Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καταλαβαινω να μη τον θες για συναισθηματικους λογους ή για λογους αξιοπρεπειας οπως λες αλλα να τον βγαλεις αχρηστο δεν μπορεις. Δε σε αφηνουν τα γεγονοτα. Τις μεγαλες επιτυχιες η ομαδα μας της ειχε με αυτον. Το βιογραφικο του ειναι πολυσελιδο ενω του προπονητη μας τωρα μερικες γραμμες. Αυτο δε σημαινει οτι επειδη τωρα εγω θελω τον Ντουσαν και δε θελω τον Δωνη θα παω στο γηπεδο και θα αρχισω να τον φωναζο αχρηστο, ανικανο κλπ. Για τους παικτες τοτε εχεις δικιο αλλα παλι ερχεσαι στα λογια μου. Τα σκαει μια διοικηση φερνει τους καλυτερους παικτες, τον καλυτερο προπονητη, πονταρει, επενδυει...και ερχεται μια χρονια-τσιρκο με βατραχους, αηδιαστικες βρισιες για την προσωπικη του ζωη, χουλιγκανισμους και αλλες ηλιθιοτητες. Και σε ρωταω. Με τετοιες αντιδρασεις ΓΙΑΤΙ να ξαναεπενδυσει η ιδια διοικηση. Το ερωτημα φυσικα ειναι υποθετικο. Περασμενα, σχεδον ξεχασμενα.
Για την ομαδα σημερα ειμαι φοβερα απαισιοδοξος. Πραγματικα θα ναι μια χρονια νομιζω που θα θυμισει την ΑΕΚ του αειμνηστου του Παθιακακη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η διοίκηση,και το λέω εγώ που έχω κατηγορηθεί ως ντεμικός,έχει χάσει κα΄που την μπάλλα φέτος.Ειναι φανερό ότι επικρατεί σύγχυση.Το μεγάλο φετινο λάθος της διοίκησης είναι ότι χωρίς να διώξει αυτούς που ήταν βέβαιο ότι θα έφευγαν έκλεισε(νόμιζε ότι έκλεισε) το ρόστερ της και ότι έφυγαν παίχτες αργά όπως ο Ριβάλντο έμεινες δίχως παίχτες σε νευραλγικά πόστα.Παράδειγμα χθες,απεβλήθη ο Σκόκο κ ελεώ Ρίμπο δεν είχαμε αντικαταστάτη.Αν είχε φύγει ο Ρίμπο τότε που το πρωτοζήτησε ενδεχομένως να είχαμε κ κανέναν Τόζερ ως μπακράουντ χθες ή οποιονδήποτε άλλον Τόζερ,και να μην μας έπιανε πανικός ελλείψη παιχτών στην θέση του Σκόκο

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η διοίκηση,και το λέω εγώ που έχω κατηγορηθεί ως ντεμικός,έχει χάσει κα΄που την μπάλλα φέτος.Ειναι φανερό ότι επικρατεί σύγχυση.Το μεγάλο φετινο λάθος της διοίκησης είναι ότι χωρίς να διώξει αυτούς που ήταν βέβαιο ότι θα έφευγαν έκλεισε(νόμιζε ότι έκλεισε) το ρόστερ της και ότι έφυγαν παίχτες αργά όπως ο Ριβάλντο έμεινες δίχως παίχτες σε νευραλγικά πόστα.Παράδειγμα χθες,απεβλήθη ο Σκόκο κ ελεώ Ρίμπο δεν είχαμε αντικαταστάτη.Αν είχε φύγει ο Ρίμπο τότε που το πρωτοζήτησε ενδεχομένως να είχαμε κ κανέναν Τόζερ ως μπακράουντ χθες ή οποιονδήποτε άλλον Τόζερ,και να μην μας έπιανε πανικός ελλείψη παιχτών στην θέση του Σκόκο
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Επιπλεον αυτοι που εχουν ερθει στη θεση οσων εφυγαν ποιοτικα ειναι επιεικως υποδεεστεροι. Και εγω ως ντεμικος εχω κατηγορηθει αλλα αυτο δεν παει αλλο. Επρεπε να χασουμε την Ευρωπη για να δει η διοικηση οτι θελουμε 2 παικτες, εχουμε γεμισει μισθοφορους, για γηπεδο ουτε κουβεντα. Αληθεια η διοικηση που ειδε το προπονητικο και το εχει προ-χρεωθει σαν επιτυχια; Κριμα, λυπαμαι που το λεω αλλα η συγκεκριμενη διοικηση απετυχε σε ολα τα αλλα πλην του οτι εσωσε την αεκ απο το διασυρμο της δ΄εθνικης.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά πάνω κάτω τα ίδια λέμε με μικροδιαφορές.
Τα πάντα ξεκινούν από τη διοίκηση,ας φτιάξει όπως πρέπει την ομάδα να πηγαίνουμε γήπεδο να ευχαριστιόμαστε μπάλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το προπονητικό ανακοινώνεται την Τετάρτη στις 3/9.Θα τελειώσει μέσα σε 1 χρόνο

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν θελετε τη γνωμη ενος γαυρου για φετινη αεκ θα λεγα οτι υστερει σε ποιοτητα αλλα πιο πολυ υστερει σε ηγετικες μορφες...δειτε ποιοι εφυγαν...ριμπο λυμπε δελλας...και σιγα μην γινει ηγετης ο μπασινας η ο κυργιακος...ακομα και το περιβραχιονιο που φορανε αυτοι που το φορανε...σε αλλες εποχες ουτε φανελλα δεν θα περναν...και αυτο ισχυει για παιχτες και απ τις 3 μεγαλες ομαδες..

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν θελετε τη γνωμη ενος γαυρου για φετινη αεκ θα λεγα οτι υστερει σε ποιοτητα αλλα πιο πολυ υστερει σε ηγετικες μορφες...δειτε ποιοι εφυγαν...ριμπο λυμπε δελλας...και σιγα μην γινει ηγετης ο μπασινας η ο κυργιακος...ακομα και το περιβραχιονιο που φορανε αυτοι που το φορανε...σε αλλες εποχες ουτε φανελλα δεν θα περναν...και αυτο ισχυει για παιχτες και απ τις 3 μεγαλες ομαδες..
Έλα μου ντε,αρχηγός της ΑΕΚ χτες ο Καφές.Α ρε κατάντια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σου πα γω ρε μαλάκα(με την καλή έννοια,ξέρω ότι δεν με παρεξηγείς) να μην κάνεις κριτική ρε Pamtax;;;και γω έκανα πριν λίγο στο θέμα της έδρας.Αλλά με τρελλαίνει εντελώς η μη συμπαράσταση του κόσμου,και η εσκεμμένη προτροπή κάποιων ΄΄Αεκτζήδων΄΄ όπως καλή ώρα ο gatto εδώ μέσα,για να μιλάω ξεκάθαρα,να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όσοι είναι Αεκτζήδες με την παρούσα διοίκηση.Και συν αυτών με τρελλαίνουν εκείνα τα μαλακισμένα, δεν με νοιάζει που κάθονται,που εν ώρα ματς τους νοιάζει να βρίσουν τους απέναντι,τη μάνα του προέδρου(ναι το ακούσαμε κ αυτό),το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια(άτοπο εν ώρα ματς)και γενικώς να μην ασχολούνται με τα της ομάδας κ του ματς
Πάλι παραποιείς την αλήθεια!Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μην πηγαίνει στο γήπεδο!Και εγώ πηγαίνω και την Κυριακή θα είμαι μέσα!Αυτό που είπα και επαναλαμβάνω είναι "Όποιος είναι Αεκτζής δεν πρέπει να πάρει διαρκείας"!!!Κατανοητό ή να στο εξηγήσω κι άλλο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει παιδιά,υπάρχει πρόβλημα,προβλήματα μάλλον αρκετά.Για μένα ξεκινάει από την μη περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος κ ας μας το πήραν όπως μας το πήραν.Όσο να ναι όταν φτάσεις τόσο κοντά στην πηγή κ δεν πιεις νερό,αρχίζει η γκρίνια κ οι λάθος επιλογές από όλους.όλους όμως.Παίχτες,διοίκηση κλπ.
Τώρα τι γίνεται όμως από δω κ πέρα;;;
Καταρχάς όπως είπα πιο πριν,πρέπει να βρεθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα.Μην τα ξαναλέω κ γίνομαι γραφικός,έτσι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάλι παραποιείς την αλήθεια!Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μην πηγαίνει στο γήπεδο!Και εγώ πηγαίνω και την Κυριακή θα είμαι μέσα!Αυτό που είπα και επαναλαμβάνω είναι "Όποιος είναι Αεκτζής δεν πρέπει να πάρει διαρκείας"!!!Κατανοητό ή να στο εξηγήσω κι άλλο?

Το ίδιο μου κάνει.Με καλύπτεις.Ευχαριστώ ΄΄Αεκτζή΄΄

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γιατί ρε φ'ίλε όποιος είναι ΑΕΚτζής να μη πάρει διαρκείας. Ποιος είσαι εσύ και το λες. Οποιος είναι ΑΕΚτζής πρέπει να πάρει Διαρκείας. Τι προσπαθείς να μας επεις δήλαδή? Οτοι επειδή εσύ δεν συμπαθε'ις τον Ντέμη, πρέπει να σε ακολουθήσουν και άλλοι? τέτοια υποστήριξη δεν τη χρειάζεται η ΑΕΚ. Κράταβτην αποψή σου για σένα και μην συμβουλεύεις και τους άλλους. Είσαι περισσότερο ΑΕΚτζής εσύ από τους υπολοίπους?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιατί ρε φ'ίλε όποιος είναι ΑΕΚτζής να μη πάρει διαρκείας. Ποιος είσαι εσύ και το λες. Οποιος είναι ΑΕΚτζής πρέπει να πάρει Διαρκείας. Τι προσπαθείς να μας επεις δήλαδή? Οτοι επειδή εσύ δεν συμπαθε'ις τον Ντέμη, πρέπει να σε ακολουθήσουν και άλλοι? τέτοια υποστήριξη δεν τη χρειάζεται η ΑΕΚ. Κράταβτην αποψή σου για σένα και μην συμβουλεύεις και τους άλλους. Είσαι περισσότερο ΑΕΚτζής εσύ από τους υπολοίπους?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Ότι θέλω θα κάνω Αρίωνα!Δεν θα κρίνεις μόνο εσύ ποιο είναι το καλό της ΑΕΚ!Υπάρχουν και άλλες απόψεις...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αμα παρουμε πρωταθλημα ξανα με αυτην την ηγεσια.....η γεωργια θα κατακτησει το παγκοσμιο κυππελλο...μονο ρομαντικοι δον-κιχωτες για να μην πω τιποτα πιο βαρυ μπορουν να το ελπιζουν...πανιωνακι καταντησαμε ρεεε...μονον η ιστορια μας δειχνει μεγαλη ομαδα...η τροπαιοθηκη μας θα αραχνιασει με τους παμπλουτους και στιβαρους μετοχους μας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Το αν είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θα το κρίνεις εσύ αρχιμπάζο!Γκε γκε?
Άιντε σιχάματα εσείς την καταντήσατε την ΑΕΚ έτσι..

α ρε Πλεζουρας που σας χρειάζεται!
μην τσακώνεστε ρε για τις ομάδες!
Ερχεται και ΣΚ... :happy:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλο ειναι να παραδοθει η ηγεσια αλλου...πριν πεσουν και αλλες σφαλιαρες....και ερχεται η 3-4ρα με βαζελο.....πουστε ρε ντεμακια

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το αν είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θα το κρίνεις εσύ αρχιμπάζο!Γκε γκε?
Άιντε σιχάματα εσείς την καταντήσατε την ΑΕΚ έτσι..
κα΄τ'αρχήν δεν σου είπα ότι δεν είσαι ΑΕΚτζής. Δεύτερον εσύ λες ότι αυτοί που πήραν Διαρκείας δεν είναι ΑΕΚτζήδες. Και τρίτον και κυριότερο να μάθεις να μιλάς. Εγώ ούτε σε προσέβαλα ούτε σε υποβίβασα.αυτά είναι τα επιχειρηματά σου!! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω την αποψή μου. Το να σε κάνω ευγενικό όμως δυστυχώς δεν μπορώ!!! δεν πειράζει

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλο ειναι να παραδοθει η ηγεσια αλλου...πριν πεσουν και αλλες σφαλιαρες....και ερχεται η 3-4ρα με βαζελο.....πουστε ρε ντεμακια
Όχι ρε δεν δικαιούται κανείς να έρθει!Που ήταν αυτοί το 2004? :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Που είναι αυτός ρε να γίνουμε τελείως μπουρδέλο? :grin:

ελα ντε που είναι?
πάντως με το που θα γυρίσει εγώ θα τον προτείνω στους αντμινς να γίνει limited mod στα οπαδικά.
Νομίζω το αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom