Καταλαβαινω να μη τον θες για συναισθηματικους λογους ή για λογους αξιοπρεπειας οπως λες αλλα να τον βγαλεις αχρηστο δεν μπορεις. Δε σε αφηνουν τα γεγονοτα. Τις μεγαλες επιτυχιες η ομαδα μας της ειχε με αυτον. Το βιογραφικο του ειναι πολυσελιδο ενω του προπονητη μας τωρα μερικες γραμμες. Αυτο δε σημαινει οτι επειδη τωρα εγω θελω τον Ντουσαν και δε θελω τον Δωνη θα παω στο γηπεδο και θα αρχισω να τον φωναζο αχρηστο, ανικανο κλπ. Για τους παικτες τοτε εχεις δικιο αλλα παλι ερχεσαι στα λογια μου. Τα σκαει μια διοικηση φερνει τους καλυτερους παικτες, τον καλυτερο προπονητη, πονταρει, επενδυει...και ερχεται μια χρονια-τσιρκο με βατραχους, αηδιαστικες βρισιες για την προσωπικη του ζωη, χουλιγκανισμους και αλλες ηλιθιοτητες. Και σε ρωταω. Με τετοιες αντιδρασεις ΓΙΑΤΙ να ξαναεπενδυσει η ιδια διοικηση. Το ερωτημα φυσικα ειναι υποθετικο. Περασμενα, σχεδον ξεχασμενα.
Για την ομαδα σημερα ειμαι φοβερα απαισιοδοξος. Πραγματικα θα ναι μια χρονια νομιζω που θα θυμισει την ΑΕΚ του αειμνηστου του Παθιακακη...
Για την ομαδα σημερα ειμαι φοβερα απαισιοδοξος. Πραγματικα θα ναι μια χρονια νομιζω που θα θυμισει την ΑΕΚ του αειμνηστου του Παθιακακη...