You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το μπάσταρδος τι είναι ρε φίλε?Φιλοφρόνυση?Μήπως το έχεις κάψει κι εσύ?Είπα ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και οι ΔΥΟ.
Και η μάνα του τι σου φταίει ρε?
Είσαι για τα μπάζα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε ηλίθια ψωφόγατα,το μπασταρδος αεκτζής,πήγαινε στο μπα΄σταρδος ιδεολογικά-όπως είσαι εσύ,που το παίζεις Αεκτζής.Αν ήθελα να βρίσω κάποιον από την οικογένεια σου θα το έκανα ευθέως.Λοιπόν αν θες να με βρίσεις εδω είμαι.Τη μάνα μου άστην απέξω.Αν έχεις παντελόνια το σβήνεις...αλλά μάλλον τα παντελόνια τα φοράς γιατί κρυώνεις κ όχι για να κρύψεις αυτά που έχεις ανάμεσα από τα σκέλια σου.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Σε είπε μπάσταρδο Αεκτζή.Το μπάσταρδος τι είναι ρε φίλε?Φιλοφρόνυση?Μήπως το έχεις κάψει κι εσύ?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ακου,μια ζωή φουστάνια φόραγες.Καλύτερα Λίλα(όπως την πούστρα παραδίπλα) να σε έλεγαν κ όχι ψωφόγατα...γυναικώτο ε γυναικωτό
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Σύρμα ήρθε ο καινούριος Mod και θα πέσουν κορμιά τώρα...Ηρεμήστε... ΟΛΟΙ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άιντε ρε βλάκα ξεκόλα,το δέχομαι...είσαι και άντρας και Αεκάρχης!Ακου,μια ζωή φουστάνια φόραγες.Καλύτερα Λίλα(όπως την πούστρα παραδίπλα) να σε έλεγαν κ όχι ψωφόγατα...γυναικώτο ε γυναικωτό
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε μαλακα δεν καταλαβες οτι παιζουμε ακομη ευρωπη?βαλε στη νετ να δεις κληρωσηΚαιρός να κόπει αυτή η γελοία ατάκα για την πίτσα μπύρα και τον καναπέ!
Πήραμε τον πούλο όλοι γιατί αυτό μας αξίζει!
Υ.Γ Εκτός βάζελου φυσικά όπως κάθε χρόνο! RESPECT
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
το χειροτερο ειδος πολεμου ειναι ο εμφυλιος......ετσι μας εχουν κανει ολα τα λαμογια των τελευταιων χρονων(μελισαν-καρας-τροχανας-μακης-σταθης-ντεμης) και βεβαια οι επαγγελματιες οπαδοι τυπου μπαμπη παλαιοτερα και χατζηχρηστου τωρα......ΕΞΙΛΕΩΣΗ την κυριακη....3 γκολακια στους πρασινολαγους(θα ελεγα και 4 αλλα με τον.....ΒΑΣΣΑΡΑ;)
Σύρμα ήρθε ο καινούριος Mod και θα πέσουν κορμιά τώρα...
Mην ανχωνεσαι Dur
Ειναι εσωτερικη υποθεση που θα την λυσουμε μονοι μας..
Σε ευχαριστουμε ;)
οκ, μακάρι να ηρεμήσετε... αλλιώς θ' αρχίσω να μοιράζω τις κίτρινες από δω μέσα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σταματάω εδώ.Καλύφτηκα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ωραίο σεφτέ θα κάνεις!Ευτυχώς που δεν είναι mod ο χθεσινός διαιτητής!οκ, μακάρι να ηρεμήσετε... αλλιώς θ' αρχίσω να μοιράζω τις κίτρινες από δω μέσα...
δεν ινε οπαδος ινε ΦΙΛΑΘΛΟΣ,παντα με τον καλο λογο τοσες ευχες μου χει δοσει!!!!Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ είναι αγνός Αεκτζής-οπαδός. Γι αυτό είναι προκατειλημμένος. Είναι απλό.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί οι υπόλοιποι τα παίρνουμε από τον τίγρη?Μην το συνεχίζετε...Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ είναι αγνός Αεκτζής-οπαδός. Γι αυτό είναι προκατειλημμένος. Είναι απλό.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω τι σκατά είμαι;;;απλά θέλω όταν πηγαίνω στο γήπεδο να φωνάζουμε ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ανεξαρτήτου διοικητικών προτιμήσεων κ πεποιθήσεων κ όχι με την πρώτη στραβή να φωνάζουμε ενάντια παντός που νομίζουμε ότι μας φταίει.Εκτός γηπέδου κ αγώνα,την δέχομαι να κανει οποιοσδήποτε οποιαδήποτε κριτική επιθυμεί όπως π.χ. εδώ μέσα ή όπυο αλλού νομίζει.
Εν ώρα ΄΄μάχης΄΄ οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ειδικά στα δύσκολα
Εν ώρα ΄΄μάχης΄΄ οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ειδικά στα δύσκολα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις