Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχείς δίκιο φίλε ο αστέρας εσκασέ πιο πόλυ χρήμα απο εμας για μεταγραφές αν είναι δυνατόν.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πελετιέρι:"Έρχομαι για τίτλο!".Ποιος είναι πάλι αυτός???? Στο ίδιο τσουβάλι θα πάει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φρούτα που έχουμε μαζέψει...Φρουτοπωλείο γίναμε!!!!:idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πελετιέρι:"Έρχομαι για τίτλο!".Ποιος είναι πάλι αυτός???? Στο ίδιο τσουβάλι θα πάει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φρούτα που έχουμε μαζέψει...Φρουτοπωλείο γίναμε!!!!:idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλός παίχτης ο Πελετιέρι. Θα δούμε...
Το θέμα είναι πως έχει αλλάξει όλη η ομάδα από πέρυσι. Να δούμε πώς θα δέσει το γλυκό ο Δώνης (αν προλάβει να το δέσει).

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλός παίχτης ο Πελετιέρι. Θα δούμε...
Το θέμα είναι πως έχει αλλάξει όλη η ομάδα από πέρυσι. Να δούμε πώς θα δέσει το γλυκό ο Δώνης (αν προλάβει να το δέσει).
Η ουσία είναι ότι και για τον Χουανφράν τα ίδια ακούγαμε..Και για  Σκόκο,Ρίκα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα οι ρεπόρτερς στην προετοιμασία.Και είδαμε τα πρώτα έπίσημα δείγματα.Όσο για το Δώνη τα σχολεία ανοίγουν στις 11/9.Τεράστια επιτυχία του,αν θα μείνει μέχρι τότε.....Τον ευνοεί βέβαια ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής... :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρα χανούμια.........σήμερα θα...είμαι κύριος απέναντί σας.....αύριο να κερδίσει ο καλλίτερος........[δηλαδή εμείς.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αεκάρες
Καλά Ναύαρχε δεν ξέρεις τον πελετιέρι?? :cheesy:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
καλημέρα χανούμια.........σήμερα θα...είμαι κύριος απέναντί σας.....αύριο να κερδίσει ο καλλίτερος........[δηλαδή εμείς.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα τάλε,
κοίτα μετά το αυριανό μην κρυφτείς και εσύ σαν τον ακατονόμαστο.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα Tale,πράσινε αδελφε!!!!!Καλημέρα Dfwk ξενύχτη!!!!!
[size=14pt][move]FORZA ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move][/size]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[move][size=14pt]FORZA AEKARAAAAA[/size][/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Καλημέρα τάλε,
κοίτα μετά το αυριανό μην κρυφτείς και εσύ σαν τον ακατονόμαστο.....
'οχι ρε....μόνος μου και όλοι σας.....κωλόνω εγώ?....θα κάνω τα 100 μέτρα σε 6sec.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα υπάρχει στο ίντερνετ μετάδοση?....ξέρει κανε'ις?..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τζιμπουρ στην ΑΕΚ!Εκλεισε!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
'οχι ρε....μόνος μου και όλοι σας.....κωλόνω εγώ?....θα κάνω τα 100 μέτρα σε 6sec.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα υπάρχει στο ίντερνετ μετάδοση?....ξέρει κανε'ις?..
Ναι στο θα αναμεταδίδουν ζωντανά εγώ και ο ναύαρχος. Μπορούμε να πούμε και στον Σκοτεινό να σου κάνει αναπάντητη στο κάθε γκολ της ΑΕΚ. Θα είναι πολλές οι αναπάντητες.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ναι στο θα αναμεταδίδουν ζωντανά εγώ και ο ναύαρχος. Μπορούμε να πούμε και στον Σκοτεινό να σου κάνει αναπάντητη στο κάθε γκολ της ΑΕΚ. Θα είναι πολλές οι αναπάντητες.....
να ...σκεπάζεσαι...κάνει ψύχρα τελευταία......έχει και υγρασία.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
να ...σκεπάζεσαι...κάνει ψύχρα τελευταία......έχει και υγρασία.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πήρες θάρρος από την Ευρώπη έτσι???Εδώ όμως είναι Ελλαντα!!Δεν θέλει και πολύ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ να σε σφάξει για χατήρι του Θείου...ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πήρες θάρρος από την Ευρώπη έτσι???Εδώ όμως είναι Ελλαντα!!Δεν θέλει και πολύ ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ να σε σφάξει για χατήρι του Θείου...ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εξαιρετική ιδέα αυτή, captain.
Απλά εξαιρετική  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Και εσύ να φορέσεις το σωσίβιο σου γιατί κουνάει πολύ πάνω στο κότερο και μπορεί να πέσεις μέσα και να πνιγείς! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom