You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πελετιέρι:"Έρχομαι για τίτλο!".Ποιος είναι πάλι αυτός???? Στο ίδιο τσουβάλι θα πάει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φρούτα που έχουμε μαζέψει...Φρουτοπωλείο γίναμε!!!!
Πελετιέρι:"Έρχομαι για τίτλο!".Ποιος είναι πάλι αυτός???? Στο ίδιο τσουβάλι θα πάει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φρούτα που έχουμε μαζέψει...Φρουτοπωλείο γίναμε!!!!
Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλός παίχτης ο Πελετιέρι. Θα δούμε...
Το θέμα είναι πως έχει αλλάξει όλη η ομάδα από πέρυσι. Να δούμε πώς θα δέσει το γλυκό ο Δώνης (αν προλάβει να το δέσει).
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η ουσία είναι ότι και για τον Χουανφράν τα ίδια ακούγαμε..Και για Σκόκο,Ρίκα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα οι ρεπόρτερς στην προετοιμασία.Και είδαμε τα πρώτα έπίσημα δείγματα.Όσο για το Δώνη τα σχολεία ανοίγουν στις 11/9.Τεράστια επιτυχία του,αν θα μείνει μέχρι τότε.....Τον ευνοεί βέβαια ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής...Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλός παίχτης ο Πελετιέρι. Θα δούμε...
Το θέμα είναι πως έχει αλλάξει όλη η ομάδα από πέρυσι. Να δούμε πώς θα δέσει το γλυκό ο Δώνης (αν προλάβει να το δέσει).
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα αεκάρες
Καλά Ναύαρχε δεν ξέρεις τον πελετιέρι??Πελετιέρι:"Έρχομαι για τίτλο!".Ποιος είναι πάλι αυτός???? Στο ίδιο τσουβάλι θα πάει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φρούτα που έχουμε μαζέψει...Φρουτοπωλείο γίναμε!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
το πρώτο συνθετικό του ονόματος του μου θυμίζει τον καράβλαχο μπούλ...πελέ......Καλημέρα αεκάρεςΚαλά Ναύαρχε δεν ξέρεις τον πελετιέρι??
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα τάλε,καλημέρα χανούμια.........σήμερα θα...είμαι κύριος απέναντί σας.....αύριο να κερδίσει ο καλλίτερος........[δηλαδή εμείς....
κοίτα μετά το αυριανό μην κρυφτείς και εσύ σαν τον ακατονόμαστο.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα Tale,πράσινε αδελφε!!!!!Καλημέρα Dfwk ξενύχτη!!!!!
[size=14pt][move]FORZA ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move][/size]
[size=14pt][move]FORZA ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move][/size]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[move][size=14pt]FORZA AEKARAAAAA[/size][/move]
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
'οχι ρε....μόνος μου και όλοι σας.....κωλόνω εγώ?....θα κάνω τα 100 μέτρα σε 6sec....Καλημέρα τάλε,
κοίτα μετά το αυριανό μην κρυφτείς και εσύ σαν τον ακατονόμαστο.....
θα υπάρχει στο ίντερνετ μετάδοση?....ξέρει κανε'ις?..
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ναι στο θα αναμεταδίδουν ζωντανά εγώ και ο ναύαρχος. Μπορούμε να πούμε και στον Σκοτεινό να σου κάνει αναπάντητη στο κάθε γκολ της ΑΕΚ. Θα είναι πολλές οι αναπάντητες.....'οχι ρε....μόνος μου και όλοι σας.....κωλόνω εγώ?....θα κάνω τα 100 μέτρα σε 6sec....
θα υπάρχει στο ίντερνετ μετάδοση?....ξέρει κανε'ις?..
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Θα κανει ρεκορ στις κοκκινες....θυμηθειτε το.....τζιμπουρ στην ΑΕΚ!Εκλεισε!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
να ...σκεπάζεσαι...κάνει ψύχρα τελευταία......έχει και υγρασία....Ναι στο θα αναμεταδίδουν ζωντανά εγώ και ο ναύαρχος. Μπορούμε να πούμε και στον Σκοτεινό να σου κάνει αναπάντητη στο κάθε γκολ της ΑΕΚ. Θα είναι πολλές οι αναπάντητες.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μετράτε κόκκινες τώρα......Μία θα παίζει και πέντε θα κάαααθεται!!!!!τζιμπουρ στην ΑΕΚ!Εκλεισε!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
το δεύτερο φορ που χρειαζόσαστε.....μπορεί να τον μαζέψει ο δώνης..καλό παικτάκι πάντως..Μετράτε κόκκινες τώρα......Μία θα παίζει και πέντε θα κάαααθεται!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πήρες θάρρος από την Ευρώπη έτσι???Εδώ όμως είναι Ελλαντα!!Δεν θέλει και πολύ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ να σε σφάξει για χατήρι του Θείου...ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!!!!να ...σκεπάζεσαι...κάνει ψύχρα τελευταία......έχει και υγρασία....
Εξαιρετική ιδέα αυτή, captain.Πήρες θάρρος από την Ευρώπη έτσι???Εδώ όμως είναι Ελλαντα!!Δεν θέλει και πολύ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ να σε σφάξει για χατήρι του Θείου...ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!!!!
Απλά εξαιρετική
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Και εσύ να φορέσεις το σωσίβιο σου γιατί κουνάει πολύ πάνω στο κότερο και μπορεί να πέσεις μέσα και να πνιγείς!να ...σκεπάζεσαι...κάνει ψύχρα τελευταία......έχει και υγρασία....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις