Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, είναι χωρίς υπερβολή, συγκινητικός ο τρόπος που εκφράζεις τα αισθήματά σου για την Ομάδα. Κάπως έτσι ένοιωθα κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Τώρα απλώς λυπάμαι και χλευάζω κάτι αγύρτες που το παίζουν διοικούντες. Το ψάρι (σκυλο)βρωμάει από το κεφάλι, πάντα.
Φίλε συμφωνώ  μαζί σου το ψάρι σκυλοβρωμάει από το κεφάλι.
Εδώ βγήκαν και έδωσαν ολόκληρη επικοινωνιακή παράσταση περί δήθεν και καλά παραίτησης του Ντέμη για να συσπειρώσουν τον κόσμο και να περιορίσουν τις αντιδράσεις που έβλεπαν να έρχονται από τις πιθανές αποτυχίες της ομάδας με Ομόνοια(ήδη έγινε) και με Πάο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μεχρι τωρα περναμε παικτες απο το καλάθι που ψωνιζε η Λαρισα, ο Ηρακλης, ο ΠΑΟΚ άντε και ο Άρης. Φετος καναμε μια πρωτοτυπια.Πηραμε και τον αναλογο προπονητη. Απο το καλοκαιρι το φωναζω. Ας μου πει σας παρακαλω καποιος τι ακριβως βιογραφικο εχει ο Δωνης; τι το τοσο τρομερο πετυχε με τη Λαρισα; και γιατι εν τελει μπορει να θεωρηθει καλος προπονητης; ποια ειναι δηλαδη τα στοιχεια...οι αποδειξεις...
Οι ΑΕΚτσηδες πραγματικα ειμαστε οι πιο παραξενοι φιλαθλοι της Ελλάδος αλλα καποιοι παραπανω αεκτσηδες απο μενα οπως οι οργανωμενοι κανουν εγκλήματα. Εχουμε καλο ροστερ διώχνουμε τον προπονητη ( Ντουσαν ) γιατί έτσι μας γουστάρει, ειμαστε 100 κι αποφασιζουμε για την ΑΕΚ. Εχουμε το καλυτερο ροστερ και κυνηγαμε τους παικτες για να τους λιντσαρουμε. Μετα παρακαλαμε τον Ντεμη να σωσει την ομαδα, τη σωζει και μετα παμε γηπεδο και τον κραζουμε. Παιρνουμε αλλον προπονητη, τον κραζουμε. Η ομαδα εχει κακο ροστερ, κραζουμε τη διοικηση οτι μας κανει...Λαρισα.
Η ΑΕΚ θα παρει πρωταθλημα μονο οταν παψουν -να μην πω υπαρχουν- να εχουν οι γνωστοι οργανωμενοι αυτη τη συμπεριφορα κλαψας-νταβατζη-μονιμης αντιπολιτευσης. Ας καταλαβουν επιτελους οτι ειναι αηδιαστικο να πηγαινει καποιος γηπεδο και να ακουει τους οπαδους της ομαδας του να βριζουν ειτε καποτε τον προπονητη, ειτε τωρα τη διοικηση. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ.
Και επι της ουσίας. Η μεγαλυτερη αποτυχια της ΑΕΚ επι εποχης Ντεμη δεν ηταν η χτεσινη. Ηταν που δεν εχω δει ποτε να παιζει μπαλα.
Ντεμης: συμπαθης, τιμιος πιθανοτατα, οραματιστης ακαταλληλος οχι μονο για την ΑΕΚ αλλα για το ελληνικο ποδοσφαιρο
Δωνης: Ακαταλληλος και για τη Λαρισα.

Ας γινει ενα θαυμα να γλιτωσουμε την Κυριακη τη συντριβη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε, είναι χωρίς υπερβολή, συγκινητικός ο τρόπος που εκφράζεις τα αισθήματά σου για την Ομάδα. Κάπως έτσι ένοιωθα κι εγώ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια. Τώρα απλώς λυπάμαι και χλευάζω κάτι αγύρτες που το παίζουν διοικούντες. Το ψάρι (σκυλο)βρωμάει από το κεφάλι, πάντα.

Και τι πρέπει να κάνω ρε αδελφέ;;;;να την χλευάζω κ να αποστασιοποιούμαι.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.Θα πάω να δώσω άλλη μία στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ να πάει ακόμα πιο κάτω;Θα είμαι δίπλα της μέχρι να μην μπορώ να πάω γήπεδο.Ειδικά όταν με έχει ανάγκη,τότε είναι που θα είμαι δίπλα της.Ξερω ότι κα΄ποια στιγμή θα δικαιωθώ...οποτε κ αν είναι.Δεν πάω γήπεδο για τον Ντέμη,τον Μελισσανίδη ή τον Γενεράκη.Πάω όποιος κ αν την έχει.Εδώ δεν είχα λεφτά να βγω έξω κ έδινα 150 ευρώ(τότε) στον απίθανο Ψωμιάδη για να την δω στο Τσου Λου κ την άλλη μέρα δεν είχα ούτε τυρόπιττα να φάω γιατί τα έδωσα για πάρτη της.

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ...
ειδικά τώρα που έχει ανα΄γκη κ πρόβλημα.

Δεν θα αφήσω έτσι τα βαζελάκια εύκολα να κάνουν παρτυ στο ΟΑΚΑ.Θα περάσουν από πάνω μας(με την καλή έννοια πάντα-και δεν αναφέρομαι σε βία προφανώς)

ΟΛΟΙ ΡΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

Φωνάζετε για πάρτη της μόνο και όχι για να βρίσετε αυτούς που δεν συμπαθειτε

ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μπραβο σε ΣΚΟΤΕΙΝΕ εσυ πραγματικος οπαδος της ΑΕΚ και στα καλα και στα κακα διπλα της

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις,η Ντόρτουμντ κ έχει να παρει κούπα καμμιά 10 χρόνια κ έχει αυτή την στιγμή 80.000 διαρκείας.80.000 διαρκείας-παγκόσμιο ρεκόρ κ δεν τους νοιάζει κ Β' Εθνική να πέσουν.Και όμως πάνε.
Εδώ στην ΑΕΚ,καθόμαστε στον καναπέ μας,βολικά-βολικά την βλέπουμε,αν παέι καλά πετάμε ένα ξερό μπράβο κ όταν την τρώει βγαίνουμε κ βγάζουμε χολή από τις λίγες.Που ήσουν εσύ ρε φίλε της ΑΕΚ να την βοηθήσεις όταν σε είχε αναγκη;Να την βοηθήσεις με την φωνή σου ρεεεε,για να παίξει καλα΄κ όχι να βρίζεις ανθρώπους της ομάδας κ να περιμένεις να στάξεις χολή.Έλα γήπεδο βοηθησε την κ κάνε μετά κριτική.Κάνε πρώτα το χρέος σου απέναντι στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ,όχι στην εκάστοτε διοίκηση κ μετά κάνε(καλοπροαίρετη) κριτική.
Μετά πώς να σου παίξει ο παιχτακος όταν αντιλαμβάνεται,ότι όταν σε έχει ανάγκη εσύ ο απλός ΑΕΚΤΖΗΣ λείπεις από δίπλα του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχουμε 1,5 εκ.κόσμο αποδεδειγμένα.50.000 δεν μπορούν να έρχονται στο γήπεδο κ να τραγουδάνε συνέχεια;;;κολαστήριο θα κάναμε συνέχεια το ΟΑΚΑ.Πάμε πια στα καλύτερα μας 15.000 εκ των οποίων οι 3.000 βρίζουν διοίκηση,προπονητή,άλλους οπαδούς,οι υπόλοιποι 8.000 βρίζουν τους πρώτους 3.000 κ οι υπόλοιποι 4.000 απλά ακούνε κ κάνουν μέσα τους κριτική.Μετά τι αποτελέσματα να ρθουν,όταν στραβώνουμε από μόνοι μας το κλίμα;Εύλογο να ρθουν οι κατραπακές.

Δηλαδή τώρα,που ξεκιναέι το πρωτάθλημα κ παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς,θα αποστασιοποιηθούμε κ δεν θα πάμε;;;;τώρα που έχει ανα΄γκη η ομαδα δεν θα πάμε.Αμα πάμε μόνο 20-25.000 όσοι υπολογίζω,ήδη είμαστε πίσω στο προβάδισμα.Πρέπει να πάμε 60.000 να δουν οι βάζελοι ότι θα περάσουν δύσκολα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ.Και να παέι ο Πατέρας να βάλει το κότερο στον κώλο του.ΟΛΟ ΟΜΩΣ μαζί με την άγκυρα θα το βάλει.

Αλλά άμα εεπιδή δεν μας αρέσει ο ένας κ ο άλλος δεν πάμε να βοηθήσομυ,δουλειά όμως έτσι δεν γίνεται.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

Η ΑΕΚ ΈΙΝΑΙ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΗ Κ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Η ΑΕΚ είναι ιδέα κ οι ιδέες δεν αποθνήσκονται

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα όταν η διοίκηση θα αποφασίσει να επενδύσει(αν μπορεί) στην ομάδα.
Όταν πάρει σοβαρό προπονητή που δε θα είναι κολλημένος σε ένα συγκεκριμένο σύστημα ασχέτα απο το αν μπορούν να το παίξουν οι παίκτες που έχει στη διαθεσή του και όταν πράγματι πάρει παικταράδες που θα κάνουν τη διαφορά και όχι τίποτα λιμά και τίποτα συνταξιούχους.
Μόνο τότε η ομάδα θα παίξει μπάλα και θα πάρει πρωτάθλημα.
Μόνο τότε τα 50-100 μαλακισμένα που πάνε στο γήπεδο και βρίζουν χωρίς να ξέρουν τι, δε θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Υ.Γ. Εννοείται πως για όλα τα δεινά της ΑΕΚ φταίει η ORIGINAL και όχι π.χ. ο Τροχανάς, ο Μελλισανίδης που πούληση στον τρελοΤροχανά, η Enic, η Νέτμεντ, ο Ψωμιάδης και η σημερινή άτολμη,άνευρη,φοβισμένη και η δε ξέρω τη θέλω διοίκηση της ομάδας.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η οποια διοικηση τοτε επενδυσε και παραεπενδυσε. Και σε καλους παικτες. Και σε προπονηταρα. Αλλα καποιοι κρεμαγανε πανο για βατραχους και πηγαιναν γηπεδο για να βρισουν. Αν τοτε δεν ειχαμε αυτα τα καραγκιοζιλικια η ομαδα θα ειχε αλλη τυχη. Δεν ειπα οτι για ολα φταιει η οριτζιναλ, αυτους τους αφορισμους τους κανουν μονο οι συγκεκριμενοι. Μου λες να επενδυσει η διοικηση. Να παρει αυριο Ντουσαν; που ειναι Ο,ΤΙ καλυτερο υπαρχει στην εγχψρια αγορα; η θα του βριζετε παλι τη γυναικα και τα παιδια που δεν εχει στο γηπεδο;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε σεις,η Ντόρτουμντ κ έχει να παρει κούπα καμμιά 10 χρόνια κ έχει αυτή την στιγμή 80.000 διαρκείας.80.000 διαρκείας-παγκόσμιο ρεκόρ κ δεν τους νοιάζει κ Β' Εθνική να πέσουν.Και όμως πάνε.
BORUSSIA και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και στη Β' και στη Γ' Σκοτεινέ!!!μην το ψάχνεις άλλη νοοτροπία εντελώς...

Την καλημέρα μου σε όλους...και μην τσακώνεστε ρεεεεε,έξω γίνεται του μουνιού το πανήγυρι!!!! :boobies:

Έφυγαααα...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Παύλο γαμώ τη τύχη μου αυτά που λες τα ξέρουμε.Είμαστε άρρωστοι με τη όμαδα και το διαρκείας ανανεώσαμε και στο γήπεδο θα πάμε και θα φωνάξουμε και τη πικρα θα πάρουμε και φύγουμε αν τυχόν χάσουμε,αλλά είναι δυνατόν να μην κάνουμε κριτική σε αυτήν τη διοίκηση που κάνει τη μία μαλακία πίσω από την άλλη?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Παύλο γαμώ τη τύχη μου αυτά που λες τα ξέρουμε.Είμαστε άρρωστοι με τη όμαδα και το διαρκείας ανανεώσαμε και στο γήπεδο θα πάμε και θα φωνάξουμε και τη πικρα θα πάρουμε και φύγουμε αν τυχόν χάσουμε,αλλά είναι δυνατόν να μην κάνουμε κριτική σε αυτήν τη διοίκηση που κάνει τη μία μαλακία πίσω από την άλλη?
Κριτικη κανε αδερφε αλλα οχι βρισιδια και καραγκιοζιες μεσα στο γηπεδο. Φυσικα κ θα κανουμε κριτικη αλλα οχι αυτα τα ατιμα τα 100 λεπτα που θα μαστε στο γηπεδο.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου αναφέρεσαι σε αυτόν που είχε συμφωνήσει με τον Κόκκαλη από τον Φεβρουάριο?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που όταν είδε ότι η ομάδα που υποτίθεται αγαπούσε άρχισε να βουλιάζει με τον Τροχανά πρόεδρο,φρόντισε πρώτος να την κάνει και όχι μονο αυτό αλλά να πάει σε ανταγωνιστή και να προσπαθήσει να σου πάρει και παίκτες? π.χ.Σάμπα.
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν τόλμησε να σταθεί δίπλα στον κόσμο και να μπει μπροστά για να φύγει ο τρελλός ο Τροχανάς,αλλά προτίμησε τα χρήματα και τη σιγουριά του Κόκκαλη?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πει στον κόσμο που τον λάτρευε την αλήθεια(γιατί αν την έλεγε θα έπρεπε και να μείνει να πολεμήσει τον Τροχανά αφού ήξερε ότι ο κόσμος θα ήταν μαζί του),αλλά προτίμησε τη σιγουριά του λιμανιού?
Αν αναφέρεσαι σε αυτόν μάθε ότι εμένα ναι δε μου κάνει γιατί πάνω από νίκες και αποτελέσματα είναι η αξιοπρέπεια και η περηφάνια.
Η γνώμη μου για το Ντούσαν.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το καταλαβα δεν ηταν αναγκη. Κατσε με τον Δωνη και το Φερερ αφου εισαι αξιοπρεπης. Και του χρονου με τον Μαντζουρακη. Η διαφορα ειναι οτι σου μιλαω με στοιχεια και αποδειξεις και οχι για αξιοπρεπειες και αλλα αορατα πραγματα. Απο ποτε εχει να παιξει η ΑΕΚ μπαλα; Απο εκεινη τη χρονια που στο β γυρο ειχαμε δεκα στα δεκα. Ποτε ειχαμε διπλο στην καυτη Ριζουπολη; Απο τοτε. Ποτε πηραμε τα τελευταια πρωταθληματα; Απο τοτε. Εγω φιλε ειμαι ΑΕΚτσης δεν ειμαι προσωπολατρης και προσωπομισης, κολλημενος να αγαπω η να μισω καποιον. Βλεπω τον προπονητη ως εργαλειο, ως κατσαβιδι τιποτα αλλο. Και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο Ντουσαν ειναι το καλυτερο κατσαβιδι της αγορας. Το θεμα μας ομως δεν ειμαι ο Μπαγιεβιτς.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ασύγριτη η προσφορά του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,με αυτό όμως που έκανε αντί να μπεί στην πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ τώρα θα μπει κάπου στο σωρό.
Δεν νομίζω να υπάρχει σωστός Αεκτζής που να μην αγαπάει μέσα του το Ντούσαν,εγώ έγινα ΑΕΚ λόγω του Μπάγιεβιτς και του Μαύρου,αλλά ο πραγματικός,ο αγαπημένος μας Ντούσαν για μας πέθανε όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό.Από εκεί και μετά υπάρχει ένας επαγγελματίας προπονητής με τον οποίο δεν ασχολούμαι.
Eπίσης μια παλιά αναφορά μου στο Ντούσαν

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ξεχασα να σε ρωτησω και ποια χρονια βγηκαμε ΑΗΤΤΗΤΟΙ απο το τσαμπιονς λιγκ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σου πα γω ρε μαλάκα(με την καλή έννοια,ξέρω ότι δεν με παρεξηγείς) να μην κάνεις κριτική ρε Pamtax;;;και γω έκανα πριν λίγο στο θέμα της έδρας.Αλλά με τρελλαίνει εντελώς η μη συμπαράσταση του κόσμου,και η εσκεμμένη προτροπή κάποιων ΄΄Αεκτζήδων΄΄ όπως καλή ώρα ο gatto εδώ μέσα,για να μιλάω ξεκάθαρα,να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όσοι είναι Αεκτζήδες με την παρούσα διοίκηση.
Και συν αυτών με τρελλαίνουν εκείνα τα μαλακισμένα, δεν με νοιάζει που κάθονται,που εν ώρα ματς τους νοιάζει να βρίσουν τους απέναντι,τη μάνα του προέδρου(ναι το ακούσαμε κ αυτό),το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια(άτοπο εν ώρα ματς)και γενικώς να μην ασχολούνται με τα της ομάδας κ του ματς

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το καταλαβα δεν ηταν αναγκη. Κατσε με τον Δωνη και το Φερερ αφου εισαι αξιοπρεπης. Και του χρονου με τον Μαντζουρακη. Η διαφορα ειναι οτι σου μιλαω με στοιχεια και αποδειξεις και οχι για αξιοπρεπειες και αλλα αορατα πραγματα. Απο ποτε εχει να παιξει η ΑΕΚ μπαλα; Απο εκεινη τη χρονια που στο β γυρο ειχαμε δεκα στα δεκα. Ποτε ειχαμε διπλο στην καυτη Ριζουπολη; Απο τοτε. Ποτε πηραμε τα τελευταια πρωταθληματα; Απο τοτε. Εγω φιλε ειμαι ΑΕΚτσης δεν ειμαι προσωπολατρης και προσωπομισης, κολλημενος να αγαπω η να μισω καποιον. Βλεπω τον προπονητη ως εργαλειο, ως κατσαβιδι τιποτα αλλο. Και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο Ντουσαν ειναι το καλυτερο κατσαβιδι της αγορας. Το θεμα μας ομως δεν ειμαι ο Μπαγιεβιτς.
Το θέμα μας φυσικά δεν είναι ο Ντούσαν.
Να σου θυμίσω μόνο ότι τότε που παίρναμε τα πρωταθλήματα είχαμε και παικταράδες.
Όσον αφορά το σερί νικών που όντως έκανε στη δεύτερη θητεία του,να σου θυμίσω ότι αυτό άρχισε όταν η ομάδα έχασε κάθε πιθανότητα για πρωτάθλημα μετά από τη ήττα στη λεοφώρο με το Πάο όταν ο συνήθως φοβισμένος στα ντέρμπυ Ντουσαν είχε παρατάξει μια ομάδα φοβισμένη με μόνο προωθημένο στη σέντρα το Ντέμη και τους άλλους κάτω από τη σέντρα λες και παίζαμε με καμιά Ρεάλ.Να το χέσω λοιπόν το σερί νικών που έκανε όταν είχαν κριθεί όλα.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σου πα γω ρε μαλάκα(με την καλή έννοια,ξέρω ότι δεν με παρεξηγείς) να μην κάνεις κριτική ρε Pamtax;;;και γω έκανα πριν λίγο στο θέμα της έδρας.Αλλά με τρελλαίνει εντελώς η μη συμπαράσταση του κόσμου,και η εσκεμμένη προτροπή κάποιων ΄΄Αεκτζήδων΄΄ όπως καλή ώρα ο gatto εδώ μέσα,για να μιλάω ξεκάθαρα,να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όσοι είναι Αεκτζήδες με την παρούσα διοίκηση.
Και συν αυτών με τρελλαίνουν εκείνα τα μαλακισμένα, δεν με νοιάζει που κάθονται,που εν ώρα ματς τους νοιάζει να βρίσουν τους απέναντι,τη μάνα του προέδρου(ναι το ακούσαμε κ αυτό),το γήπεδο να γίνει στην Φιλαδέλφεια(άτοπο εν ώρα ματς)και γενικώς να μην ασχολούνται με τα της ομάδας κ του ματς
Συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά τέτοια μαλακισμέμα που νομίζουν ότι κάνουν κάποιο κατόρθωμα βρίζοντας πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.
Η λύση όπως έγραψα πιο πάνω είναι να φταιάξει η διοίκηση ομάδα που να παίζει μπάλλα,όσο υπάρχει μιζέρια στη ομάδα αυτοί οι λίγοι ανεγκέφαλοι θα βρίσκουν πεδίο δράσης και θα ακούγονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom