Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε πόσο μας έλειψε το καλοκαίρι το αθλητικό section του Bourdela.com  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Χαλαρώστε ρε και πλακωνομάστε, επισήμως κιόλας,.....απο αύριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε ηλίθια ψωφόγατα,το μπασταρδος αεκτζής,πήγαινε στο μπα΄σταρδος ιδεολογικά-όπως είσαι εσύ,που το παίζεις Αεκτζής.Αν ήθελα να βρίσω κάποιον από την οικογένεια σου θα το έκανα ευθέως.Λοιπόν αν θες να με βρίσεις εδω είμαι.Τη μάνα μου άστην απέξω.Αν έχεις παντελόνια το σβήνεις...αλλά μάλλον τα παντελόνια τα φοράς γιατί κρυώνεις κ όχι για να κρύψεις αυτά που έχεις ανάμεσα από τα σκέλια σου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακου,μια ζωή φουστάνια φόραγες.Καλύτερα Λίλα(όπως την πούστρα παραδίπλα) να σε έλεγαν κ όχι ψωφόγατα...γυναικώτο ε γυναικωτό

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.320
Πόντοι
12.056
Mην ανχωνεσαι Dur

Ειναι εσωτερικη υποθεση που θα την λυσουμε μονοι μας..

Σε ευχαριστουμε  ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακου,μια ζωή φουστάνια φόραγες.Καλύτερα Λίλα(όπως την πούστρα παραδίπλα) να σε έλεγαν κ όχι ψωφόγατα...γυναικώτο ε γυναικωτό
Άιντε ρε βλάκα ξεκόλα,το δέχομαι...είσαι και άντρας και Αεκάρχης! :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καιρός να κόπει αυτή η γελοία ατάκα για την πίτσα μπύρα και τον καναπέ! :jerking:
Πήραμε τον πούλο όλοι γιατί αυτό μας αξίζει!

Υ.Γ Εκτός βάζελου φυσικά όπως κάθε χρόνο! RESPECT :rockon:
ρε μαλακα δεν καταλαβες οτι παιζουμε ακομη ευρωπη?βαλε στη νετ να δεις κληρωση

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
το χειροτερο ειδος πολεμου ειναι ο εμφυλιος......ετσι μας εχουν κανει ολα τα λαμογια των τελευταιων χρονων(μελισαν-καρας-τροχανας-μακης-σταθης-ντεμης) και βεβαια οι επαγγελματιες οπαδοι τυπου μπαμπη παλαιοτερα και χατζηχρηστου τωρα......ΕΞΙΛΕΩΣΗ την κυριακη....3 γκολακια στους πρασινολαγους(θα ελεγα και 4 αλλα με τον.....ΒΑΣΣΑΡΑ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σύρμα ήρθε ο καινούριος Mod και θα πέσουν κορμιά τώρα... :rockon: :rockon:

Mην ανχωνεσαι Dur

Ειναι εσωτερικη υποθεση που θα την λυσουμε μονοι μας..

Σε ευχαριστουμε  ;)

οκ, μακάρι να ηρεμήσετε... αλλιώς θ' αρχίσω να μοιράζω τις κίτρινες από δω μέσα... :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χαλουμι χθες ελεγες θα φερις Σκοτεινε,εγω θα φερω Λουτζα,και ο εξαφανισμενος Τραγουδιστης .....τα Ριαλια....
καλο επιθετικο περνετε σε καλι ιλικια με προοπτικη...
Νορτζελαντ ,μεγαλι ομαδα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Λιακος=κολλητΑΡΙΩΝ ? ελα ρε παλι βαπτισθηκες,τη Κυριακη με τη βαζελα πως θα μαγερεψετε το Ντεμη

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ είναι αγνός Αεκτζής-οπαδός. Γι αυτό είναι προκατειλημμένος. Είναι απλό.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ είναι αγνός Αεκτζής-οπαδός. Γι αυτό είναι προκατειλημμένος. Είναι απλό.
δεν ινε οπαδος ινε ΦΙΛΑΘΛΟΣ,παντα με τον καλο λογο τοσες ευχες μου χει δοσει!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι σκατά είμαι;;;απλά θέλω όταν πηγαίνω στο γήπεδο να φωνάζουμε ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ανεξαρτήτου διοικητικών προτιμήσεων κ πεποιθήσεων κ όχι με την πρώτη στραβή να φωνάζουμε ενάντια παντός που νομίζουμε ότι μας φταίει.Εκτός γηπέδου κ αγώνα,την δέχομαι να κανει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε κριτική επιθυμεί όπως π.χ. εδώ μέσα ή όπυο αλλού νομίζει.
Εν ώρα ΄΄μάχης΄΄ οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ειδικά στα δύσκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom