Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το γνωστό καθιερωμένο ραντεβού έξω από την 5 στα ημίχρονα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ξαναρχίζει από φέτος.όσοι πιστοί προσέλθετε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι σκατά είμαι;;;απλά θέλω όταν πηγαίνω στο γήπεδο να φωνάζουμε ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ανεξαρτήτου διοικητικών προτιμήσεων κ πεποιθήσεων κ όχι με την πρώτη στραβή να φωνάζουμε ενάντια παντός που νομίζουμε ότι μας φταίει.Εκτός γηπέδου κ αγώνα,την δέχομαι να κανει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε κριτική επιθυμεί όπως π.χ. εδώ μέσα ή όπυο αλλού νομίζει.
Εν ώρα ΄΄μάχης΄΄ οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ειδικά στα δύσκολα
σοστος ο Πεζοναυτης!!!!!!!!!!!ιδια μιαλα εχουμε,μονο στο χρομα διαφερουν

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ έχεις σκατένια μυαλά,εγώ πιο σκατένια άρα πιο καφέ :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Γιατί σκόπεύεις να έρθεις;;;στο σπιτάκι σου θα απλώσεις την κοιλάρα σου,με τα ουισκάκια σου κ θα το βλέπεις θρονιασμένος κ άσε μας εμάς να ξελαρυγγιαζόμαστε

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Τα βαζελάκια Talos και Alpha θα τιμωρηθούν στην επόμενη συνάντηση.. :bottom: :bottom: :bottom:
Έχουν βγάλει γλώσσα τελευταία.  :2funny: :2funny:
Ο Alpha εχτές την ύστατη ώρα θυμήθηκε ότι ήταν Ομόνοια.... :tickedoff:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Γιατί σκόπεύεις να έρθεις;;;στο σπιτάκι σου θα απλώσεις την κοιλάρα σου,με τα ουισκάκια σου κ θα το βλέπεις θρονιασμένος κ άσε μας εμάς να ξελαρυγγιαζόμαστε
Αφού είμαι μαύρη γάτα και το ξέρεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ο alpha έχει να μαζέψει...Αστα.Και τον κουβάλαγα μαζί μου διακοπές ο μαλάκας :headbang: :headbang: :headbang:
Φίδι κολοβό είχα στον κόρφο μου.Πρέπει να του πασάρω το μπάζο που τον γλυκοκοίταζε για γκόμενα :P :P :P :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τα βαζελάκια Talos και Alpha θα τιμωρηθούν στην επόμενη συνάντηση.. :bottom: :bottom: :bottom:
Έχουν βγάλει γλώσσα τελευταία.  :2funny: :2funny:
Ο Alpha εχτές την ύστατη ώρα θυμήθηκε ότι ήταν Ομόνοια.... :tickedoff:
πάλι καλά ....θα μπορούσε να ήταν....σύνταγμα....και να περίμενε τσάμπα το ραντεβού... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
πάλι καλά ....θα μπορούσε να ήταν....σύνταγμα....και να περίμενε τσάμπα το ραντεβού... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ταλε άσε τα κόλπα....Αυτό είπε την ύστατη ώρα...

Για τους κίτρινους φίλους, αλλά και για εμάς της Ομόνοιας. Trifylli RULEZ  :sunglasses:

Ψιλοχάλια η εικόνα, αλλά δε βρήκα τπτ καλύτερο  :(
Ναύαρχε, η ομάδα μου στην Κύπρο είναι η Ομόνοια. Χωρίς πλάκα. Πάντα ήταν.  :)

Δεν πάει καλά βέβαια τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή είναι.  :)

Και επειδή τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, το LINK το βρήκα από το CHAT του LINK που δόθηκε σε προηγούμενη σελίδα του thread από το φίλο dfwk.  ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα δει ρε το παπαράκι ο alpha τι θα του φτιάξω.
θα του στείλω το μπαζίδι,το κράμα Βασιλειάδους-Ταϋγέτης έξω από την πόρτα του,να πει τον δεσπότη-Παναγιώτη,που θα μου το παίξει ο Ομονοιάτης

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους,τη γνώμη μου την είπα χθες και δε θα την επαναλάβω...Αλλά ρε παιδιά μεταξύ μας να τρωγόμαστε σαν τους απέναντι???Τι μπινελίκια ήταν αυτά που πέσανε προηγουμένως??Εντάξει έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά μη μοιάσουμε και στους άλλους.Σκοτεινε,φίλε,δεν έπρεπε να παρασυρθείς,αν μη τι άλλο τουλάχιστον εσένα σε ξέρω ότι έχεις ένα επίπεδο συζήτησης.Κρίμα αδέλφια,μας βλέπουν οι απέναντι και σκάνε στα γέλια.....
ΥΓ:Ο Alpha θα πληρώσει την οπαδική του προτίμηση σύντομα!!! :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ σε σένα πουτανιάρη.
Ο  alpha θα φτύσει αίμα κ τρελλό σπέρμα.Του στέλνω πακέτο τρελλό μπαζίδι,με αραχνιασμένο από τους αιώνες κ την αγαμία ΄΄πράμα΄΄ ετοιμη για όλααααααααα :boobies: :boobies: :boobies:

Από χτιστός,θα βγει ισχνός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom