gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι να χώσεις ρε πανίβλακα?Δεν αφήνω υπονοούμενα ΄κοπανάκο.Στα χώνω ξεκάθαρα.
Αφού όρθιος!
Τι να χώσεις ρε πανίβλακα?Δεν αφήνω υπονοούμενα ΄κοπανάκο.Στα χώνω ξεκάθαρα.
Φίλε συμφωνώ μαζί σου το ψάρι σκυλοβρωμάει από το κεφάλι.Φίλε, είναι χωρίς υπερβολή, συγκινητικός ο τρόπος που εκφράζεις τα αισθήματά σου για την Ομάδα. Κάπως έτσι ένοιωθα κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Τώρα απλώς λυπάμαι και χλευάζω κάτι αγύρτες που το παίζουν διοικούντες. Το ψάρι (σκυλο)βρωμάει από το κεφάλι, πάντα.
Φίλε, είναι χωρίς υπερβολή, συγκινητικός ο τρόπος που εκφράζεις τα αισθήματά σου για την Ομάδα. Κάπως έτσι ένοιωθα κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Τώρα απλώς λυπάμαι και χλευάζω κάτι αγύρτες που το παίζουν διοικούντες. Το ψάρι (σκυλο)βρωμάει από το κεφάλι, πάντα.
BORUSSIA και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεΡε σεις,η Ντόρτουμντ κ έχει να παρει κούπα καμμιά 10 χρόνια κ έχει αυτή την στιγμή 80.000 διαρκείας.80.000 διαρκείας-παγκόσμιο ρεκόρ κ δεν τους νοιάζει κ Β' Εθνική να πέσουν.Και όμως πάνε.
Κριτικη κανε αδερφε αλλα οχι βρισιδια και καραγκιοζιες μεσα στο γηπεδο. Φυσικα κ θα κανουμε κριτικη αλλα οχι αυτα τα ατιμα τα 100 λεπτα που θα μαστε στο γηπεδο.Ρε Παύλο γαμώ τη τύχη μου αυτά που λες τα ξέρουμε.Είμαστε άρρωστοι με τη όμαδα και το διαρκείας ανανεώσαμε και στο γήπεδο θα πάμε και θα φωνάξουμε και τη πικρα θα πάρουμε και φύγουμε αν τυχόν χάσουμε,αλλά είναι δυνατόν να μην κάνουμε κριτική σε αυτήν τη διοίκηση που κάνει τη μία μαλακία πίσω από την άλλη?
Η γνώμη μου για το Ντούσαν.Φίλε μου αναφέρεσαι σε αυτόν που είχε συμφωνήσει με τον Κόκκαλη από τον Φεβρουάριο?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που όταν είδε ότι η ομάδα που υποτίθεται αγαπούσε άρχισε να βουλιάζει με τον Τροχανά πρόεδρο,φρόντισε πρώτος να την κάνει και όχι μονο αυτό αλλά να πάει σε ανταγωνιστή και να προσπαθήσει να σου πάρει και παίκτες? π.χ.Σάμπα.
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν τόλμησε να σταθεί δίπλα στον κόσμο και να μπει μπροστά για να φύγει ο τρελλός ο Τροχανάς,αλλά προτίμησε τα χρήματα και τη σιγουριά του Κόκκαλη?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πει στον κόσμο που τον λάτρευε την αλήθεια(γιατί αν την έλεγε θα έπρεπε και να μείνει να πολεμήσει τον Τροχανά αφού ήξερε ότι ο κόσμος θα ήταν μαζί του),αλλά προτίμησε τη σιγουριά του λιμανιού?
Αν αναφέρεσαι σε αυτόν μάθε ότι εμένα ναι δε μου κάνει γιατί πάνω από νίκες και αποτελέσματα είναι η αξιοπρέπεια και η περηφάνια.
Eπίσης μια παλιά αναφορά μου στο ΝτούσανΑσύγριτη η προσφορά του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,με αυτό όμως που έκανε αντί να μπεί στην πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ τώρα θα μπει κάπου στο σωρό.
Δεν νομίζω να υπάρχει σωστός Αεκτζής που να μην αγαπάει μέσα του το Ντούσαν,εγώ έγινα ΑΕΚ λόγω του Μπάγιεβιτς και του Μαύρου,αλλά ο πραγματικός,ο αγαπημένος μας Ντούσαν για μας πέθανε όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό.Από εκεί και μετά υπάρχει ένας επαγγελματίας προπονητής με τον οποίο δεν ασχολούμαι.
Βρε παλιό ζαγάρι τι σου έκανα??dfwk...ΟΥΣΤ
Το θέμα μας φυσικά δεν είναι ο Ντούσαν.Το καταλαβα δεν ηταν αναγκη. Κατσε με τον Δωνη και το Φερερ αφου εισαι αξιοπρεπης. Και του χρονου με τον Μαντζουρακη. Η διαφορα ειναι οτι σου μιλαω με στοιχεια και αποδειξεις και οχι για αξιοπρεπειες και αλλα αορατα πραγματα. Απο ποτε εχει να παιξει η ΑΕΚ μπαλα; Απο εκεινη τη χρονια που στο β γυρο ειχαμε δεκα στα δεκα. Ποτε ειχαμε διπλο στην καυτη Ριζουπολη; Απο τοτε. Ποτε πηραμε τα τελευταια πρωταθληματα; Απο τοτε. Εγω φιλε ειμαι ΑΕΚτσης δεν ειμαι προσωπολατρης και προσωπομισης, κολλημενος να αγαπω η να μισω καποιον. Βλεπω τον προπονητη ως εργαλειο, ως κατσαβιδι τιποτα αλλο. Και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο Ντουσαν ειναι το καλυτερο κατσαβιδι της αγορας. Το θεμα μας ομως δεν ειμαι ο Μπαγιεβιτς.
Συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά τέτοια μαλακισμέμα που νομίζουν ότι κάνουν κάποιο κατόρθωμα βρίζοντας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.Σου πα γω ρε μαλάκα(με την καλή έννοια,ξέρω ότι δεν με παρεξηγείς) να μην κάνεις κριτική ρε Pamtax;;;και γω έκανα πριν λίγο στο θέμα της έδρας.Αλλά με τρελλαίνει εντελώς η μη συμπαράσταση του κόσμου,και η εσκεμμένη προτροπή κάποιων ΄΄Αεκτζήδων΄΄ όπως καλή ώρα ο gatto εδώ μέσα,για να μιλάω ξεκάθαρα,να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όσοι είναι Αεκτζήδες με την παρούσα διοίκηση.
Και συν αυτών με τρελλαίνουν εκείνα τα μαλακισμένα, δεν με νοιάζει που κάθονται,που εν ώρα ματς τους νοιάζει να βρίσουν τους απέναντι,τη μάνα του προέδρου(ναι το ακούσαμε κ αυτό),το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια(άτοπο εν ώρα ματς)και γενικώς να μην ασχολούνται με τα της ομάδας κ του ματς