nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν δεν ειναι να παει να το κοιταξει γιατι τοτε φευγει απο την κατηγορια του στοκου
Και παει στην κατηγορια του μπετου?αν δεν ειναι να παει να το κοιταξει γιατι τοτε φευγει απο την κατηγορια του στοκου
για λυματολασπη τον κοβωΚαι παει στην κατηγορια του μπετου?
ενω εσυ σαρωνεις τους τιτλους....ρε τσιμεντόβλακα,
δεν ήθελα να σε αρχίσω...
Επειδή κάποιος βλέπει σε ποια έχεις δίκιο και σε ποιά όχι δεν είναι γαύρος απαραίτητα.....
Κόψε την στοκοπρέζα λέμε, έχεις να δεις και πρωτάθλημα από τα σχολικά σου χρόνια.......
ο γαύρος σου φταίει ρε παπάρα που δεν έχεις γήπεδο.αν δεν ειναι να παει να το κοιταξει γιατι τοτε φευγει απο την κατηγορια του στοκου
τον εχει μεσα του γιαυτο λεει οτι λεει τοτενικολακι βαζελος ειναι ο περσοννονγκρατα...
τον εχει μεσα του γιαυτο λεει οτι λεει τοτε
και χωρις γηπεδο και με πλακωματα αναμεταξυ μας και με χρεη ενσταση εκανε και το πηρε
ποιος λεει αλλα αντ'αλλων αστο καλυτερααυτό συζητάμε τώρα; αλλα αντί άλλων......
ναι ο γαύρος μου φταίει εμένα που δεν έχω γήπεδο γιατί μέσα σε μία ν΄θχτα βγήκε από τον φα΄κελλο τωνν Ολυμπιακών αγώνων η Φιλαδέλφεια και μπήκε το Καραισκάκη.ο γαύρος σου φταίει ρε παπάρα που δεν έχεις γήπεδο.
ο γαύρος που χρώσταγες 125 μύρια ευρώ.
ο γαύρος που έχασες από την ομόνοια.
ο γαύρος που πλακωνόσασταν αναμεταξύ σας τα αεκόνια......
πόσο γαύρος στο μυαλό είσαι τελικά;
όχι ρε το πέναλτυ στο ΟΑΚΑ ήταν για σεμινάριο στην ΟΥΕΦΑ.........ποιος λεει αλλα αντ'αλλων αστο καλυτερα
και ποιος ξεκινησε να λεει μπουρδες για ευνοια σε τουμπα και οακα
Εσύ Νικολάκη μείνε στα περυσινά. Και αν δεις προκοπή φέτος γράψε μου...ποιος λεει αλλα αντ'αλλων αστο καλυτερα
και ποιος ξεκινησε να λεει μπουρδες για ευνοια σε τουμπα και οακα
γιαυτο σου λεωΘέμα μαλακίας είναι......
περασε ενας χρονος απο το ματς στην τουμπα και με τον λαγο στο οακα?Εσύ Νικολάκη μείνε στα περυσινά. Και αν δεις προκοπή φέτος γράψε μου...
Για την ένσταση λέωπερασε ενας χρονος απο το ματς στην τουμπα και με τον λαγο στο οακα?
μπραβο περναει ο καιρος γρηγορα
ρε δε με ρωτησε κατι? δεν επρεπε να του απαντησω?Για την ένσταση λέω
Άλλος βόθρος μας βρήκε.... (Σόρρυ βόθρε)...
γαυρόπουλος και συ.....Εσύ Νικολάκη μείνε στα περυσινά. Και αν δεις προκοπή φέτος γράψε μου...