Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα ιδια τα περισινα
μας τα εκαναν τσουρεκια με ενα πεναλτυ της λαρισας
και ενω μας ειχε αποβαλει παιχτη απο το πρωτο τεταρτο

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
τα ιδια τα περισινα
μας τα εκαναν τσουρεκια με ενα πεναλτυ της λαρισας
και ενω μας ειχε αποβαλει παιχτη απο το πρωτο τεταρτο
Και σε μια φαση που διπλα στον Μαχο ηταν και δευτερος παικτης (ο Αρουαμπαρενα).Παρολα αυτα τον απεβαλε. Στην Τριπολη ο Αντωνακης του οσφπ ανατρεπει μεσα στην περιοχη τον παικτη της Τριπολης που μονος του παει για γκολ και φυσικα παιρνει την κιτρινη καρτα...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ε τι να λεμε τα αυτονοητα?και στο περιστερι το ιδιο νομιζω ειχε γινει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Ας μην παραμυθιαζόμαστε αδέλφια!Η χθεσινή εμφάνιση ήταν κακή αν εξαιρέσεις το πρώτο 20λεπτο που μπήκαμε φουριόζοι!Αν ο Ηρακλής είχε ένα σέντερ-φορ της προκοπής και όχι το ντυμένο ξύλο (Κωνσταντίνου) θα είχαμε πολλά προβλήματα!Με τέτοιες εμφανίσεις μέσα στο Οάκα θα κινδυνέψουμε να χάσουμε βαθμούς από μέτριες ομάδες...
Ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του Μπλάνκο πληρώθηκε κανονικά χθες? :huh:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χθες που έπρεπε να κάνει κάποια αλλαγή νωρίς ο Δώνης για να φρεσκάρει την ομάδα...κοιμήθηκε!Μόνο τα συστήματα άλλαζε!!!
Αυτός ο Ράμος είναι μαύρη τρύπα στην άμυνα!Όλο το γήπεδο το έβλεπε...1000 φορές να παίζει ο Γεωργέας στα δεξιά!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο αυτο λες φιλε
ο εντινιο ειναι για βασικος και αν αφησουν τα καπριτσια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μονο αυτο λες φιλε
ο εντινιο ειναι για βασικος και αν αφησουν τα καπριτσια
Και εγώ νομίζω ότι έπρεπε να ξεκινήσει με Εντίνιο-Μπλάνκο μπροστά όπως σχεδίαζε αρχικά!Ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμος,έχει και τα ραμαζάνια...θα μπορούσε να τον βάλει στο τελευταίο 20λεπτο όταν ήταν κουρασμένοι και οι παίχτες του Ηρακλή!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ νομίζω ότι έπρεπε να ξεκινήσει με Εντίνιο-Μπλάνκο μπροστά όπως σχεδίαζε αρχικά!Ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμος,έχει και τα ραμαζάνια...θα μπορούσε να τον βάλει στο τελευταίο 20λεπτο όταν ήταν κουρασμένοι και οι παίχτες του Ηρακλή!
παιδιά έχετε δίκιο, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότο ο Τζιμπούρ δεν θα παίξει την Κυριακή λόγω συμφωνίας και ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν το Καραισκάκη που μπορούσε ο Δώνης να τον δοκιμάσει σε αγώνα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε κανε μας τη χαρη που νικησε με τους διαιτητες την πρωτη
όχι με την αξία σας κερδίσατε........
και το χ με τον Μπάοκ με την αξία σας το πήρατε.....
Μόνο ο γαύρος ευννοείται απ τη διαιτησία...........
Είναι γνωστό τοις πασι αυτό πλέον......

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και στην τουμπα μας εσπρωξε η διαιτησια
η παραγκα του κοντου ξαναχτυπησε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
όχι με την αξία σας κερδίσατε........
και το χ με τον Μπάοκ με την αξία σας το πήρατε.....
Μόνο ο γαύρος ευννοείται απ τη διαιτησία...........
Είναι γνωστό τοις πασι αυτό πλέον......
Ρε περσόνα η πλειοψηφία από εμάς παραδέχθηκε ότι δεν ήταν πέναλτυ και ότι δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε με αυτό τον τρόπο!Από εκεί και πέρα αν είδες το ματς θα κατάλαβες ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο!!!Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή?Ότι έχουμε στήσει παράγκα ή ότι ο Βασσάρας ήθελε να μας ευνοήσει?Ανθρώπινη μαλακία ενός μέτριου διαιτητή ήταν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε περσόνα η πλειοψηφία από εμάς παραδέχθηκε ότι δεν ήταν πέναλτυ και ότι δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε με αυτό τον τρόπο!Από εκεί και πέρα αν είδες το ματς θα κατάλαβες ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο!!!Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή?Ότι έχουμε στήσει παράγκα ή ότι ο Βασσάρας ήθελε να μας ευνοήσει?Ανθρώπινη μαλακία ενός μέτριου διαιτητή ήταν...
εγώ έκανα σχολιασμό του πρωτοσέλοδου κάποιας εφημερίδας σας που δηλώνει ότι νικάτε ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.........
Εάν είδες το ποστ μου εχθές στο θρεντ του βάζελου θα δεις τι γράφω για την ΑΕΚ....
Το σχόλιο δεν αφορά την ομάδα αλλά πώς ορισμένοι καμμένοι σε όλες τις ομάδες αντιμετωπίζουν το θέμα διαιτησία.....
Εδώ οι άλλοι στον πρωταθλητή έχουν φτάσει στο σημείο να βάζουν πρωτοσέλιδο "ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ" το πέναλτυ του ντέρμπι μας.....
Μιλάμε για τέτοιο κάψιμο στην Ελλάδα πλέον.....
Εγώ προτείνω να πάψουν όλοι το τσιμεντοκονίαμα ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης..........
Η ΑΕΚ από τους 3 έχει δείξει μέχρι στιγμής (στο πρωτάθλημα) κατά τη γνώμη μου τη μεγαλύτερη ομοιογένεια.
Τελεία και πάμε παρακάτω.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν πας να παιξεις πουθενα αλλου?
με 11 κουπες που στις μισες κατακρεουργησες το συμπαν ερχεσε να το παιξεις αντικειμενικος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλυτερα μπετο παρα στοκος

ρε τσιμεντόβλακα,
δεν ήθελα να σε αρχίσω...
Επειδή κάποιος βλέπει σε ποια έχεις δίκιο και σε ποιά όχι δεν είναι γαύρος απαραίτητα.....
Κόψε την στοκοπρέζα λέμε, έχεις να δεις και πρωτάθλημα από τα σχολικά σου χρόνια.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom