψε μιπος τον κολο οπος εγο????εγο ειμε καλιτερος γλιφτης

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
το ότι έχει έσοδα από το γήπεδο ενώ η ΑΕΚ πληρώνει το 40% των εισπράξεων ενοίκιο στο ΟΑΚΑ σου φτάνει?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Οταν επαιζα εγω στο Οακα και πληρωνα ενοικιο και επαιζες εσυ στην Φιλαδελφεια και παλι εβαζα  πιο πολλα λεφτα σε μεταγραφες?
Αυτο σου κανει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο επόμενο εντός στις 19/10 με την Λάρισα θα παίξουμε στις 19.00 :rockon: :rockon: :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οταν επαιζα εγω στο Οακα και πληρωνα ενοικιο και επαιζες εσυ στην Φιλαδελφεια και παλι εβαζα  πιο πολλα λεφτα σε μεταγραφες?
Αυτο σου κανει.
οταν εκλεβες τα πρςταθληματακια και ειχες στανταρ 15 μυρια εσοδα το χρονο σου φτανει?
αν δε σου φτανει συννενοησου με τον περσονα....θα σε καταλαβει σιγουρα

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εσυ επελεξες στην αρχη να μην κανεις διαλογο
1.οταν σου φτειαχνουν γηπεδο τσαμπα και λες οχι για να φτιαξεις εμπορικο κεντρο οσο και να το κανεις κακο ειναι
2.δεν εχω παρει πτυχιο ψυχολογιας
3.ξεχασες το αεροδρομιο
4.σου απαντησαν οτι λογο ολυμπιακων αγωνων δεν υπηρχε στε.-
5.....
6.γηπεδο της αρωστειας
φίλε ομοιδεάτη,
κανείς δεν θα το έφτιαχνε τζάμπα.
Ο μελισσανίδης εάν το έφτιαχνε, θα πλωρωνόταν οιδόσεις στις τράπεζες από την ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν θα ορθοποδούσαμε ποτέ. Ενώ εάν την χρηματοδότηση την αναλάβει εταιρεία που θα εκμεταλλεύεται τους εμπορικούς χώρους, τα έσοδα καθαρά θα είναι της ομάδας. Εγώ δεν έχω πρόβλημα το που θα φτιαχτεί, αρκεί να φτιαχτεί, αλλά ο Σουφλιάς μας έχει γραμμένους και ασχολείται με τον ΠΑΟ μόνο. Κατά τα άλλα μας λένε όλοι κλάψες!! Αδικο έχουμε αφού μας η πολιτεία μας έχει γραμμένους.
Το προβλημά μου είναι ότι ο Γρανίτσας πούλησε την ΑΕΚ μία με τον Κόκκαλη και μία με το γκρέμισμα.
Τώρα όντως δεν γίνεται να φτιαχτεί στην Ν.Φιλαδέλφεια.
Για να καταλάβετε τι γίνεται, το καραισκάκη φτιάχτηκε με την προυπόθεση ο Ολυμπιακός ανταποδοτικά να΄φτιάξει χώρο για τους αθλητές του στίβου. Το είδατε???????
Ο Εθνικός έχει δικαίωμα να παίζει βάσει σύμβασης αφού έπαιζε στο καραισκάκη, αλλάδ εν τον αφήνουν.
κατά τα άλλα εμείς είμαστε κλαψιάρηδες!!!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οταν εκλεβες τα πρςταθληματακια και ειχες στανταρ 15 μυρια εσοδα το χρονο σου φτανει?
αν δε σου φτανει συννενοησου με τον περσονα....θα σε καταλαβει σιγουρα
του χρονου θα χης αντιπαλο το Μακαρο το καλο και ευγενικο αεκατζη,για καλο και για κακο αγαοραστε αλεξισφερα....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσο για την μεταγραφες της ομαδας σου κρυφογαυρε μην ξεχνας και την βρεξει χιονισει συμμετοχη στους ομιλους με εσοδα πανω απο 15 μυρια
μας κανουν το ασπρο μαυρο οι gay  θα μας το κανεις και εσυ
Ρε πεστε μας μια χρονια που δωσατε περισοτερα λεφτα για μεταγραφες απο τον Ολυμπιακο , ακομα και οταν ο Ολυμπιακος ηταν πνιγμενος στα χρεη στα πρωτα χρονια του Κοκαλη ακομα και οταν εχανε τα πρωταθληματα , σε μεταγραφες περισοτερα εβαζε.
Ολο δικαιολογιες εισαστε.

Αλληθεια ο υπεροχος λαος της αεκ που ηταν την κυριακη? 17.500 μεσα και αλλες 30.000 απ'εξω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εννοώ γιατί δεν γίνεται εκεί προπονητικό κέντρο
Μόνο ή πρώτη παράθεση είναι δική μου! :huh:
Δεν γίνεται εκεί προπονητικό κέντρο γιατί ο χώρος αυτός ανήκει στην Ερασιτεχνική ουσιαστικά η οποία θεωρεί ότι εκεί πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ!Αν τελικά γίνει το γήπεδο κάπου αλλού μόνο τότε θα ελευθερωθεί ο συγκεκριμένος χώρος!!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε ομοιδεάτη,
κανείς δεν θα το έφτιαχνε τζάμπα.
Ο μελισσανίδης εάν το έφτιαχνε, θα πλωρωνόταν οιδόσεις στις τράπεζες από την ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν θα ορθοποδούσαμε ποτέ.
δεν μιλαω φιλε για το σχεδιο του μελλισανιδη
αλλα για το σχεδιο του κρατους για την ολυμπιαδα...εκει το γαμησε το θεμα ο γρανιτσας γιατι ηθελε εμπορικο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε πεστε μας μια χρονια που δωσατε περισοτερα λεφτα για μεταγραφες απο τον Ολυμπιακο , ακομα και οταν ο Ολυμπιακος ηταν πνιγμενος στα χρεη στα πρωτα χρονια του Κοκαλη ακομα και οταν εχανε τα πρωταθληματα , σε μεταγραφες περισοτερα εβαζε.
Ολο δικαιολογιες εισαστε.

Αλληθεια ο υπεροχος λαος της αεκ που ηταν την κυριακη? 17.500 μεσα και αλλες 30.000 απ'εξω.
ηταν στο Σπορτιγκ....περιμεναν να αγορασουν διαρκιας στο βασκετακι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λείπει ο πλέ και η φωτεινούλα κάνει πάρτυ...
μόλις γυρίσει θα εξαφανιστεί πάλι......
κανι ορεα παρτι με αφινη και τραγουδο!!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΖΑΛΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΜΌΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
αγαπα ολο το κοσμο  ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
αρρωστια στη καρδια , μαστουρα στα μυαλα ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΩ
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΑΣΑ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ
ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όντως μεγάλη μαλακία.Αν το ματς ήταν στις 5 ή στις 7 θα είχε τουλάχιστον 5-7000 κόσμο εξτρά.Κ εντάξει εμείς που μαστε λεκανοπέδιο,βολευόμαστε.Κάτι επαρχιώτες από Θήβες,Πάτρα,Τρίπολη,Λιβαδειά μεριά που χουν πάρει εισιτήρια διαρκείας κ βολεύονται αν είναι νορμάλ ώρες,τι ώρα θα γυρνάνε σπίτια τους αν έρθουν στις 9.15;;;Στις 3;;;;
αν ηταν και αιθριος ο καιρος θα ειχατε και 10 χιλιαρικα εξτρα  :2funny: :2funny: :2funny:
σας τα ειχα πει τοσοι ειστε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ